forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Dum Mai 24, 2026 7:05 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 69 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: mesaj
MesajScris: Dum Oct 12, 2008 3:55 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Salut ! :D Am nevoie de ajutorul vostru ! :roll: :idea:

Daca se poate, m-ar interesa cateva link-uri catre site-uri unde sa pot posta pozele facute la munte, deoarece nu mai am loc pe Picasa si mi se cer bani, daca mai vreau spatiu pentru fotografii.
Vimp mi-a trimis un link, dar din pacate nu ma pot loga deoarece imi spun ca adresa mea de email- emanuela150@yahoo.com- este folosita si de altcineva, ( de-a lungul timpului am tot incercat sa ma loghez pe diverse forumuri si site-uri). Mai am o adresa de Yahoo, dar acolo nu ma lasa sa intru, dar nu inteleg de ce.
Problema este ca hard-ul si discul C sunt supraincarcate din cauza pozelor si al filmuletelor si nici pe stick-ul meu de 4 giga nu mai am pic de spatiu.
Cea mai pare parte a filmuletelor pe pun pe YouTube si Google Video, dar cred ca si astia imi vor interzice sa mai pun :twisted: :evil:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 12, 2008 8:52 pm 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

ema, in situatii de genul asta se mai procedeaza si la o triere a pozelor, cele mai "slabe" se sterg. Este inutil sa pastrezi poze cu lucruri care sunt identice sau similare si se incadreaza in limita normalului, sau care nu au valoare sentimentala. Un ochi mai critic te poate scoate cat de cat din situatia asta.

Sus

MesajScris: Mar Oct 14, 2008 9:59 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Salut
Multumesc pentru sfat !
Am reusit pana la urma sa-m i accesez ce-a de- doua adresa si m-am inscris pe site-ul pentru galerii foto, recomandat mai de mult de tine. Acum ramane de vazut cate fotografii o sa pot posta si acolo. Normal, deja m-am apucat sa pun ceam ia mare parte a filmuletelor pe YouTube si osa mai sterg o parte din poze, dar dureaza, pentru ca sunt foarte multe.
cat am stat la Busteni au fost tot felul de nori interesanti si uneori peisaje superbe. Am trimis cateva poze chiar si la Realitatea- Martor Ocular, dar cei de acolo n u stiu cat vor aprecia fotografiile mele. Cele cu ursul mi le-au publicat deja, plus un filmulet prin care explic pe unde intra " fiara " in curte, dupa mancare.
O sa pun aici link-ul cu pricina, deoarece voriam sa stiu daca merge filmuletul respectiv, ca eu nu il pot deschide :oops:
http://www.realitatea.net/video_496891_ ... 65831.html

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Oct 14, 2008 11:01 pm 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

merge

Sus

Subiectul mesajului: ALBUM NOU
MesajScris: Mie Oct 15, 2008 2:59 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Aici sunteti cu totii bine venitit sa vedeti fotografii noi facute de mine si daca doriti sa lasati comentarii :D :P Sa-mi ziceti daca puteti vedea fotografiile !
http://180736.gapo.ro/poze_data/

Sus

Subiectul mesajului: Filmulete pe YouTube
MesajScris: Mie Oct 15, 2008 3:42 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Va las aici cateva link-uri cu filmulete facute de mine la munte, in Busteni. Putin mai de mult chiar v-am promis ca o sa va arat cam ce imi place sa filmez.

http://www.youtube.com/watch?v=4obA8HpRsXg
http://www.youtube.com/watch?v=hvw1YJrRkfE
http://www.youtube.com/watch?v=lNMq6lM6JEc

Sus

Subiectul mesajului: POZE NOI
MesajScris: Joi Oct 23, 2008 10:28 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

AZI, 23 OCTOMBRIE AM MAI ADAUGAT FOTOGRAFII PE WWWGAPO.RO CARE SPER SA VA FACA PLACERE !
http://180736.gapo.ro/poze_data/
Albumul contine 11 pagini cu poze.

Sus

Subiectul mesajului: Completare
MesajScris: Joi Oct 23, 2008 10:34 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Imi cer scuze, n-am fost atenta- ALBUMUL ARE 21 DE PAGINI. Pe ultimele pagien sunt mai multe poze cu fel de fel de animale. :lol: 8O :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 24, 2008 12:09 am 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

ema, iti mai spun inca o data, incearca sa privesti cu un ochi mai critic pozele tale. Macar renunta la lucrurile repetitive: spre exemplu in pagina 3 ai pozele 1080,1081,1082 care sunt aproape identice.
Fara suparare, un sfat care o sa-ti prinda bine mai tarziu.

Sus

Subiectul mesajului: salut
MesajScris: Vin Oct 24, 2008 8:06 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Bine ca mi-ai spus, sa stiu. Chiar am vrut sa fie o diversitate in poze, ca sa fie mai interesante. Azi m-am uitat pe album ca sa vad ce poze se repeta, am sters cateva si o sa le mai triez, la nevoie.
Sunt poze care se cam repeta din cauza ca nu ma avut posibilitatea de a calatorii mai mult, ca sa fac fel de fel de fotografii. M-am uitat sa vad daca pot grupa pozele pe categorii- nori, peisaje, munti, animale si nu reusesc, deoarece nu stiu in ce sa intru, desi azi am cautat.
Albumele Picasa se pot administra mai bine, dar acolo mi se aloca prea putin spatiu, din pacate.
Astept indrumari, daca se poate.

Sus

MesajScris: Sâm Oct 25, 2008 9:01 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Am sters cateva poze, dar vad ca nu se cunoaste nimic, adica au ramas in album si nu stiu ce sa fac :( Sunt multe cu nori care seamana intre ele si nici nu se intelege faptul ca am vrut sa arat evolutia unui nor cumulus congestus devenit cumulonimbus.
Plus ca albumul are prea multe pagini si se pare ca nimeni n u va avea rabdare sa se uite pe toate pozele. Ar fi trebuit sa fac doua albume sau sa le grupeez cumva, insa nu stiu cum sa procedez. :idea:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 29, 2008 11:32 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Sa pui toate filmuletzele pe youtube! Acolo scrie in regulament ca sa nu te gandesti vreodata la vreo limita. Stiu un user care are la ora actuala 1926 de filme din Iunie 2007 de cand posteaza acolo! Cat despre poze, ar mai fi si Photobucket.com, Imageshack.us.

Sus

MesajScris: Mie Oct 29, 2008 11:59 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Salut !
Multumesc pentru indrumari. Am deja aproape 100 de filmulete, dar in mare parte nu au legatura cu fenomenele meteorologice, deoarece acestea sunt cam rare, din pacate.
Dar, atunci cand o sa am ocazia, o sa filmez nori spectaculosi de furtuna, fulgere, grindina, etc, deoarece acesta a fost scopul principal pentru care mi-am luat aparat foto . Poate ca o sa-mi cumpar si camera video, dar mai dureaza, din pacate.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 31, 2008 2:37 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Cunosc bine zona Berceni din Bucuresti. Intre anii 2004-2008 am fost student in Bucuresti. In anul 1 si 2 de facultate am stat pe Strada Samoila Dumitru, daca o stii, este vecina cu strada ta! In anul 3 am stat in Rahova si in anul 4 am revenit in Berceni si am stat pe Sos. Otenitei, mai sus spre Brancoveanu.
Cersetoarea cantareata si cu tiganii care striga "fiare vechi luaaam!" i-am recunoscut din filmuletele tale! Au dat drumul la tramvaiul 34? Cu ala mergeam pana la Metrou Piata Sudului, in drum spre Universitatea Romano-Americana, unde am facut dreptul.

Sus

MesajScris: Vin Oct 31, 2008 7:01 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Salut

Eu nu stiu de strada respectiva, dar ai mei mi-au spus ca au trecut pe strada unde ai locuit :)
Acum merge tramvaiul 23, dar am inteles ca nu merge pe tot traseul. Nu stiu mai multe, deoarece circul foarte putin prin Bucuresti :oops:
Cel mai des merg la Piata Berceni, care este foarte aproape de spitalul Bagdasar Aeseni nr. 9, dar si la Piata Sudului ( BiG BERCENI)
Eram curioasa unde ai facut scoala generala, ca eu am facut-o la 133 in perioada 1991-1999.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 69 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]