forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Vin Dec 01, 2023 11:42 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4550 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Sâm Ian 08, 2022 12:05 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Pesede e de vina :lol:

Sus

MesajScris: Sâm Ian 08, 2022 1:15 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Mike1960 scrie:
Organizatorii au dorit sa aduca cat mai multi tenismeni mari dar trecand peste regulile de intrare in Australia impuse de guvern. Credeau ca reusesc.
Interesant daca documentele prin care novak incearca sa dovedeasca ca a avut Covid in urma cu max 6 luni au fost facute in serbia asa cum se procedeaza si in RO. La chiuveta ( vaccin, atestare Covid, etc.... )!!! Ca doar este sub papucul din est, nu ?
Tatal lui novak a dat un interviu ( postat de Steaua ) :
" ....his son had been separated from his team overnight and taken to a room where he remained under armed guard. “Novak is currently in a room where no one can enter,” he told the B92. "
Minciuna = a fost vizitat si de catre preot :!:
" In comments reported by Russian news agency Sputnik, Djokovic’s father said: “I have no idea what is happening, they are holding my son in captivity for five hours.” " Se uita cineva in gura lui ?
Cert este ca are o coechipera in hotelul in care este cazat care nici ea nu a primit aprobare de intrare. Poate sa joace cu ea ce si cum doreste. Cehia, Serbia cam acelasi lucru ( dominatie ).
Poza = back home - n.c.
Vedem luni ce se intampla.
Czehoaica a anuntat ca se intoarce in tara ei fara a mai insista sa intre in Australia :idea: .
PS. Oricine poate sa spuna de o natie ca nu exsita una mai proasta decat ........ :D

Cică e o vorbă, cal verde şi sârb deştept nu există. Mai sunt şi altele, cum e turcul şi pistolul, dă-i românului mintea de pe urmă, etc.
Deci şi noi facem parte dintr-un grup select de popoare care mai de care mai inteligente, vorba vine că sunt inteligente.
Sârbii se ofuschează degeaba, australienii au legile lor privind pandemia, fiecare bordei cu propriul obicei, aşa şi la ei.
Oricum sârbul ăsta nu e cine ştie ce simpatizat. Cel puţin presa sportivă internaţională nu-l prea are la suflet.

Sus

MesajScris: Sâm Ian 08, 2022 2:45 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Fac pe mine de ras, pai presa conteaza sau zecile de milioane de fani? Si apropo de presa, pana si pe ultra-progresistul BBC s-a zis ca ce face guvernul australiei e an embarrasment, deci...
Dar doamne, cata minte inferioara pot avea unii. Socant.

Sus

MesajScris: Sâm Ian 08, 2022 4:02 pm 
ugaen scrie:
Mike.... Nu inteleg,,, de unde atata rautate?
Sent from my Pixel 6 using Tapatalk

Daca dai si punctual explicatii la rautatea mea atunci voi raspunde.
Referitor la novak :
Este un egoist, calca totul in picioare. Doreste numai sa depaseasca pe alti tenismeni : Nadal si Federer.
Eu scriu ce cred eu si nu-mi interzice nimeni acest lucru. Sunt discutii normale, civilizate.
La fel ar trebui sa faca si altii de pe acest forum dar nu au limbajul corespunzator si din aceasta cauza nu le raspund ! Nu merita :idea:
Mai sunt si alti sportivi blocati in acelasi hotel in care sunt cazati si alte natii, oameni care nu au de a face cu tenisul.
Eu zic mai bine sa asteptam ziua de luni cu noi informatii si om vedea.
Daca premierul da inapoi din punctul meu de vedere are trebui sa-si dea demisia !!!
Asa se procedeaza in tarile normale. Australia si Noua Zeelanda fiind printre ele.
Cine se invarte prin RO nu are de unde sa cunoasca problemele din alte tari. Presa nu este suficienta.

Sus

Subiectul mesajului: Intrebare si daca se poate
MesajScris: Sâm Ian 08, 2022 4:29 pm 
un raspuns de la cei care gandesc :
Intrare in RO. Otopeni ora 00:25. WiFi Otopeni nu functioneaza, internetul ( Vodafone ) provenind din alta tara trebuie activat. Adica sa primesti API-ul pentru a instala si a te conecta. Nu este receptionat in momentul trecerii hotarului. Persoana este trecuta in carantina 10 zile. Ajungand acasa si conectandu-se la internet dupa aprox 3 h si trimitand mail la DSP Ilfov / Bucuresti cu atasamentul doveditor PCR-ul, cele trei vaccinuri nu se ia in consideratie !!!
Raspuns : asa este legea in RO. Cretina - tampita, facuta de unii care stau in spatele biroului si nici macar nu stiu cum este vremea afara ( ploua, ninge, soare ).
Adica dovedesti ca ai toate documentele necesare dar nu este OK ca nu au fost in momentul trecerii granitei. Din cauza deficientei tehnice din RO / Otopeni nu a fost posibila demonstrarea actelor necesare. Halal intenet de mare viteza cum se lauda beneficiarii din RO !
Persoana respectiva dupa doua zile de stat in casa si asteptat raspuns normal de la DSP a renuntat la carantinare si a incalcat regulile tampite.
Vina cui ?
Astept un raspuns la aceasta problema dar nu la ceva gen " psd " cum invoca unii.
Pentru unii care citesc in graba printre randuri - nu sunt eu in cauza :D
Multumesc.
PS. Sa incerce si novak sa iasa din hotel 8O

Sus

MesajScris: Dum Ian 09, 2022 8:48 pm 
Cum de au iesit dupa atatea zile aceste documente precum ca ar fi avut COVID in decembrie ?
De ce nu au fost anuntate autoritatile ca a fost confirmat Covid in dec. ?
Testul facut unde ? - serbia ? , chiuveta ? NU, ca el nici macar nu era in tara lui cand a fost facut testul :D

Nu sunt rau dar daca unii suporta asa ceva eu nu ma impac cu minciuna, furtul, hotia, ....

Sus

MesajScris: Mar Ian 11, 2022 1:03 am 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Din categoria la alții poate fi mai rău....

Justiția din Australia întoarce din nou decizia anulării vizei in cazul Djokovic.

"Sunt mulţumit şi recunoscător că judecătorul a întors anularea vizei. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, vreau să rămân şi să încerc să concurez la Australian Open. Rămân concentrat pe asta. Am zburat aici pentru a juca la unul dintre cele mai importante evenimente pe care le avem în faţa fanilor minunaţi. Deocamdată nu pot spune mai multe, dar vă mulțumesc tuturor pentru că m-ați susținut în aceste momente și m-ați încurajat să rămân puternic", a precizat tenismenul sârb, într-o postare pe Twitter.

Mai există o instanță care poate anula din nou viza.

Sus

MesajScris: Mar Ian 11, 2022 3:47 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Vor sa il puna la pamant si sa il umileasca, dar problema lor e ca rezultatul e fix pe dos. Am mai zis, oricata masinarie e Djokovic, va claca in primele tururi chiar si in eventualitatea in care il lasa sa joace. Prea mult stres acumulat + lipsa antrenamente. Dar nu asta conteaza.

Sus

MesajScris: Mar Ian 11, 2022 3:44 pm 
Comentarii pentru " CRIMINALUL " care posibil sa fi infectat copiii :?: dar el a mai pus ceva in contul sau pentru iesirile ( cateva ) in public fiind depistat " POZITIV " asta daca documentul este legal :idea:
Netul este plin de discutii foarte serioase si ADEVARATE :idea: nu scoase din burta precum unii.
Cine nu are familie il doare'n basca.

Sus

MesajScris: Mar Ian 11, 2022 4:29 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Scrie si tu naibii in romaneste, ca sa te inteleaga lumea. Postarea ta nu are nicio noima.

Sus

Subiectul mesajului: Dedicatie : Cluj-Napoca
MesajScris: Mar Ian 11, 2022 4:51 pm 
https://www.skynews.com.au/australia-ne ... 3de28994b8
https://www.bbc.co.uk/news/world-australia-59946900
Post PCR-positive :
https://www.mirror.co.uk/sport/tennis/n ... n-25890694

Sus

MesajScris: Mie Ian 12, 2022 1:38 pm 
- Serbian PM comments on Djokovic PCR test :
The Serbian Prime Minister, Ana Brnabić, has said it would be "a clear breach of rules" if tennis star Novak Djokovic was out in public following a positive Covid test.
Speaking to the BBC's Guy De Launey, Ana Brnabic said she did not know details of the sequence of events in December - and that only Djokovic had the answers.
- Novak Djokovic could face five years in prison if found to have misled court over Covid test
- Novak Djokovic admits attending children's tennis event while infected with Covid and sensationally blames his agent for Australian Open visa bungle amid bombshell claims over his PCR result
- Novak Djokovic blames agent for Australian paperwork ‘mistake’ and admits not isolating after positive Covid result

Altcineva este de vina !!!, nu :?:
pesede :D

Sus

MesajScris: Joi Ian 13, 2022 9:20 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Astept sa il vad pe Nole in inchisoare, ar fi ceva. :)))

Sus

Subiectul mesajului: Stim despre cine vorbim, nu ?
MesajScris: Joi Ian 13, 2022 9:45 am 
Serbian has apologised for errors on his immigration form and for meeting a journalist last month after he knew he had just tested positive for Covid.
Pentru inceput recunoaste :idea:
Spanish diplomatic sources confirmed he failed to seek approval before leaving Belgrade after Christmas. The government last night ordered an investigation.
Next :?:

Sus

MesajScris: Joi Ian 13, 2022 1:49 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Putea să recunoască de la început toate rahaturile astea și nu se mai isca atâta tevatură, mă-sa avea dreptate într-un fel, da, fiul ei e antivaccinist da e sănătos, poate fi testat zilnic sau chiar mai des și dacă e sănătos șă fie lăsat să joace. Etic și moral e altceva dar lumea asta stă prost în general la capitolul ăsta. Cred că subiectul ar trebui să se încheie aici, să-l testeze și dacă au dubii că a avut sau nu covid așa cum se afirmă să-l trimită acasă dar dacă nu are covid și poate să joace nu văd de ce nu ar putea juca.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4550 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]