Imi place cum un fost preot tanar desfiinteaza restrictiile impuse de dogma bisericeasca. Pentru ca a dat peste un parinte staret de manastire care nu e de acord cu ele. Curvia nu este sexul consimtit din iubire intre un el si o ea ci fix goana dupa bani sau iubirea pentru banii celuilalt.
Ori si Spovedania care inainte de 1989 iti aducea Securitatea la usa cand tu voiai doar sa iti ierte Dumnezeu pacatele. Poate ca ti le iarta si fara Spovedanie. Cata vreme nu omori sau nu chinui alti oameni ori animale, nu vad de ce nu.
Nu sunt bisericos dar nici ateu nu pot fi. Pentru ca dupa viata de aici e nevoie sa fie o continuare mai buna, nu poate exista doar mizeria asta de aici, scurta si plina de rahat cum se zice, precum firul de par din posterior.
Ce ne frapeaza pe noi cei din Muzeul Lampilor este ca ni s-a alaturat un pusti de 11 ani care stie incredibil de multe pentru varsta lui si detesta maxim noile trenduri. E pasionat de lampi, televizoare si masini vechi, detesta maxim Tesla si altele asemanatoare, il uraste pe Elon Musk considerandu-l un diavol (sau diabolic).
Are panouri FV pe casa puse de unchiul lui, pentru ca atat parintii cat si unchiul prefera sa aiba bani de tigari decat sa ii dea pe curent (vorba vine), deja s-a suparat ca un tei a fost taiat pentru "panourile diavolesti", o dulceata de copil este, chiar daca uneori obraznic, mai ales in scris pe Whatsapp, cum vorbeste el calm si rar, ardeleneste desi este pitestean, te face sa nu te superi pe el. Datorita panourilor, imi place sa merg doar pe intuneric la casa lui.
Nu are deloc legatura cu familia in care s-a nascut, zici ca e fiul meu sau al altora din grupul de nostalgici.

I-am dus vineri 3 lampi luate de la Slatina.