vimp scrie:
Ma gandesc ca n-ar fi rau sa expui aici :
- cine sunteti
- scop
- strategie
- reusite/esecuri
- implicati/implicatii

Da,asa ar trebui,sa spun si despre mine cate ceva,si despre organizatiile implicate cate ceva,scopul e evident de protejare a mediului.La capitolul reusite\esecuri pot sa trec un maaare zero,asta daca e sa iau totul strict personal.Numai ca suspiciunile sunt foarte mari din cat vad eu pe aici,si multe lucruri se interpreteaza politic.Nu stiu daca e bine sa ma expun aici mai mult decat este cazul,mai ales daca voi opta pentru o cariera politica.Fac parte totusi dintr-o familie modesta,indeosebi tatal meu este pasionat de meteorologie,foarte multe lucruri le stiu de la el.In politica imi doresc sa intru deoarece nu as dori sa emigrez,am trei matusi in Irlanda si vor sa ma ia acolo.Recunosc ca nu excelez la engleza,dar m-as descurca.Nu as dori sa emigrez mai ales cand stiu din cercul meu de prieteni ce planuri au si cum nu le pot pune in practica aici in tara.Desigur,multe valori se vor pierde,nu toti vor reusi in strainatate.Nici eu,daca voi pleca,nu voi reusi mare lucru,in afara unui trai mai bun afara.Poate ca nici aici nu voi reusi,insa afara sigur nu voi reusi mai mult.Imi iubesc tara,atat cat am apucat sa o cunosc,mi-ar fi tare dor sa mai vad casa bunicii.Cat despre organizatiile implicate in acest proiect de salvare a satelor si autostrazilor de la troiene,nu as vrea sa fie doar o insiruire de nume.Sunt simpatizanta a unui partid politic verde,nici macar membra nu sunt,ca nu am varsta.Cunosc multi colegi,prieteni,studenti,studente,care ar vrea sa participe la plantarea de pomi,voluntari.Daca politicienii nu vor reusi la randul lor sa ne uneasca,vom vedea,noi insa trebuie sa facem tot ce depinde de noi in acest sens.Pe de alta parte,nu as dori nici sa deturnez subiectul principal de discutie al forumului.Ca sa vorbesc si de un esec,Crucea Rosie nu ne-a dat cort la Universitate;iar ca si succes tot legat de acest aspect,ne-am descurcat lejer si fara.Mult mai lejer as vorbi de esecuri decat de succese.