Buna ziua.
Doamna Aurora, va multumesc pentru aceste raspunsuri si ca imi apreciati pasiunea pentru meteorologie. E mare lucru ca cineva sa ma aprecieze pentru putinele mele cunostinte, care din pacate, nu stiu cat imi sunt de folos
Nu vreau sa va suparati, daca indraznesc sa fac si cateva precizari. Din pacate, de multe ori par nerealista si visatoare, insa constientizez perfect acest lucru. Probabil ca asta mi se intampla si pentru ca am doar 24 de ani, iar tinerii sunt plini de sperante si cam visatori, de multe ori. Mai ales in copilarie si eu eram asa, imi doream sa ma fac vulcanolog, deoarece vazusem la teleenciclopedie pe cei care studiau si filmau imagini extraordinare cu vulcani in eruptie si am fost placut impresionata. Normal ca si acum ii admir mult pe vulcanologi si curajul cu care isi risca viata in numele stiintei, insa eu nu sunt cea potrivita pentru o astfel de activitate, extrem de dificila si riscanta.
Revenind la subiectul nostru, recunosc ca nu ma poate angaja nimeni cat timp nu imi termin studiile si pana nu acumulez cunostintele necesare. Aici mai intervin si problemle mele de sanatate care vad ca se agraveaza, desi eu am tot incercat sa lupt ca sa ma fac bine.
Da, inteleg si aveti multa dreptate, e bine sa punem pasiune in ce facem si sa fim profesionisiti. Dar, cat timp stiu ca nu sunt pregatita suficient, nu o sa-mi asum responsabilitati si o sa ma rezum doar la activitati prin care sa nu creez probleme nimanui. Eu nu ma bag unde nu stiu, desi stiu ca trebuia sa am mai multa indrazneala, doar asa poti vedea ca esti in stare sa faci mai multe., asa in general, nu doar in meteorologie.
Insa pana atunci, o sa ma multumesc cu acest forum excelent, la care particip cu multa placere si probabil urmeaza sa-mi achizitionez un aparat foto digital, Canon PowerShot, ca sa fotografiez nori, peisaje, etc.
Ma ietati daca v-am spus ceva nepotrivit, eu am incercat doar sa va ofer un raspuns, iar eu astept in continuare comentariile si sfaturile dumneavoastra, utile tuturor celor care participa aici !
Va doresc toate cele bune !
Emanuela.