|
Fiecare cu damblaua lui. Eu nu ma dau in vant dupa fenomene. Daca sunt pe faza le memorez si le scriu, normal, daca sunt deosebite. Si daca fac o mica sinteza, cum am mai facut, daca nu e ceva deosebit, nu intereseaza pe nimeni sau pe foarte putini, o mana de oameni, acolo. Deci popularitatea mesajului iese din discutie. Tot ce fac e doar de amorul artei. Recunosc ca nici eu nu ma uit pe rapoartele astea insirate pe ata decat cine stie in ce context, probabil o data sau de doua ori pe an, mai mult comparativ, plus ca mai am vreo doua agende cu date paralele, de la aeroport si de la o statie meteo personala. La cele 2 statii meteo care transmit date pe internet ma uit maxim o data pe zi, sa culeg date pentru comparatii. Mai am cativa senzori sau statii simple care inregistreaza minima si maxima, si datele alea mi le notez. Stiu si sunt constient ca ceea fac e absolut lipsit de valoare sau de interes pentru cineva, e ceva in interior care imi spune sa tin steagul, o dambla pur personala. Altfel daca ati observat nu raman dator, ma deranjeaza cand nu am dreptate dar trebuie sa accept, sunt destul de critic, ba chiar zeflemitor, mai ales cand e vorba de prognoze pe termen lung. Am si momente cand prefer doar sa postez aiurelile mele cotidiene, aceste date robotizate sau pur si simplu minime, maxime si medii zilnice. Postarea acestor rapoarte orare se vrea un fel de protest la adresa ANM, care nu da baza de date de la statiile nonflux, le-as posta pe site-ul lor daca s-ar putea. Cam asta e povestea, cine ma accepta asa cum sunt e bine, cine, nu, la fel.
|