doodoo scrie:
jenule doua trebi:
- ce dracu cauta tabelul in word ?????? nu ai excel ????
- care e faza cu culorile, ca nu pricep
sorin: - e aiurea cand ai date 24 de valori orare sa folosesti 4 valori, e nonsens, sorry

Imi salvez datele in word.
Asa am inceput, n-o mai schimb, era doar o idee initial, asta cu tabelul, ca ocupa mai putin spatiu.
Faza cu culorile este asa de aspect vizual, pentru mine, ca un fel de grafic tabelar.
Oricum daca voi pierde sirul de ore de la ANM trec pur pe ansamblul cu 8 si renunt la cele 24 cu zecimale, posibil si rotunjite.
Daca mi se intrerupe curentul cand sunt plecat si se restarteaza calculatorul pot pierde sirul de date, daca se va intampla asta e f posibil sa renunt la mediile zilnice cu 24 de valori.
Oricum baza statisticii meteorologiei este constituita din datele climatice, nu din alea sinoptice.
Sinoptic vorbind, cel putin la Oradea, baza nu va fi niciodata ANM-ul, pentru ca nu am acces la baza lor de date si ce fac eu e munca patriotica de amorul artei.
Climatic o rezolv cu prietenii rusi.
Baza va ramane aeroportul, unde am acces la date gratuit, ar fi o idiotenie sa dau bani pentru o baza de date de la ANM Oradea, mai ales ca toata povestea asta nu intereseaza pe nimeni din Oradea.
Se vede si la statiile mele meteo.
E pura pasiune, gargauni la inceput de varsta a 3-a.