forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Iun 10, 2026 1:25 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 149 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Următorul

Cu cine veti vota in 6 decembre ?
Chestionarul s-a închis pe data de Sâm Dec 05, 2009 11:42 pm
Traian Basescu 20%  20%  [ 3 ]
Mircea Geoana 53%  53%  [ 8 ]
Nu stiu / Nu raspund 7%  7%  [ 1 ]
Nu particip la vot 20%  20%  [ 3 ]
Voturi totale : 15
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Alegeri prezidentiale 2009
MesajScris: Joi Noi 26, 2009 11:42 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Un topic special pentru discutii referitoare la turul 2 al alegerilor prezidentiale . Una dintre rarele ocazii cand sunt aduse subiecte din sfera politicului , tocmai pe un forum de meteorologie .

Sus

Subiectul mesajului: Re: Alegeri prezidentiale 2009
MesajScris: Joi Noi 26, 2009 11:54 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Pai rar, o data la 5 ani. :lol:

Sus

MesajScris: Vin Noi 27, 2009 12:06 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

candidatul meu iesind din cursa...ma vad nevoit sa aleg varianta mai putin rea...deci..Geoana..inca 5 ani Basescu...ar insemna un dezastru total pt tara..si asa suntem in pragul unui dezastru...

Sus

MesajScris: Vin Noi 27, 2009 12:13 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Dezastru va fi si cu neghiobul, si cu prostanacul. Si ar fi fost si cu Antonescu daca ar fi iesit - probabil am fi avut un Constantinescu 2.

Sus

MesajScris: Vin Noi 27, 2009 12:16 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Andrei87 scrie:
Dezastru va fi si cu neghiobul, si cu prostanacul. Si ar fi fost si cu Antonescu daca ar fi iesit - probabil am fi avut un Constantinescu 2.

Absolut de acord.

Sus

MesajScris: Vin Noi 27, 2009 12:30 am 
Atenţie cu marioneta Geoană, prea e susţinut de indivizi dubioşi, aşa zis moguli, care şi-au obţinut averile pe căi nu tocmai ortodoxe şi care au în serviciu o armată de aşa zis gazetari care pentru salariul primit au renunţat la orice urmă de profesionalism.
Din păcate am ajuns în situaţia în care oricum vom vota tot prost va ieşi, nu va fi nici bal, nici spital...

Sus

MesajScris: Vin Noi 27, 2009 10:55 am 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

basescu e mafiot si geoana papusa comunistilor... o sa murim in curand .. sau devenim sclavi ai unui stat hot si corupt intr-o tara fara atitudine.
Mamaliga s-a ars.

Sus

MesajScris: Vin Noi 27, 2009 2:02 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

suntem deja sclavi (desi eu nu ma includ)...ce-i drept, ce-i mai rau abia acum urmeaza...

Sus

MesajScris: Vin Noi 27, 2009 6:51 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Ce sa zic, pe la mine sunt ultrasi base. In primul tur a luat peste 50% din voturi. Probabil chiar au trait bine. Voi alege raul mai mic...cred... :D

Sus

MesajScris: Vin Noi 27, 2009 6:57 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Cateodata simt nevoia sa fiu mult mai prost...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 27, 2009 6:59 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

"Tzara te vrea prost!" sau "Nu fi prost ca geme Romania de prea multzi!" Sau cum zice Badea "Nu votez nene, pentru ca nu vreau sa mai am fatza de prost cand ma barbieresc in oglinda" :D "De fiecare data cand am votat si apoi m-am barbierit in oglinda, am simtit ca am fatza de prost si nu mai vreau!". :) )))

La mine primarul PD-L a fost foarte suparat ca judetul OT a votat peste 50% cu Geoana. :lol:

Sus

MesajScris: Sâm Noi 28, 2009 2:58 pm 
Neconectat
Ploicica
Ploicica

Stiti cum e, preferintele nu se discuta, dar eu tin cu Geoana. Este cu siguranta presedintele de care avem nevoie..si mai lasati-ma cu mogulii lui Geoana ca nu exista asa ceva...in 2004 ati uitat cum dadeau toti in Nastase si il ridicau in slavi pe Basescu..si chiar si acum B1 Tv care mai bine s-ar numi Basescu Tv este mogulul lui Basescu. Eu unu m-am saturat de Basescu; este cel mai nenorocit presedinte pe care l-am avut. Si nu stiu de ce aveti voi impresia ca PSD este partid comunist..PDL si Basescu sunt comunisti.. 8O PSD a promovat intotdeauna egalitate intre clasele sociale si asta e un lucru bun, nu este o ideologie comunista..

Sus

MesajScris: Sâm Noi 28, 2009 3:36 pm 
Dacă ai ajuns la concluzia asta despre PSD este grav, mai ales dacă eşti neutru politic.
PSD= burghezie comunistă modernă cu iz democratic şi te vei convinge când va ieşi Geoană preşedinte şi va trebui să plătească tuturor datoriile de onoare. Şi cineva avea dreptate când afirma că la noi nu sunt moguli, sunt doar nişte îmbogăţiţi dubios care trag sforile cum pot, mai ales la Realitatea şi Antene sau B1TV. De vreo 2 zile bune se chinuie să demonstreze că albul e negru şi te ameţesc la cap că Băsescu e dracu gol iar Geoană îngeraş, hai să fim serioşi.
Oricum va ieşi, bine nu va fi. Băsescu= bube şi scandaluri cu nemiluita, Geoană=marionetă care are în spate o armată de indivizi dubioşi, care îşi vor cere dreptul la un moment dat.

Sus

MesajScris: Sâm Noi 28, 2009 4:29 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

tot timpu noi romanii avem darul de a creea scenarii ...de a pune etichete la toata lumea..chiar si acolo unde e totul bine..ni se pare suspicios..e prea bine..ceva nu e in regula..n-are cum sa fie acolo bine...io cred ca ne meritam din plin soarta...inca o data...is 2 rele..Geoana si Basescu...dar una dintre ele..e mai putin rea..aceea e Geoana...cred ca nu incape indoiala..am vazut ce s-a intamplat in Romania in 5 ani ..si mai ales in ultimul...nimeni n-a zis ca Geoana e ingeras...ca e luminita din capatul tunelului..nici pomeneala..dar il stim pe Geoana ca ministru de externe..unde a facut o treaba excelenta..e un om diplomat..si cred ca se vede de la o posta ca e mult mai educat si mai cu bun simt decat Basescu...(sunt departe de a fi fanul lui...am votat cu Antonescu in primu tur..sa nu ma intelegeti ca fac campanie pt PSD)...

Sus

MesajScris: Sâm Noi 28, 2009 6:38 pm 
Nu e vorba de nicio etichetă, e pur şi simplu o observaţie. Sunt absolut de acord cu tine că Geoană este superior la majoritatea capitolelor, pregătire, prezenţă, diplomaţie, eleganţă..., problema nu este Geoană omul ci clica din spatele acestuia şi prea se dă doar într-unul, că doar n-o fi el vinovat de absolut toate. Iar aşa o ură faţă de o persoană ca aceea manifestată la Antene de toţi cei ce apar pe post rar poţi să vezi, cred că îi selectează în funcţie de cât de nemulţumiţi sunt de Băsescu, s-ar putea să apară un sentiment în rândul populaţiei contrar a ceea ce se aşteaptă cei de la Antena sau Realitatea.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 149 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]