forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Iun 10, 2026 2:37 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 149 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Următorul

Cu cine veti vota in 6 decembre ?
Chestionarul s-a închis pe data de Sâm Dec 05, 2009 11:42 pm
Traian Basescu 20%  20%  [ 3 ]
Mircea Geoana 53%  53%  [ 8 ]
Nu stiu / Nu raspund 7%  7%  [ 1 ]
Nu particip la vot 20%  20%  [ 3 ]
Voturi totale : 15
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Alegeri prezidentiale 2009
MesajScris: Sâm Dec 05, 2009 1:41 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Andrei87 scrie:
Lasa, nu vezi cate amenzi in gura isi iau de la CNA? :lol: Din partea mea sa le inchida si postul cum au facut cu OTV-ul, dar cred ca Nea' ar fi trist ca nu l-ar mai vedea pe Badea.
Din partea mea, sa nu ramana decat Eurosport, HBO, Discovery si Pro Tv. :lol: E suficient.

de acord cu tine aici..impreuna cu cartoon..:)) cat ma mai uit si eu la un tom si jerry sau un looney tunes..:))))..as scoate pro tv afara..as pune un national geografic...sau wild...in rest..cam astea merg si la mine..:D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 05, 2009 2:55 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Aseara fiindca Badea n-a avut emisiune am stat numai pe muzica, si ceva stiri de la 0 de pe Antena 3. :lol: Asa ca sa nu fiu chiar rupt de lume, ca la talk showuri politice, indiferent ca sunt pupinFELIX de la Antena 3, ori pupinVANTU Realitatea sau pupinBasescu B1TV nu ma uit deloc. :mrgreen: Ma uit la Badea ca o forma de divertisment, ca in afara de Carcotasi si de posturile muzicale nu mai am altceva de vazut la TV. Filme nu urmaresc ca nu am rabdare, prefer dinamica videoclipurilor. Si dintre cele muzicale exclud total TARAF, ETNO sau FAVORIT. :mrgreen:

Sus

MesajScris: Sâm Dec 05, 2009 2:55 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Si eu m-am gandit mult cand am zis de pro tv, dar mi-am zis ca mai vad niste meciuri europene
Atentie, si fotbalul e un brainwasher! :lol: Deci...cu masura. :P
Eu sa mor daca inteleg rostul videoclipurilor...sa-mi explice si mie cineva ca is mai batut in cap...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 05, 2009 3:00 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

E simplu- n-au nici un rost, sunt un fel de "nebunie" sa zic asa. Mie imi plac, mai ales ca din "nebun" n-am fost scos la scoala. :P :lol:

Mai precizez ca pe posturile de documentare mai raman cateodata fascinat de cate ceva. :) Iar fotbal No Way, mi se pare ceva pentru care nu merita sa pui atata suflet cat pun ultrasii, este o troaca la fel ca si politica sau manelele. :twisted:

Sus

MesajScris: Sâm Dec 05, 2009 3:16 pm 
Neconectat
Admin
Admin

In ultimii ani am renuntat aproape definitiv la micul ercan in favoarea internetului . Nici macar la documentare nu prea m-am uitat :( . Chiar daca m-a impresionat Mircea Badea ( m-a facut curios Andrei si am urmarit si eu o gura a presei :lol: ) nu ma uit la emisiunea sa decat eventual la inregistrarile de pe internet in caz ca am timp liber . Foarte misto faza cu penele pe fund . Sunt dispus sa preiau si eu ideea in caz ca se va intampla ceva interesant din punct de vedere meteo :lol: :mrgreen: .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 05, 2009 3:26 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

ERCAN? Vezi ca e un oras din Turcia care se numeste asa. :lol:

Eu ma uit la TV mai mult din cauza ca sunt pasionat de muzica si RADIO TV la fel ca si de vreme. Daca nu ar fi pasiunea asta, cred ca nici eu nu prea m-as mai uita, cand vad ca emisiunile pentru prosti si idioti pun din ce in ce mai multa stapanire pe grilele de programe. :x

Sus

MesajScris: Sâm Dec 05, 2009 3:32 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Ce mult gresesc :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .
Cred ca de la SDS si WDS mi se trage :( . Rog putina intelegere :mrgreen: .

Sus

MesajScris: Sâm Dec 05, 2009 3:38 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Mi-e dor de perioada Sandy Belle. :lol:

Pana una-alta, putem considera poll-ul nostru un barometru elocvent pentru prezidentiale? :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 05, 2009 4:16 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

N-as zice, eu cred ca iese Baselu. Dupa ce Geoana s-a facut de ras la confruntare, multi s-au razgandit. :twisted:

Sandy Belle- mda, cand s-a terminat, eu am plans. :lol: Normal, ca doar a fost o telenovela animata. :)

Sus

MesajScris: Sâm Dec 05, 2009 4:34 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Eu n-am vazut sa se fi facut de ras la confruntare, ma rog, e doar parerea ta. Ultimele 30-40 de minute m-am plictisit si nu m-am mai uitat, posibil sa se fi intamplat atunci? El oricum incearca sa para demn si inteligent cand de fapt nu e chiar asa, dar asta e alta treaba...

Sus

MesajScris: Sâm Dec 05, 2009 4:57 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Mi s-au parut mizerabili si mincinosi amandoi, in "marea confruntare". Nu m-a convins nici unul de nimic. E clar ca oricare iese, tot acolo vom ajunge, adica nicaieri. Dar decat un hot prost, mai bine unul cu educatie. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 05, 2009 5:09 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Daca si Badea a dat in Geoana (vedeti emisiunea de joi Antena3, daca nu, Vineri, pe site-ul Antena 1) zicand ca tot ce poate spune de el e ca porecla il caracterizeaza perfect, adica chiar e "Prostanacul". :lol:

Sus

MesajScris: Sâm Dec 05, 2009 8:27 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

sandy belle...frumos..si sailor moon..:)))...eu recunosc sunt un fan al sportului in general..deci si al forbalului...urmaresc competiile..si interne si internationale..dar nu sunt un..ultras ...sa zic asa...doar microbist..:D..insa imi plac la fel de mult si sporturile cu motor..cele de iarna..patinaj artistic..tenis..rugby...handbal..:D...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 06, 2009 12:00 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Si eu am vazut sailor moon, in 1997 pe TVR1. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 06, 2009 2:03 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

I-auzi nene SunFir3, cica 6 sectii de votare din Targu-Jiu au ramas fara curent timp de 20 de minute. Pai de aia ti-a picat si la furtuna aia cu multe trasnete, ca aveti varza alimentarea in oras. :) )) La mine nu s-a mai oprit de la sfarsitul lui Septembrie :lol: (in afara de jumatatea aia de secunda de acum 2 saptamani).

De asemenea, la Gara din Brasov a mai cazut curentul si a intrerupt votul la Sectia Speciala.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 149 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]