forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Iun 10, 2026 1:18 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 149 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Cu cine veti vota in 6 decembre ?
Chestionarul s-a închis pe data de Sâm Dec 05, 2009 11:42 pm
Traian Basescu 20%  20%  [ 3 ]
Mircea Geoana 53%  53%  [ 8 ]
Nu stiu / Nu raspund 7%  7%  [ 1 ]
Nu particip la vot 20%  20%  [ 3 ]
Voturi totale : 15
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Alegeri prezidentiale 2009
MesajScris: Mar Dec 08, 2009 8:35 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

normal ca a prins topicul...politica si fotbalul sunt cele 2.."chestii" la care se pricepe...si nu prea..dar le discuta tot romanul..fie el barbat sau femeie...premiant sau corijent...de la sat sau de la oras...maturator de strada sau om de afaceri....toti discuta politica si fotbal...deci..nu avea cum ca si pasionatii de meteo..:))..sa nu discute politica...si daca am deschide o sectiune fotbal...cred ca ar fi multe discutii si acolo...

Sus

MesajScris: Mar Dec 08, 2009 8:42 pm 
Neconectat
Admin
Admin

mihai scrie:
in alta ordine de idei guvernul nu mai are bani pentru ca toate fabricile si combinatele sunt pe butuci

Lucru la care si-a adus contributia tocmai Guvernul incompetent .

Sus

MesajScris: Mar Dec 08, 2009 9:27 pm 
Neconectat
Ploicica
Ploicica

exact.guvernul incompentent si corupt incepand din 1990,iar din pacate in perioada 2005-2009,s-a desavarsit aceasta opera.

Sus

MesajScris: Mar Dec 08, 2009 9:29 pm 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

@Andrei87 - Sa fi tu tot timpul primul :D
Ai uitat sa-l pui pe " eugenraduoradea " in tabelul tau. Nu stiu exact ce reprezinta :?: tabelul.
@CaTaLyN - Sper ca nu am gresit. Parca tu ai scris ca vei incerca sa pleci. Corect ? Unde ?
Noi nu avem varsta ta dar vom incerca pentru ca aici sanse pentru el ( fii-miu ) :cry: nu cred ca vor fi in urmatorii xxxxxxxxx ani.
Este posibil daca mai rezolva si cu " TOEFL " ( restul este OK ca acte ), nevasta-mea merge dupa el iar eu voi incerca sa trimit date meteo din alta tara sau sa le fac de mancare :wink:
Asta nu inseamna ca mergem toti ( eu si sotia mea ) pe mana lui 8O . El va fi doar student. Speram ca va fi " sa traiti bine " acolo.
Vom vedea :idea:
Nu are legatura cu cine a iesit presedinte. Toti ( toate partidele ) sunt o apa si un pamant. Trec la putere si uita de promisiunile facute.

Sus

MesajScris: Mar Dec 08, 2009 10:12 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

sorifin scrie:
si daca am deschide o sectiune fotbal...cred ca ar fi multe discutii si acolo...

de ce nu?
http://www.wzforum.de/forum2/
rubrica de "sport" (de fapt fotbal) are vreo 30000 de mesaje la astia

Mike60 scrie:
Ai uitat sa-l pui pe " eugenraduoradea " in tabelul tau. Nu stiu exact ce reprezinta :?: tabelul.

era vorba de numarul de posturi din acest topic; l-am pus pe eugen :)
una peste alta cam jumatate din mesajele de aici sunt offtopic, deci practic nu ar avea chiar 10 pagini :wink:

Sus

MesajScris: Mar Dec 08, 2009 10:29 pm 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

" vimp " si " CaTaLyN "
eu cred ca la " Diverse " - Zona administrativa, Rezervat membrii si Comunitate nu este normal sa aibe acces toti vizitatorii.
Nici macar cei proaspat inregistrati ( fara nici un post ).
Sunt inscris pe mai multe forumuri ( externe ) si dupa ~ 10 postari poti sa vizualizezi tot forumul si sa postezi.
La unele dupa mai mult de 20 de postari poti sa pui atasamente.
Ceva :idea:

@andrei87
Sorry. Cu intarziere am vazut " eugen "

Pentru toti o intrebare. Pe acest forum votanti pentru Base au fost 20 %, Geoana 53 %, Nu particip 20 %, Nu stiu 7 %. Chiar daca as aduna Base cu restul tot nu ar fi cat are Geoana. L-am votat pe Geoana :cry: mai bine nu mergeam la vot si stateam acasa.
Cred ca rezultatele finale se rezolva in alta parte nu la BEC. Asta este parerea mea.

Sus

MesajScris: Mar Dec 08, 2009 11:23 pm 
Este foarte posibil să se fi comis anumite nereguli dar chiar în halul în care acuză PSD-ul, mă îndoiesc. Şi dacă ăştia chiar ar fi sfinţi, hai că mai că i-aş crede... dar ei sunt la fel de sfinţi ca ăialalţi aşa că... hoţu strigă hoţu... trăiască democraţia şi circul interminabil până la calendele greceşti... ţigăneală original...

Sus

MesajScris: Mar Dec 08, 2009 11:45 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Mike60 scrie:

eu cred ca la " Diverse " - Zona administrativa, Rezervat membrii si Comunitate nu este normal sa aibe acces toti vizitatorii.
Nici macar cei proaspat inregistrati ( fara nici un post ).

La "Rezervat membrii" nu au acces vizitatorii :!: . Impunerea unui numar minim de mesaje pentru vizualizarea acestui topic este o chestiune in care trebuie sa decida membrii forumului . Nu pot lua eu o decizie . Poate cei nou-inscrisi vor dori sa ne comunice datele de contact . Insa intr-adevar pot fi si rau-voitori care sa culeaga aceste date ..... E intr-adevar o idee buna . Merci . Se va deschide o dezbatere pe aceasta tema .

In legatura cu restrictionarea Zonei administrative si a Comunitatii , se poate realiza si aceasta daca se doreste .....

Sus

MesajScris: Mar Dec 08, 2009 11:53 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Mike60 scrie:
@CaTaLyN - Sper ca nu am gresit. Parca tu ai scris ca vei incerca sa pleci. Corect ? Unde ?
Noi nu avem varsta ta dar vom incerca pentru ca aici sanse pentru el ( fii-miu ) :cry: nu cred ca vor fi in urmatorii xxxxxxxxx ani.

In ultimul timp imi doresc din ce in ce mai mult o cariera in meteorologie . Si deoarece in Romania nu am nici o sansa de "a trai bine" cu asa ceva as dori sa plec la un program de master in domeniu peste 2 sau 3 ani si anume la Reading - UK . Evident ca nu ma voi intoarce in tara dupa absolvire . Visul meu este de a ajunge in SUA ( nu neaparat din cauza nivelului de trai ; mai ales din alte motive :mrgreen: ) . Nu am insa 30000 $ cat este nevoie pentru 1 an de studiu in SUA . As risca totusi sa dau 3400 lire la Reading , numai din dorinta de a evada din tara :lol: . Inca mai am timp sa iau o hotarare finala .....

Sus

MesajScris: Mie Dec 09, 2009 12:24 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Nu cred ca sectiunile care nu prea privesc meteorologia s-ar impune sa fie "private", pana la urma suntem un forum micut. Pe forumuri mari da, ar fi o idee de luat in seama.
La "rezervat membri" in schimb sunt de acord cu o modificare, sa se poata accesa sectiunea daca ai minim 10 posturi; in felul asta se va putea vedea daca cine intra pe forum e interesat de meteo sau doar vrea sa...socializeze (m-am abtinut sa spun un cuvant urat :))

Sus

MesajScris: Mie Dec 09, 2009 1:26 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

si pe strada...si cam oriunde mergi..auzi ca marea majoritate l-au votat pe geoana...e clar ca rezultatele nu sunt la bec...pana la urma corectitudine n-am avut niciodata..de ce am fi avut acuma...in 2004..a iesit nastase de fapt..in 2000..vadim...au fost aruncati saci intregi..cu voturi pt vadim...si tot asa...altii au decis..nu poporu....pacat...ca singuru care sufera e tocmai el...poporu..deci..si noi..

Sus

MesajScris: Mie Dec 09, 2009 1:39 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Interesant e si ca marea majoritate a oamenilor cu care am intrat in contact au votat cu Crin Antonescu in turul 1, acum cu Basescu. E clar ca personajul Geoana nu era potrivit.
Cat priveste fraudele, nu stiu daca au influentat rezultatul final (desi nu e total exclus :!: ) , refuz sa cred ca 60 de mii de voturi cat a fost diferenta intre cei 2 candidati au fost aruncate la gunoi, sau s-a intamplat altceva cu ele. Pana la urma in aproape fiecare sectie au fost prezenti membri din ambele partide, care s-au supravegheat reciproc sa nu faca vreo magarie.
Desi as fi vrut sa iasa Geoana ca sa nu mai iasa Basescu, acum nu se mai poate face nimic.
Cat despre 2000, e unanim acceptat faptul ca Vadim nu e sanatos la cap, iar in 2004 cred ca mai degraba PSD-ul a fraudat.

Sus

MesajScris: Joi Dec 10, 2009 4:03 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Doamne unde s-a ajuns cu campania de denigrare 8O

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-670 ... x-oral.htm

Sus

MesajScris: Joi Dec 10, 2009 4:17 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Nu cred ca Patapievici a facut o asemenea afirmatie. E doar o inventie gen reviste de scandal, sa faca trafic.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 149 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Ora este UTC + 2 [ DST ]