Am ajuns la munte pe 2 septembrie, foarte obosita deoarece ma sculasem devreme si drumul a fost lung si obositor.
Am sperat sa dorm bine noaptea, dar lucrurile nu au stat tocmai cum mi-as fi dorit.
M-am trezit noaptea( 2 SPRE 3 SEPTEMBRIE) deoarece aveam nevoie sa ies pana afara, deoarece nu aveam grupul sanitar in casa, asa cum ar fi fost cazul.
Am auzit ca latrau cainii cam tare in padure si in curtile vecine, asa ca nu m-am grabit sa ies in curtea casei.
Am iesit la scara casei, m-am uitat in spatele curtii si mi s-a parut ca parca- parca misca ceva, in intuneric, prin gradina.
Deodata, vad o silueta intunecata si destul de mare, care se deplasa incet, spre curtea vecina. Am auzit clar cum pasea, chiar daca iarba este scurta in fundul gradinii.
Aproape ca am avut un soc, sa vad ca ceva, un animal mare, urs cel mai probabil, se plimba nestingherit, prin curtea noastra !
Noi am mers in acest loc de ani de zile la rand, de prin anul 1992 pana in anul 2008 si a fost pentru prima data cand fiarele padurii au inceput sa patrunda in curtea acelei case.
In scurt timp, ne-am dat seama ca ne venise un urs care a trantit tomberonul si a insurat gunoaiele din acesta, deoarece cauta de mancare.
Am stat la munte mai bine de o luna, iar ursul ne-a vizitat de 5-6 ori i n acest timp, dar numai in timpul noptii, nu si ziua.
IATA SI DOVADA, IN POZELE DE MAI JOS !