Am decis sa deschid acest topic pentru toti cei care veti dori sa spuneti cateceva despre ziua voastra de nastere. Nu stiu daca e locul potrivit pentru acest subiect, dar astfel sper ca o sa ne cunoastem mia bine si ca osa fim mai apropiati, ca si grup de prieteni. Mi-a parut foarte bine cand am auzit ca, pentru inceput, cativa membri al acestui forum, au reusit sau vor urma sa se intalneasca! Toti se mira cu m si de ce este posibil sa nu am prieteni, insa le spun mereu ca va am pe voi si ca urmeaza sa formam un grup de tineri interesati de stiinta si meteorologie, in care eu sper si cred ca am sansa sa ma simt ca intr-o mare familie, asa cum probabil sunt alte grupuri in care se unesc persoane cu aceleasi hobby-uri.
Eu m-am nascut in Bucuresti, pe 14 noiembrie 1983 si in curand o sa implinesc 25 de ani. Daca s-ar fi putut, mi-ar fi placut sa-m sarbatoresc onomastica impreuna cu voi, dar deocamdata o sa ma multumesc sa-mi petrec ziua in familie, asa cum am facut mereu. Eu nu obisnuiesc sa merg in cluburi, discoteci sau alte locuri asemanatoare. Acestea mi se par cam zgomotoase si nesigure, insa stiu ca exista si localuri selecte, curate si cu muzica de calitate, insa din pacate nu am cu cine sa ma duc acolo.
ASTEPT SI MESAJELE VOASTRE