La femei am observat ca marea regula e sa nu prea fie rezistente la frig, indiferent de masa corporala etc

. O fi ceva legat de organism . Sau pot sa infrunte frigul doar la ciclu
Astazi a luat tata masina din service, dupa mai bine de o luna de la accident. Doamne feri sa ai vreun accident, fie el si usor. Daca se lasa cu stat in service, ai pus-o. Si la inceput ne ziceau ca dureaza 2 saptamani, maxim 3. Ai mei nu si-au luat abonament la autobuz in ideea ca primesc masina mai repede si nu se merita, dar asa si-au luat tzeapa

. Noi am si avut "noroc" cu zilele libere de dupa accident. A fost pe 24 aprilie, marti. Tot restul saptamanii agentul de asigurari a fost ocupat cu alte dosare, apoi a urmat saptamana cu 1 mai, in care pe 30,1 si 2 a fost liber oficial, iar in celelalte doua zile nu a putut fi contactat

.Abia pe lunea urmatoare a trimis dosarul (nu ma intrebati ce-nseamna asta

) si apoi s-au putut apuca cei de la service de comandat piese etc. Reparatia cred ca a fost minimala. Inlocuit usa, geam spate si bara de protectie spate. Frate-meu zicea ca probabil s-a dus ceva si la suspensiile spate, ca masina avea botul ridicat dupa accident, dar acolo nu s-a umblat. Ramane de vazut cum se comporta la drum acum. 9000 de lei a fost factura, scoasa complet din asigurarea celui care i-a lovit.
Ai mei au aflat "pe surse" ca cel care le-a taiat calea si care a fost autorul moral al accidentului e ceva mare boss de nivel la politia rutiera deva, deci si daca aveai cadru legal, tot nu te puteai atinge de el. Bine, depasirile in coloana sunt ilegale, plus ca cred ca trebuia sa ramana ca si martor si el a sters-o urgent. Mai bine ca nu a fost implicat fizic in accident, ca daca ne scotea vinovati, ne stergeam la fund cu dreptatea