Meciul ar putea fi interesant. Depinde si daca e meci important sau nu. In Bucuresti o fi diferit ca e mai multa lume si e snobismul, dar in Cluj la un meci de duzina nu vezi mai mult de un sfert de stadion plin. Prin martie am fost la primul meci din viata mea, U Cluj cu Astra Ploiesti, ca au tras colegii de mine. Desi, cum nu prea le am cu fotbalul, galeria tot mi se parea o hoarda de retarzi cu imnuri prost inspirate

Prin a doua repriza ma mai prinde atmosfera, in rest pur si simplu nu prind acel feeling. Imi pare rau ca am ratat primul meci U-CFR, am fost doar la al doilea. Imi povesteau colegii ca dupa faza cu bataia zburau scaune din tribune. Si al doilea meci a fost tare, vedeai ploaie de diverse obiecte cand dadea CFR gol

.Plus ca stadionul a fost aproape plin, probabil si datorita biletului de 5 lei cu legitimatia de student, probabil 10 fara. Banuiesc ca si la Buc se scandeaza aia cu Mitica la puscarie. La cantece legate de echipa nu prea am vazut entuziasm, in schimb daca e vorba de mitica, CFR sau ceva legat de nationalitate, toata lumea striga cu entuziasm.
Bataie intre suporteri n-am vazut. Doar dupa ce am iesit din stadion a fost ceva ciomageala usoara, dar n-am vazut prea bine de multime..doar ca am auzit huiduieli si fluieraturi si am vazut gardienii aia cu armura cum fugeau spre o zona a multimii.
Edit: Sa-mi explice cineva cum puii mei se vaneaza un miel. Colcaie padurile de oi salbatice si nu stiam?

Sau ii fugaresc bine inainte sa-i taie? Auzisem ca nu e buna carnea daca animalul a fugit mult chiar inainte sa fie omorat, dar nu stiu daca e adevarat.