forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Iun 10, 2026 2:36 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 22, 2012 2:27 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Dinamo-Rapid am auzit ca ar fi meciul cu pricina, finala campionatului intern sau a ligii lui Mitica de la Brutarie.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Mar Mai 22, 2012 8:07 am 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

E finala Cupei Romaniei. Finala campionatului exista doar la baschet, playoff, dupa sezonul regulat. CFR Cluj e campioana.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 22, 2012 4:31 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Pai da ca tata zicea ceva de genul "poate luam si noi Cupa".

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mai 27, 2012 5:46 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

No bini mai, apai aseara intre orele 20 si 4 AM am fost la petrecerea de taierea motzului la nepotul meu, baietii sunt mai smecheri ca au 2 chefuri, unul de Botez si altul de Motz (23 decembrie 2010-Nasterea; 5 martie 2011 Botez; 26 mai 2012 Motz), la fetitze cica nu se mai taie motzul ci doar se rupe turta.

Bine ar fi ca al doilea copil pe care il face fratele meu in octombrie 2012 sa fie fetitza dupa cum spune si ecograful, sa scap de o petrecere in plus, am un mare stress la asa ceva cu dansatul, urasc dansul, imi place sa ascult muzica si sa-i privesc pe altii rupandu-se in figuri la dans dar sa fac eu asa ceva no way, doar cateva hore de mana pentru putina miscare si atat, mai am rude ne-dansatoare pe acolo, dar parintii ma streseaza mereu cu asta.

Iar la ora 2 DJ-ul a oprit muzica si toti barbatii s-au adunat la cele 3 TV-uri din restaurant ca sa vada meciul lui Boote pe The Monkey Channel, mare dezamagire ca si-a furat un mare KO, n-au mai avut motive sa mai petreaca dupa meci. :lol:

Sus

MesajScris: Lun Mai 28, 2012 8:38 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Si-a luat si el un KO ca sa nu zica astia ca castiga toate meciurile si face blaturi...

Si eu urasc dansul, cel putin dansul conventional. In club n-am treaba, ma sparg si eu in figuri mai ales cand am destul la bord

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 28, 2012 5:12 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Mie nu-mi place sa iau la bord asa ca exclus dansul si prin aceasta modalitate si anume diminuarea simtului penibilului cu ajutorul alcoolului. Mister DJ a bagat de 2 ori una dupa alta cele 3 melodii portugheze cu acordioane, in ordinea Michel Telo-Joao Lucas-Gustavo Lima, odata la ora 12 si alta data la 1:50 la spartul petrecerii odata cu debutul meciului de box. A doua oara a pus si maneaua ce parodiaza Ai se eu te pego, aia fiind ultimul track difuzat. Lumea dansa si nu prea ca in clipul lui Telo, se cam codea sa faca din maini ca la un act sexual. :lol: Nici la Balada Boa nu prea faceau lucru manual. :lol:

Badea a zis aseara de Bute ca pur si simplu s-a sinucis dpdpv sportiv, intentionat s-a lasat batut, si zice ca ori meciul a fost vandut, ori Bute a fost drogat. Insa eu in restaurant habar n-am avut ce s-a petrecut pe ecran ca nici nu eram atent, am auzit la final pe fratele zicand ca a pierdut Bute. Sunt putin interesat de acest subiect numai din cauza ca Badea era fan infocat Bute, acum nu mai este, pe deasupra a si pierdut banii pe care i-a pariat pe acest meci. :lol: :lol:

Sus

MesajScris: Lun Mai 28, 2012 5:34 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Nu-mi plac. Sunt un fel de manele sud-americane. De asta au si prins la public. :)
Badea fabuleaza. Froch a fost si este mai bun.
Aseara Banciu l-a depasit pe Badea la audienta. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 28, 2012 6:42 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Am prins si eu La Be 1 TV cand se laudau cu Banciu, eu nu pot sa urmaresc asa ceva ca este rarait, necarismatic si mai ales fratzuzit, eu urasc franceza, prefer golania si smenozeala lui Badea. :)

Badea ii zice lui Banciu doar cap de porhc. Chiar are moaca de porc, groh, groh. :lol:

Sus

MesajScris: Lun Mai 28, 2012 6:48 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Banciu ma polueaza atat vizual cat si fonic :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 28, 2012 6:52 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Exact!

Sus

MesajScris: Lun Mai 28, 2012 7:04 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Sunt enervanti amandoi. Eu nu-i urmaresc pe niciunul. Mai demult il urmaream pe Badea, cand nu-l peria pe Felix asa insistent. Badea e in cadere libera, prea ridica in slavi antenele si a ajuns la culmea penibilului.

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Mar Mai 29, 2012 12:29 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Neaceasca85 scrie:

Badea a zis aseara de Bute ca pur si simplu s-a sinucis dpdpv sportiv, intentionat s-a lasat batut, si zice ca ori meciul a fost vandut, ori Bute a fost drogat. Insa eu in restaurant habar n-am avut ce s-a petrecut pe ecran ca nici nu eram atent, am auzit la final pe fratele zicand ca a pierdut Bute. Sunt putin interesat de acest subiect numai din cauza ca Badea era fan infocat Bute, acum nu mai este, pe deasupra a si pierdut banii pe care i-a pariat pe acest meci. :lol: :lol:

Meciul a fost vandut, cum am mai zis. Nici nu l-am urmarit pe Badea.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 29, 2012 1:38 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Asta seara Badea n-a avut emisiune sau cel putin nu pana la 00:20, no problem anyway, il vad maine pe saitul Antena 1 daca e, la calitate super si fara reclame, pe site-ul Antena 3 e groaznic ca e cu tot cu publicitate sau e Sinteza Zilei in loc de Gura Presei, serverul e pus cu Task Schedule sau ceva sa inregistreze dupa ora si minut fara sa tina cont de nimic, pe Antena 1 publicitatea este taiata in mod profi, daca il sesizezi pe Badea in legatura cu asta zice ca el oricum nu se intelege si ii uraste pe aia de la IT ca sunt varza, de cand exista emisiunea din 2004 niciodata nu i-a mers netul cum trebuie, i-au bagat si cablu UTP si tot are probleme.

Am iesit in pierdere in schimb cu Vrei sa fii Milionar, se vede doar pe You Tube si la calitate execrabila de 240p real (chiar daca ai 480p la player) fiind pusa de un user de rand si nu de unul privilegiat, deci sa nu depaseasca 2 GB fisierul si cum durata este de 46 de minute iese naspa.

Sus

MesajScris: Mar Mai 29, 2012 12:34 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Au fost premiati multi de la Antena 3 la APTR.Chiar sunt profesionisti buni acolo,dintre poate cel mai bun Radu Tudor.La femei,cea mai buna mi se pare Sandra Stoicescu.

Sus

MesajScris: Mar Mai 29, 2012 12:40 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

mie mi se pare o gurista isterica si atat...jalnica...
oricum demult nu ma mai uit la a3...BOOOOORING de tot...tot aceeasi placa, fara nici un fel de finalizare !!!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]