forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Iun 10, 2026 1:26 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2837 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 190  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: problema...
MesajScris: Mar Mai 15, 2012 4:57 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

sorifin scrie:
Bine ca s-a terminat cosmarul... :lol:

Acum o sa inceapa ca-i viteza prea mica la GNOP, si o s-o tina tot asa, stai linistit. :lol:

Sus

MesajScris: Mar Mai 15, 2012 4:58 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

doodoo scrie:
torentele sunt ilegale parca !!! asa ca atentie :)
mai bine de pe huburi :mrgreen:

e acelasi lucru dpdv al ilegalitatii...
iar pe huburi sunt si mult mai multi virusi...

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Mar Mai 15, 2012 5:01 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Neaceasca85 scrie:
trebuie abonament business cum am eu la magazin 10/10 down/up la vreo 890.000 ROL. :mrgreen:

trebuia sa te lauzi ca platesti atata pe un abonament, nu se putea...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 15, 2012 6:21 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Andrei87 scrie:
Acum o sa inceapa ca-i viteza prea mica la GNOP, si o s-o tina tot asa, stai linistit. :lol:

GNOP ah? Si ala care a instalat cand a sunat la centru a zis activeaza-mi si mie un Te.O.Ne.-la misto in loc de O.Ne.Te. :lol:

Abonamentul de la magazin nu ma pot lauda cu el, ci scot in evidenta faptul ca e prea mult pentru 10 mbps amarati, dar deh, am upload catre concurenta de 10 mbps in loc de 900 kilo cat am la casnic, (l-au taiat in martie 2012 ca tot 10 mbps era) upload de care nu mai am nevoie acum.

Viteza mica pe asta de 100 mbps never ever orice probleme ar aparea, imi ajung si 10 mbps, 100 fiind o fitza pentru mine. :mrgreen:

Semnalul TV il am slabutz, 68 db in loc de 78 db, vad putin purecos pe toate canalele dar sunt si posturi care se vad mai bine decat pe HFC unde am 73 db. Au venit ieri si au masurat, mai vin joi sa vada ce se poate face, in cel mai rau caz imi mai cumpar un amplificator mic pentru TV-ul meu.

Sus

MesajScris: Vin Mai 18, 2012 4:27 pm 
Neconectat
Supercelula
Supercelula

Semnalul poate fi masurat doar de ei sau ai ceva optiune sa-l vezi si din decodor? Am impresia ca daca antena nu prinde cum trebe, nici ampliful nu ajuta foarte mult. Sunt curios sa masor si la mine acasa, desi se vede cat de cat ok. Culorile sunt un pic prea stridente si parca-parca se vedeau pureci un pic.
Ideal ar fi sa pot prinde mai multi sateliti, nu doar cel de la Digi. Eventual o antena dinaia cu servomotoare, sa o poti pune sa schimbe satelitul cand ai tu chef :lol: . Bine, acolo trebuie si decodor cu cartele piratate :lol: . Nu stiu exact care e procedeul, stiu ca era o mini-moda prin anii '90 sa prinzi satelit cu decodoare piratate.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 18, 2012 7:55 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

E vorba de semnalul CATV analogic pe care n-am cu ce sa-l masor deci il masoara numai ei. Mi-au adaugat astazi 3 decibeli in plus de la fibra, mai mult nu se poate deocamdata, acum se vede aproape lacrima, inca 3 db si e perfect.

La finul vecin cred ca tot varza e treaba la ce muci de amplifuri non-amplificatoare are. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mai 19, 2012 3:02 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Hint: daca stati la bloc e foarte usor acum cand iti pica curentul sa vezi daca esti numai tu sau si vecinii de pe scara: avand un mobil cu Wi-Fi ii dati search de WLAN, No Networks Found inseamna ca ii bine; ramanerea on air a routerelor inseamna ca ii bai. :lol:

Ieri noapte la blocul magazinului au picat 2 faze din cele 3 timp de 2 ore, pana au venit CEZ-ienii sa inlocuiasca sigurantele "cu sare" defecte, n-am mai avut streaming intre 23:16 si 01:14; dar m-am linistit cand am vazut eroare de conexiune la numerele de fix RDS pe mobil, (asta arata ca nu era curent nici pe scara la GPON-ONT) la revenirea streamingului la ora 1:14 gaura sau saritura, ruptura de film de pe DVR, m-a pus pe ganduri si acum mi-a picat fisa ca faza cu alarma si biroul meu n-a picat: firma de paza nu ne-a sunat iar ceasul de pe radio nu era dereglat.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mai 19, 2012 11:41 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Pana de curent care la mine in magazin s-a manifestat pe 2 faze din cele 3 a fost provocata de niste betzivi cretini care au acuncat dozele de bere in firida generala a scarii de bloc care n-avea nimic deasupra, acum un vecin ii face acoperis de lemn.

PS: inca un motiv sa urasc bautura. :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 21, 2012 4:39 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Problemele cu energia electrica la magazin continua, ce a fost de la tabloul meu 4 ore de down in octombrie, dar ce au fost 7 ore azi noapte de la cablul celor de la CEZ, 2 scari de bloc pauza.

La ora 1 s-a impuscat cablul acela de 50 de metri din transformator pana la mine, abia la ora 7:26 s-a dat drumul din nou, mai ceva ca pe vremea de trista (de vesela pentru unii) amintire, au scos un alt cablu pe usile trafului pana in firida primei scari a blocului.

Sus

Subiectul mesajului: MESAJ MUTAT DE LA STAREA VREMII BUCURESTI
MesajScris: Mar Mai 29, 2012 3:02 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Tricoul e o tzara mai gros, din ala cu guler, mereu am fost la fel de gras dar cred ca temperaturile din ierni de 15 grade din casa intre 2000 si 2005 m-au calit si ele. Daca as sta pe loc cred ca nu m-as mai simti bine, in miscare alerta insa da. Nu ma deranjeaza daca imi e putin racoare, chiar imi place decat sa-mi fie cald.

Apropo de gras sau slab, vad destui grasi frigurosi, clar tine mai mult de circulatia periferica caldurosenia sau frigurosenia. Insa as zice ca masa corporala are o mare influentza, fie grasime sau masa musculara. Bingo, mi-a picat fisa cand sorifin a zis ca a facut sala. :!:

Asa s-ar explica de ce Badea sau sorifin sunt la fel de rai de caldura ca mine desi nu sunt grasi DAR au muschi, circulatie buna+ceva grasime sau ceva muschi rezulta rezistentza la frig. :P

Cum la femei standardul idiot este sa n-aibe nici-nici deci sa fie osoase (ca doar nu le-ar sta bine culturiste) atunci cum dracu sa nu fie friguroase sau foarte friguroase? :twisted: Observ ca slabanogii (si fara muschi si fara grasime) au o mai mare expunere/vizibilitate a vaselor de sange, pierd mai multa caldura astfel deci iese cu brrrrr daca nu sunt cel putin 25 de grade in aerul ce-i inconjoara. :x

Sus

MesajScris: Mar Mai 29, 2012 11:45 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

sorin s-o ingrasat mult, asa spunea parca... o fi trecut la 3 cifre ??? :)
si dupa nunta cu siguranta ca nu va slabi ... hehehe

Sus

MesajScris: Mar Mai 29, 2012 12:19 pm 
Neconectat
Supercelula
Supercelula

La femei am observat ca marea regula e sa nu prea fie rezistente la frig, indiferent de masa corporala etc :lol: . O fi ceva legat de organism . Sau pot sa infrunte frigul doar la ciclu :lol:
Astazi a luat tata masina din service, dupa mai bine de o luna de la accident. Doamne feri sa ai vreun accident, fie el si usor. Daca se lasa cu stat in service, ai pus-o. Si la inceput ne ziceau ca dureaza 2 saptamani, maxim 3. Ai mei nu si-au luat abonament la autobuz in ideea ca primesc masina mai repede si nu se merita, dar asa si-au luat tzeapa :P . Noi am si avut "noroc" cu zilele libere de dupa accident. A fost pe 24 aprilie, marti. Tot restul saptamanii agentul de asigurari a fost ocupat cu alte dosare, apoi a urmat saptamana cu 1 mai, in care pe 30,1 si 2 a fost liber oficial, iar in celelalte doua zile nu a putut fi contactat :twisted: .Abia pe lunea urmatoare a trimis dosarul (nu ma intrebati ce-nseamna asta :lol: ) si apoi s-au putut apuca cei de la service de comandat piese etc. Reparatia cred ca a fost minimala. Inlocuit usa, geam spate si bara de protectie spate. Frate-meu zicea ca probabil s-a dus ceva si la suspensiile spate, ca masina avea botul ridicat dupa accident, dar acolo nu s-a umblat. Ramane de vazut cum se comporta la drum acum. 9000 de lei a fost factura, scoasa complet din asigurarea celui care i-a lovit.
Ai mei au aflat "pe surse" ca cel care le-a taiat calea si care a fost autorul moral al accidentului e ceva mare boss de nivel la politia rutiera deva, deci si daca aveai cadru legal, tot nu te puteai atinge de el. Bine, depasirile in coloana sunt ilegale, plus ca cred ca trebuia sa ramana ca si martor si el a sters-o urgent. Mai bine ca nu a fost implicat fizic in accident, ca daca ne scotea vinovati, ne stergeam la fund cu dreptatea :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 30, 2012 12:59 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

In februarie 2009 plecand prea repede dintr-o parcare din vecinatatea Tribunalului am sters bara din spate a unui Audi A6 parcata acolo, mama ce-a trosnit. :lol: Dublu ghinion ca un vecin care a iesit taman atunci sa repare harbul sau de Dacie m-a vazut si mi-a luat numarul iar respectivul posesor al Audi-ului pocnit de mine cu partea dreapta a Golfului in partea stanga spate a barei era politist la circulatie. :twisted:

Dupa 2 saptamani i-a venit lui tata o hartie cu "Va anuntam ca ati savarsit o contraventie la regimul circulatiei rutiere", crezand ca e vorba de amenda de la vreun radar luat de el cand colo era micul meu accident cu fuga de la locul faptei. :lol:

Urma lasata de mine pe Golf era greu vizibila, am reusit sa reinfig clema ornamentului care a sarit atunci, insa in februarie 2010 tocmai soferul profi de tata a derapat cu cauciucurile de vara si s-a infipt intr-o duba facand varza de tot masca din fatza, un surub a iesit prin plasticul ei-super misto, damage-ul meu efectiv nu a mai contat, am murit de ras cand a povestit cat de tare i-a trosnit si lui lovitura. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 21, 2012 7:15 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Am sunat ieri la 1930 sa vad care e treaba si sa-mi bag 7 picioare, voi scapa complet de mizeria de Romtelecom abia in 2014 dracu sa-l ia de operator tzepar, le-as arunca in aer cladirea, fmm. :evil: :evil: :evil:

La magazin fratele bou vagon a prelungit in iulie 2011 cu 3 ani si i-au bagat pe gat si mizeria lor de net al carui modem l-am bagat aseara la demisol printre vechituri. Taxa reziliere-200 euro de la 11 iulie 2012 pana la 11 iulie 2013-apoi 100 euroi. :evil:

Acasa desi tata le-a zis in februarie prelungiti cu 1 an nemernicii au bagat 2 ani si taxa de reziliere de 60 euroi, era cel putin 100 daca nu taiam netul ala idiot. Aici eu si maica-mea ducem munca de a-l convinge pe incapatanat sa dea cele 3 milioane lei vechi ca sa scap de Romtelerahat, macar aici.

Saracul, il dau banii afara din casa de nu se simte prost tzepuit in halul asta, cu 3 telefoane fixe la magazin, adica si telefonie fixa de la RDS din 2006, fraierul perfect. :evil:

Citat:
Daca as castiga la Loto as plati taxele de reziliere la 2 contracte RTC, cel mai mare tepar din istoria telecomunicatiilor. Jos Romtelefon, jos comunistii!

Asta este semnatura mea pe SP, pana in 2014 sa le traiasca familia la greci. Mare mizerie prelungirea asta prin telefon ca fac in asa fel incat clientul nu-si da seama la ce se baga daca nu cunoaste treaba. Inca odata sa-i ia dracu, sa se tavaleasca in chinuri!

Ma fac sa si blestem desi nu mi-a stat in fire pana acum, RDS nu incheie niciodata contracte mai mari de 1 an si dobitocii astia fac ceva chiar ilegal.

Sus

MesajScris: Joi Iun 21, 2012 9:40 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Pai actioneaza-i in instanta daca zici ca fac ceva ilegal, mai ales ca (banuiesc) cunosti bine procedurile judiciare...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2837 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 190  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]