forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Iun 10, 2026 1:40 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11056 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286 ... 738  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Starea vremii in Tg-Mures
MesajScris: Sâm Mai 12, 2012 1:05 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Eu nu apreciez deloc Lidl, nu accepta bonuri de masa "Ticket Restaurant", nu mai calc in magazinul ala veci. :)
Profi rulz, chiar daca are preturile un pic mai mari si oferta ceva mai putin diversificata.

@doodoo: pai probabil inca nu s-a deschis magazinul la Mures. Totusi 2 luni chiar e mult, o luna ar fi fost suficient pentru invatare, presupunand ca Sorin nu s-a angajat ca sef de magazin. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mai 12, 2012 3:44 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

In Slatina sunt 2 Lidl, un Profi, 2 Minimaxuri din care unul s-a cam inchis, recent deschisul Penny Market si urmeaza si un Dedeman.

Sus

MesajScris: Sâm Mai 12, 2012 7:24 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Lidl exista in Mures de la infiintare, vorbesc infiintare pe vremea plus.Aici e vorba de depozitul de la Iernut, cel mai mare din tara si din Europa, 44km patrati.E absolut urias.Depozitul va functiona de la 1 iulie, pana atunci ca sa nu ne plateasca si sa stam acasa, lucram in alte locatii.O parte la Ploiesti, cealalta la Bucuresti.Eu am nimerit la Bucuresti :D.

Sus

MesajScris: Sâm Mai 12, 2012 9:09 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

sorifin scrie:
Lidl exista in Mures de la infiintare, vorbesc infiintare pe vremea plus.Aici e vorba de depozitul de la Iernut, cel mai mare din tara si din Europa, 44km patrati.E absolut urias.Depozitul va functiona de la 1 iulie, pana atunci ca sa nu ne plateasca si sa stam acasa, lucram in alte locatii.O parte la Ploiesti, cealalta la Bucuresti.Eu am nimerit la Bucuresti :D.

44 km patrati are Clujul, sigur ai gresit.
Dar ce o sa faci acolo?

Sus

MesajScris: Sâm Mai 12, 2012 9:53 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

44km patrati scrie pe panoul de la intrare in santier si atat ne-a spus si directorul depozitului.Ce-o sa fac....inca nu stiu exact, postul este de lucrator depozit, pregatire marfa etc.In ce departament si cum anume, nu stiu, voi afla acolo.Ideea e ca salariile sunt ok si merita chiar sa fac naveta zilnic Mures-Iernut.

Sus

MesajScris: Sâm Mai 12, 2012 10:37 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Aa...numai sa nu dai ture in jurul paletilor cu folie...am lucrat si eu in depozit la Profi, dar era lejereanu, doar incarcam paleti in tir cu liza electrica...am plecat de acolo ca era un director fu*** rau si colectiv cam naspa, dar acum s-a schimbat directorul si am auzit ca salariile au sarit la 2000 lei pe postul meu. Daca cumva ti se da ocazia sa alegi intre preparator/pregatitor marfa si manipulant marfa, alege manipulant marfa. Probabil ca o sa lucrezi si 3 schimburi.
Unde lucrez acum am obtinut atestat de stivuitorist, salariile in Europa sunt chiar bune pentru asa ceva (>2000 E)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mai 13, 2012 2:05 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Sorin, n-ai facut o facultate? Stiu ca nu faci nimic cu ea in Romania, dar ce facultate ai facut daca ai facut, ca joburile astea nu cred ca cer asa ceva.

Oribil cu naveta zilnica, cate furtuni poti sa ratezi din cauza asta, eu urasc drumurile si urasc faptul ca economia se bazeaza din ce in ce mai mult pe alergat cu masina de colo-colo, o mizerie.

Sus

MesajScris: Dum Mai 13, 2012 2:31 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Si tu cu tot cu facultatea si masterul tau n-ai fi facut ce faci acum daca nu era "taticu" :) Nu toti avem astfel de "tatici".

Sus

MesajScris: Dum Mai 13, 2012 5:52 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Felicitari pentru angajare Sorin si multa bafta.

sorifin scrie:
44km patrati scrie pe panoul de la intrare in santier

:lol: Eu cred ca e vorba despre "44.000 metri patrati" si cineva a tradus "44 km patrati".
Oricum imi dau seama ca e imens. Depozitul de medicamente pe care il coordonez are 2.800 mp, incap in el 3.500 europaleti cu marfa si mi se pare foarte mare. Cel de la Iernut unde o sa lucrezi daca e de peste 15 ori mai mare e chiar gigant.

Sus

MesajScris: Dum Mai 13, 2012 9:10 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Andrei87 scrie:
Si tu cu tot cu facultatea si masterul tau n-ai fi facut ce faci acum daca nu era "taticu" :) Nu toti avem astfel de "tatici".

Asta e si raspunsul meu.Mersi Andrei :D.Am o facultate, care ma ajuta cu vreo 150-200 lei in plus la salar.In rest, e ca si fara.Pe de alta parte, in afara de comert nu stiu unde ai putea sa lucrezi in acest moment in Tg-Mures.Tot ce era industrie s-a facut praf, mai ramane alternativa Azomures, dar decat sa respir amoniac toata ziua, mai bine asa.Am fost intre timp si la Arabesque la interviu si m-au acceptat, urma sa incep lucru la ei de acum 2 saptamani, ca agent de vanzari.Dar au intervenit pe fir cei de la Lidl si am renuntat chiar inainte cu 2 zile.Nu se asteptau :D.Chiar nu-mi mai doresc stresul acela urias de agent de vanzari, chiar daca insemna Arabesque si probabil conta in CV.Am lucrat 1 an ca agent si am imbatranit cat in 5 ani.Nu-mi mai trebuie milogeala si abureala.

Neaceasca, inainte cu un an de nunta, cred ca am alte prioritati.O sa incerc sa nu ratez prea multe furtuni, dar n-am ce face.Oricum intre Iernut si Mures nu-i distanta mare, deci nu prea o sa ratez."Problema" va fi in urmatoarele 2 luni, cand voi lipsi din zona.Nu mai e nici Catalyn.Practic acest topic va intra in vacanta pt o perioada :D.

Catalin, mersi, sper sa fie ok.Probabil ca e vreo neintelegere acolo cu suprafata, dar asa ca idee, cu totul, depozitul ocupa o suprafata de aproximativ 7-800m lungime si latime, intrari si iesiri de tir pt incarcat/descarcat sunt in numar de 400, si tot ce tine de tehnologie este de ultima generatie.Investitia e uriasa.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mai 13, 2012 5:08 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Erai mai castigat daca acest training il faceai in iarna, nu ratai furtuni la Mures si prindeai viscole la Bucale, acum in aceste 2 luni sigur o sa ratezi, ramane de vazut cu ce te va multumi Bucale si Chiajna.

Sus

MesajScris: Dum Mai 13, 2012 8:22 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Zi rece azi la Mures.Maxima zilei a fost atinsa aseara la ora 21, azi dupa ora 6, maxima la mine a atins 16.1 grade.Acum sunt 9.6 grade, si de vreo 2 ore si ceva ploua sanatos.S-au strans cam 4-5mm pana acum.Vantul a fost si el activ sporind senzatia de rece.Mare constrast termic fata de ieri, cand la mine s-au atins 29.4 grade.In acest moment sunt cu 20 de grade mai putin.

Sus

MesajScris: Lun Mai 14, 2012 8:32 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

In jur de 15mm in cele 12 ore de ploaie.Binisor.Temperatura minima a ajuns la 7.3 grade la mine, iar acum sunt 8.1.Prin depresiuni 3-4 grade, iar pe Bucin ploua desi sunt 0 grade.La cum arata prognozele suntem in pericol de bruma la sfarsitul saptamanii.Sper sa nu se intample asa ceva.Nici nu vreau sa ma gandesc la cat s-ar ridica pagubele.Chiar vroiam sa spun 2-3 cuvinte despre inghetul puternic de la mijlocul lui octombrie 2011.Pagubele abia acum se vad.O gramada de vita de vie a inghetat atunci.La bunicii mei mai mult de jumatate n-a rodit anul asta.Cele -8 grade venite cand inca via nu era pregatita pt iarna au ucis lastarii.La fel au patit si unii pomi.Am vazut nuci si peri care desi au infrunzit, n-au inflorit.Pe langa asta au mai fost si temperaturi de -24/ -26 de grade in judet.

Sus

MesajScris: Lun Mai 14, 2012 8:36 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Frigul acela din octombrie anul trecut combinat si cu seceta din acea perioada la asta a dus.Ma si miram sa nu fie vegetatia afectata pana la urma.

Sus

MesajScris: Lun Mai 14, 2012 9:31 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Maxima de azi a ajuns la 14.0 grade la mine, iar statia avea 12.6 la 16:30.O zi cu multe grade sub medie.Se mai modereaza abaterea pozitiva.In alte zone din Ardeal a fost si mai rece.Daca anu trecut am avut pe aici o zi cu maxima sub 10 grade, acum au avut cei din Cluj.Doar 9 grade maxima la statie acolo, desi la aeroport s-au atins 10 grade.La Cluj si la Huedin a fost cel mai frig in zona.Spre dupa masa a mai plouat putin, 1mm la statie.Pana acum suntem la 41.4mm, adica la 60% din medie.E foarte probabil sa se depaseasca media si in aceasta luna.

Acesta e ultimul raport al meu din Mures pt urmatoarele 3 saptamani.Un week-end revin, apoi din nou o luna pauza.Sper sa nu se intample evenimente extreme sa-mi para rau ca le ratez, mai ales ca e si Catalyn plecat si n-are cine sa le surprinda.Singurul eveniment extrem care ar putea sa apara in afara de vreo furtuna uriasa ar fi o eventuala bruma la sfarsitul saptamanii.Ar fi evenimentul secolului probabil.Sansele sunt reduse, dar exista.Pana voi reveni la Mures, voi relata vremea din vestul Bucurestului.Chiajna mai exact.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11056 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286 ... 738  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]