Andrei87 scrie:
Si tu cu tot cu facultatea si masterul tau n-ai fi facut ce faci acum daca nu era "taticu"

Nu toti avem astfel de "tatici".
Asta e si raspunsul meu.Mersi Andrei

.Am o facultate, care ma ajuta cu vreo 150-200 lei in plus la salar.In rest, e ca si fara.Pe de alta parte, in afara de comert nu stiu unde ai putea sa lucrezi in acest moment in Tg-Mures.Tot ce era industrie s-a facut praf, mai ramane alternativa Azomures, dar decat sa respir amoniac toata ziua, mai bine asa.Am fost intre timp si la Arabesque la interviu si m-au acceptat, urma sa incep lucru la ei de acum 2 saptamani, ca agent de vanzari.Dar au intervenit pe fir cei de la Lidl si am renuntat chiar inainte cu 2 zile.Nu se asteptau

.Chiar nu-mi mai doresc stresul acela urias de agent de vanzari, chiar daca insemna Arabesque si probabil conta in CV.Am lucrat 1 an ca agent si am imbatranit cat in 5 ani.Nu-mi mai trebuie milogeala si abureala.
Neaceasca, inainte cu un an de nunta, cred ca am alte prioritati.O sa incerc sa nu ratez prea multe furtuni, dar n-am ce face.Oricum intre Iernut si Mures nu-i distanta mare, deci nu prea o sa ratez."Problema" va fi in urmatoarele 2 luni, cand voi lipsi din zona.Nu mai e nici Catalyn.Practic acest topic va intra in vacanta pt o perioada

.
Catalin, mersi, sper sa fie ok.Probabil ca e vreo neintelegere acolo cu suprafata, dar asa ca idee, cu totul, depozitul ocupa o suprafata de aproximativ 7-800m lungime si latime, intrari si iesiri de tir pt incarcat/descarcat sunt in numar de 400, si tot ce tine de tehnologie este de ultima generatie.Investitia e uriasa.