Mike1960 scrie:
eugenraduoradea scrie:
Poti sa-mi spui daca ai avut probleme cu statiile tale 2300 ?
Mai am inca 2357 din 2008 ! care a inceput sa dea rateuri cu temperatura. Apar spikuri si nu stiu inca de la ce.
La presiune este OK. Toata zona in care stau a avut azi o cadere mare de presiune deci sa nu te sperii.
Merci anticipat.
Eu nu am pățit așa ceva și probabil senzorul extern face figuri. Nu știu în ce măsură mai găsești senzori pentru antichitățile astea de stații, chiar dacă sunt din 2008. Senzorii de acum lacrosse transmit pe 868 pe 433, nu stiu dacă mai găsești. Schimbă bateriile, resetează tot, inclusiv stația de bază și observă ce se întâmplă. Desfă senzorul extern și studiază-l dacă nu e umezeală sau ceva gângănii pe acolo, șterge-l cu o cârpă, reinstalează bateriile (pune baterii noi) și la senzor și la stația de bază și apoi vezi dacă îți mai face figuri. La mine merge șandramaua din 2008, varianta 2300, 2350 sau 2355, că am mai schimbat și consolele, stațiile bază, și senzorii. Nu mai am niciun senzor original, am doi schimbați pe parcurs și 3 console, una e din 2006, care a funcționat și la distribuitorul de stații lacrosse de la noi din Oradea.