vimp scrie:
Se pare ca din 19 martie se va intoarce iar frigul pt vreo doua zile, destul de rapida va fi schimbarea, noaptea vor cobora temperaturile pana la -7 gr in depresiuni, iar daca vor fi precipitatii, acestea vor fi sub forma de lapovita si ninsoare in nordul tarii si la munte. Maximele vor fi scazute pana la 3 gr in nordul tarii.
Salut, sunt Emanuela
La Bucuresti a fost asa de cald in ultimele zile incat au inceput sa infloreasca pomii cu aproape o luna inainte de vreme. Cred ca pana la urma va fi lapovita la Bucuresti, avand in vedere ca s-a incalzit exagerat inca de la sfarsitul lunii februarie, cand am putuit sa merg in maneca scurta, pentru prima oara !
Sunt schimbari climaterice grave, produse probabil si de numarul tot mai mare de masini, industrializare, deseuri, etc.
Poaca ca sti sau ai vazut la televizor, ca in Bucuresti au micsorat in multe locuri spatiile verzi ca sa faca mai multe parcari. Mi se pare crima ecologica sa lase sa se inmulteasca asa de mult numarul m asinilor si sa nu conteze ca poluarea produsa de acestea, ne afecteaza sanatatea, dar si clima. Anul trecut ne sufocam in casa de caldura, tare ma tem ca si de aceasta data o sa fie la fel.
Sper ca nu deranjez cu acest mesaj.