- Azi am incercat sa pun o a doua camera. Posibilitatea asta exista citind pagina lor. Teoretic. Practic probabil ca nu sau nu stiu eu exact cum se face.
Prima camera ( Mihai60CAM1 ) este Edimax-ul vechi care trimite pe FTP-ul lor automat. Rezolutia 640 x 480. Atat stie camera. Si poza sa nu depaseasca 150k jpg.
Azi am incercat cu Asus-ul care are maxim 1600 x 1200. Chiar daca micsorez poza nu vrea sa fie " primita " pe site-ul lor. Merge foarte greu cu 800 x 600 ( cu intarzieri foarte mari ). Postarea pe pagina lor am facut-o cu BlueIris. Am dorit sa pun camera de 2mp din punct de vedere calitativ. In attach doua poze cu ele.
Acum am ramas tot la varianta Edimax - trimitere ftp direct wunderground, Asus ( 640 x 480 ) - trimitere ftp prin BlueIris. Se pot vedea ambele doar daca se acceseaza camerele web ale user-ului.
Cine mai incearca sa puna doua camere pe wunderground ?
Sa-mi spuna si mie daca reuseste.
- A doua problema pe care nu stiu cum sa o rezolv este = din cand in cand apare la mine in cartier, la bloc, la statia mea indicatie ca a plouat
. O a treia poza cu faptasul
Ce se recomanda in aceasta situatie ?
Nu am prastie, pusca, pistol, ......
PS.
http://www.wunderground.com/webcams/ind ... ry=RomaniaCred ca doar asa se poate vedea camera a doua ( Asus )