Forum Meteorologie.ro
http://forum.meteorologie.ro/

problema...
http://forum.meteorologie.ro/cafeneaua/topic554.html
Pagina 1 din 185

Autor:  Andrei87 [ Dum Dec 21, 2008 10:33 pm ]
Subiectul mesajului:  problema...

Zilele astea am accesat multe harti, mai multe decat aveam dreptul cica.
Cineva care se pricepe la calculatoare poate sa-mi zica si mie cum fac sa-i "fentez" pe astia? Adica sa nu-mi mai recunoasca IP-ul sau ceva...

Imagine

Autor:  Neaceasca85 [ Dum Dec 21, 2008 10:41 pm ]
Subiectul mesajului: 

Daca aveai conexiune de NET de la Romtelefon, adica Clicknet ala, cum am eu, la fiecare oprire si repornire a modemului se schimba IP-ul. Si uite asa nu ti se poate da BAN pe IP pe vreun forum daca injuri pe acolo. :lol: Vizitezi acel site ca User inregistrat? Ca daca e vorba de limitare de numar de harti pentru un user anume, singura solutie ar fi sa iti faci clone. :lol:

Autor:  Andrei87 [ Dum Dec 21, 2008 10:48 pm ]
Subiectul mesajului: 

Am net prin RDS. Nu, nu sunt inregistrat in nici un fel...
Ma gandeam ca ar trebui sa fi inventat cineva vreun program pentru o chestiune de genul...rusii poate... :lol:

Autor:  stef [ Lun Dec 22, 2008 1:57 am ]
Subiectul mesajului: 

Pai poti incerca sa intri de pe un proxy, dar s-ar putea sa recunoasca proxyurile si sa nu te lase. Chestia cu IP variabil chiar merge, cu mentiunea ca, desi foarte putin probabil, ai putea primi IP-ul cuiva care deja a sarit de limita de harti. La cati pasionati de meteo sunt in Romania, sansa e cam zero.

Autor:  Neaceasca85 [ Lun Dec 22, 2008 1:59 am ]
Subiectul mesajului: 

Eu am RDS cu Cable Modem la birou si Romtelefon Clicknet acasa. La RDS IP este fix, batut in cuie (cu U si fara A, nu cum a zis odata Marius Tuca :lol: ). Initial am citi pe un forum ca la Romtelefon se schimba IP-ul de fiecare data cand ti se ia curentul, :lol: si am si testat, tot pe un alt forum, unde un user avea la semnatura o pancarta cu "your ISP is... your IP is..... and you are wasting your time right now" si am notat IP-ul, apoi am scos firul de telefon din Modem, si dupa resincronizare mi-a aparut cu totul alt IP acolo.

Autor:  Neaceasca85 [ Lun Dec 22, 2008 2:12 am ]
Subiectul mesajului: 

Stef, sansa aia chiar e zero barat/impuscat, pentru ca in RO sunt cu totul alte pasiuni (fara numar, fara numar, fara numar.). :lol:

Autor:  stef [ Lun Dec 22, 2008 2:17 am ]
Subiectul mesajului: 

Da, dar daca incerci sa folosesti ceva gen filehost sau rapidshare si ai IP variabil, te poti arde.

Autor:  Neaceasca85 [ Lun Dec 22, 2008 2:22 am ]
Subiectul mesajului: 

Nu folosesc asa ceva, din fericire, dar ce ai putea sa faci, sa obligi BULEFTRICA SA sa nu mai opresca curentul in vecii vecilor. Si nu stiu daca primesti un IP care a mai fost al cuiva.

Autor:  stef [ Lun Dec 22, 2008 4:10 am ]
Subiectul mesajului: 

N-am problema cu penele de curent...in Deva sunt foarte rare. Si ip-ul meu e fix :P , deci tot raman limitele alea. Tind sa cred ca un proxy ar fi solutia. La alea free, viteza e mica, dar macar vezi hartile.

Autor:  Neaceasca85 [ Lun Dec 22, 2008 1:22 pm ]
Subiectul mesajului: 

Pai si la mine sunt rare, ceva de genul 1-2 minute la fiecare 2 luni de zile. Dar tot se schimba IP-ul de la Romtelefon. :D Si poate mai fac curat, sterg praful si-l scot din priza, scot firul de tel din Modem. :lol:

Autor:  steaua [ Lun Dec 22, 2008 1:31 pm ]
Subiectul mesajului: 

De 3 zile zilnic sunt pene de curent cam de o ora, in special seara la mine in cartier, in alte cartiere nu au fost probleme, dar unde stau eu intr-un cartier de case de sarbatori e clar intre 20.12 si 02.01 sunt pene de curent aproape zilnic. Bataie de joc mai mare nu cred ca se poate..... :twisted:

Autor:  Neaceasca85 [ Lun Dec 22, 2008 1:37 pm ]
Subiectul mesajului: 

Daca stai la casa, ce retea este acolo, trifazic subteran sau cablu pe stalpi?

Autor:  steaua [ Lun Dec 22, 2008 1:42 pm ]
Subiectul mesajului: 

Neaceasca85 scrie:
Daca stai la casa, ce retea este acolo, trifazic subteran sau cablu pe stalpi?

La casa stau, trifazic - cablu pe stalpi, problema este ca de sarbatori cand consumul de curent este foarte mare, oamenii isi impodobesc cu beculete bradul de craciun, casa si ....catelul si purcelul + alte utilitati deschise nu mai este scapare...iar transformatorul cu 3 strazi mai sus de mine cedeaza.

Autor:  Neaceasca85 [ Lun Dec 22, 2008 1:50 pm ]
Subiectul mesajului: 

Eu am trifazic subteran, care vine de la blocuri, care sunt cam la 50m de casa. Vine trifazicul de la bloc, intra intr-un tablou cu 6 familii-6 contoare trifazice si de acolo pleaca cate unul la fiecare casa in parte. Eu am 1 faza becurile din toata casa, a 2-a prizele de la parter si a 3-a prizele de la etaj+demisol, deci impartire frateasca. :lol:

Autor:  Neaceasca85 [ Lun Dec 22, 2008 1:54 pm ]
Subiectul mesajului: 

Situatia ta seamana cu cea din Voluntari, ILFOV.

Pagina 1 din 185 Ora este UTC + 2 [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/