forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Joi Iun 01, 2023 7:07 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4550 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 297, 298, 299, 300, 301, 302, 303, 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Oct 17, 2022 10:15 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Softpedia suspendat pana joi, aici activitate 0 din cauza celui mai anost anotimp respectiv toamna, Forumul Electronistilor mort.

Cam asta este situatia. In conditiile in care Facebook, Whatsapp, Discord, Reddit si altele tot iau din clientii forumurilor si deja sunt in aceeasi umbra ca si blogurile, unele forumuri precum Softpedia inca isi permit luxul de a acorda sanctiuni din chestii minore sau care vin din subiectivismul moderatorului respectiv.

Cu astfel de politici there is only one way: down, tot mai jos, daca le taie USR finantarea se inchid in mod sigur. Nu am postat ceva anti USR dar se stie, acolo trebuie sa fii USR-ist si ateu. Insa in conditiile concurentei din partea celorlalte aplicatii, sa mai ai politici atat de restrictive nu te poate duce decat la faliment.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Lun Oct 17, 2022 5:03 pm 
„Dintr-o dată se deschide o ușă și mă trage cineva înăuntru, ca la viol” :D :D :D
Si inca pe cine sa violeze 8O
https://www.b1tv.ro/politica/diana-soso ... 16129.html

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Oct 18, 2022 10:09 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Restabilire forum SP maine seara ora 19:21. De durata "defectiunile tehnice" provocate de moderatori dureaza, dar pot dura si 3 luni in cel mai rau caz.

Sus

Subiectul mesajului: Doua toampe
MesajScris: Mie Noi 02, 2022 9:57 am 
A doua a intrat intr-un partid foarte interesant 8O ca nu avea ce face :idea:
Sa fie si ea de stanga precum cativa din RO ? Aici parca nu mai sunt - sper :!:

Fişiere ataşate:
doua toampe.jpg
doua toampe.jpg [ 114.74 KiB | Vizualizat de 298 ori ]
Sus

MesajScris: Vin Noi 04, 2022 12:27 pm 
Continuare cu sustinatorii rusilor din RO :
https://www.b1tv.ro/politica/diana-soso ... 23933.html
Cati or fi in RO :?: ca in serbia + ungaria sunt destui :idea:
https://evz.ro/anamaria-prodan-declarat ... milie.html

Sus

MesajScris: Vin Noi 18, 2022 9:04 am 
Again back :D

Sus

MesajScris: Mie Dec 28, 2022 4:31 pm 
Pentru persoane care sunt tot timpul si cu orice IMPOTRIVA a tot ......
Or fi venit in Bucuresti pentru pictura murala ? Se cunosc ei :idea:

Fişiere ataşate:
IMG_20221227_125209.jpg
IMG_20221227_125209.jpg [ 114.25 KiB | Vizualizat de 205 ori ]
Sus

MesajScris: Mie Dec 28, 2022 11:03 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Terminologia asta de satanist este o ciudățenie lingvistică. Care om normal la cap acceptă integral teoria răului absolut fără niciun fel de justificare ? Pe de altă parte, dincolo de așa zisul mesaj pozitiv, dictaturile religioase creștine sau islamice nu sunt cu nimic mai breze. Oare homo sapiens ăsta când se va trezi că realitatea este total diferită față de tot felul de plăsmuiri religioase deice sau demonice ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 04, 2023 3:08 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Imi place cum un fost preot tanar desfiinteaza restrictiile impuse de dogma bisericeasca. Pentru ca a dat peste un parinte staret de manastire care nu e de acord cu ele. Curvia nu este sexul consimtit din iubire intre un el si o ea ci fix goana dupa bani sau iubirea pentru banii celuilalt.

Ori si Spovedania care inainte de 1989 iti aducea Securitatea la usa cand tu voiai doar sa iti ierte Dumnezeu pacatele. Poate ca ti le iarta si fara Spovedanie. Cata vreme nu omori sau nu chinui alti oameni ori animale, nu vad de ce nu.

Nu sunt bisericos dar nici ateu nu pot fi. Pentru ca dupa viata de aici e nevoie sa fie o continuare mai buna, nu poate exista doar mizeria asta de aici, scurta si plina de rahat cum se zice, precum firul de par din posterior.

Ce ne frapeaza pe noi cei din Muzeul Lampilor este ca ni s-a alaturat un pusti de 11 ani care stie incredibil de multe pentru varsta lui si detesta maxim noile trenduri. E pasionat de lampi, televizoare si masini vechi, detesta maxim Tesla si altele asemanatoare, il uraste pe Elon Musk considerandu-l un diavol (sau diabolic). :)

Are panouri FV pe casa puse de unchiul lui, pentru ca atat parintii cat si unchiul prefera sa aiba bani de tigari decat sa ii dea pe curent (vorba vine), deja s-a suparat ca un tei a fost taiat pentru "panourile diavolesti", o dulceata de copil este, chiar daca uneori obraznic, mai ales in scris pe Whatsapp, cum vorbeste el calm si rar, ardeleneste desi este pitestean, te face sa nu te superi pe el. Datorita panourilor, imi place sa merg doar pe intuneric la casa lui. :)

Nu are deloc legatura cu familia in care s-a nascut, zici ca e fiul meu sau al altora din grupul de nostalgici. :lol: :oops: :) I-am dus vineri 3 lampi luate de la Slatina. :wink:

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Mie Ian 04, 2023 11:45 am 
Neconectat
Ploaie
Ploaie

Neaceasca85 scrie:
Imi place cum un fost preot tanar desfiinteaza restrictiile impuse de dogma bisericeasca. Pentru ca a dat peste un parinte staret de manastire care nu e de acord cu ele. Curvia nu este sexul consimtit din iubire intre un el si o ea ci fix goana dupa bani sau iubirea pentru banii celuilalt.

Aberatii. Asa cum 2 oameni se plac si se casatoresc din dragoste, tot asa unii ajung si se plac si in afara casatoriei.
Stie fostul parinte cum stau lucrurile si ca exista o singura varianta: iubirea de argint :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: Mie Ian 04, 2023 12:04 pm 
eugenraduoradea scrie:
Terminologia asta de satanist este o ciudățenie lingvistică. Care om normal la cap acceptă integral teoria răului absolut fără niciun fel de justificare ? Pe de altă parte, dincolo de așa zisul mesaj pozitiv, dictaturile religioase creștine sau islamice nu sunt cu nimic mai breze. Oare homo sapiens ăsta când se va trezi că realitatea este total diferită față de tot felul de plăsmuiri religioase deice sau demonice ?

Buna Eugen,
Poza postata este PENTRU O SINGURA PERSOANA CARE POSTEAZA PE ACEST FORUM :D :idea: nemultumita de tot !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 05, 2023 4:14 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Tovarase nepasionat de fenomene meteo (doar de statii ca si Eugen) si mutat in UK(nu ma intereseaza vremea de acolo, era un climat anost in general), daca ai crezut 1 secunda ca eu am scris chestia aia (cu care poate sunt de acord pentru ca ii consider tampiti pe cei ce ne conduc) ai gresit fundamental deoarece eu nu ajung in Bucuresti, nu vreau si nu-mi place, nu am de ce sa merg acolo, pana si cu amicii mei din Muzeul Lampilor care sunt din Bucale ma intalnesc cu ei la Mioveni, cand au drum.

Apropo de statii, am cam aderat si eu la chestia asta, montand la Slatina si la Miesti statii accesibile doar in aplicatia Tuya, frumoase dar inutile pana cand vremea odioasa nu ia sfarsit, este inadmisibil ca perioada octombrie-martie sa constituie the 0 activity season in zona noastra, sincer va spun vremea cu acalmie absurda si liniaritate terifianta ma face sa-mi urasc orasul, tara si continentul.

Ioropa si Oiropa, the shitty continent.

Sus

MesajScris: Joi Ian 05, 2023 1:41 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Staţiile meteo sunt importante ca să ai la ce să te raportezi când vrei să faci comparaţii climatice. Şi nu mă ocup doar de staţii dar fără staţii n-am mai putea discuta de meteorologie ci doar am depăna impresii personale despre felul în care percepem fenomenele meteorologice.

Sus

MesajScris: Joi Ian 05, 2023 1:46 pm 
Cine pronunta " tovarase " se crede in era stim noi a cui si sigur a celui actual din E.
Nu ai scris DAR GANDESTI si ai scrie dar de frica stai in casa la lumina P...I lampilor. Asa cum majoritatea au scris aici si dincolo - STAI INCHIS IN CASA SA NU TE PRINDA UNA SA TE F..A :D

" Oi fi instalat statii meteo dar vremea ma supara foarte tare si injur pe forumul de profil, mai sa cred in conspiratii cu manipularea ei ca e prea de tot, americanii ne-au furat toata zapada a 5-a oara consecutiv, ei severe winter, noi in Ioropa sau Oiropa ramanem cu mild winter, damn it. Statiile si prognozele meteo imi sunt inutile din octombrie pana in aprilie mereu daca nu se schimba odata pattern-ul sinoptic cretin in care suntem blocati de 5 ani. "

Numai asta esti in stare sa scrii :!:

Ce treaba ai tu cu Bucurestiul daca tot nu ajungi acolo ? Scrie pe partea ta cu slatina ( ceo o fi aia ).

Apropo : au scris ca poti fara probleme sa parasesti Romania. Poti merge in Turcia definitiv, nu ?

Sus

MesajScris: Mie Ian 11, 2023 12:34 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Rp5...nu m-as fi asteptat! :P

Imagine

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4550 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 297, 298, 299, 300, 301, 302, 303, 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]