Neaceasca85 scrie:
Referitor la UE vs Rusia, degeaba avem libertate de exprimare daca nu avem libertatea de a consuma curent si gaze. Apoi si restul care se scumpesc de la astea 2 si de la carburanti.
Consider ca s-a murit degeaba in 1989 daca de la oprirea intentionata a utilitatilor am ajuns la preturi aberant de mari, pentru care eu de 2 ani de zile tot dezbat intensiv pe Softpedia in gasirea de cauze si solutii (altele decat cele propuse acum de majoritatea).
Si ce inseamna aceasta ingradire a libertatii de a consuma gaze si curent? Cine nu te lasa sa le consumi? Vine UE si iti baga mana in centrala, stinge focul in centrala, pune mana pe robinetul de la gaze, inchide curentul de pe teava sau cum se face aceasta imixtiune in drepturile tale?
Pentru noi solutii energetice iti urez succes in crearea masinariei care sa scoata energie din vid, ca poate se va descopri si aia.
Dar nu cred ca vei descoperi asta discutand aberatii pe forumul rezistilor de la Softpedia, forumul corupt de la centru care-ti ingradeste libertatea de exprimare si te trateaza ca pe un obiect dispensabil, care oricand poate fi aruncat la gunoi. De ce mai intri la cretinii aia?