Mike1960 scrie:
Nu esti de acord cu nimic pe lumea asta din ce ai scris aici si alte parti ci DOAR esti de acord cu niste antichitati de lampi care nu aduc nimic in viata asta.
Grea e viata asta pentru unii !
Daca lumea incearca sa-mi bage pe gat lucruri care nu-mi plac, nu pot fi altfel. Sincer spun ca in copilarie doream sa traiesc 100 ani, acuma cand vad in ce directie o iau lucrurile(politic si meteorologic), nu ma supar nici cu 60 sau mai putin.

Daca seman cu tataie matern ce face 91 in aprilie 2023 am pus-o.
Apropo de lampi, eh, fix asta am detestat cel mai mult la Romania inca de mic copil, pasiunile mai rare, mai excentrice, mai ciudate daca vrei, nu au fost niciodata intelese si au fost mereu hulite. Gena romanului este una pur comunista.
Te anunt ca ni s-a alaturat din 2022 un pusti din Pitesti care a facut 12 ani acum in februarie. Vrea absolut toate modelele de lampi, precum cei 2 mari colectionari din grup.
Pe langa lampi, a facut rost pentru camera lui si de 1 TV alb negru Diamant, un Elcrom si mai nou un Eurocolor (2005) pe care il foloseste putin, dar la TV-ul in uz a plasat si milieu+pestele de sticla.

Eu nu am avut peste de sticla.
Mai are si magnetofon Kashtan. Regreta enorm ca nu s-a nascut in 1990 ci in 2011.

Detesta maxim masinile electrice si iubeste Daciile vechi.

Dacii pe care eu nu le-am agreat din lipsa de confort.
Unchiul sau a pus in august 2022 panouri pe casa. Dar in ianuarie a trecut si la Hidroelectrica, ca nu a fost suficient. Incalzirea e tot pe gaze.
Eu zic multumesc lui Dumnezeu ca avem Hidroelectrica pentru curent ieftin, dar la gaze, e nasoala treaba si nu am solutii decat sa injur, politica e unealta diavolului.