E mos nu e baiat.
Claudiule, asta e situatia, pentru Stefan de pe Softpedia traitul in trecut a devenit o necesitate in 2008, pentru mine in 2019.
Dar la Stefan nu s-a intamplat decat un divort al parintilor in adolescenta, nu s-a intamplat ceea ce s-a intamplat la mine in 2014, care inevitabil a dus la o refugiere in trecutul perioadei 2010-2013 care a fost deosebit de fericita.
A avut si supercell vremuri personale mai grele in 2012, cand s-a adaugat si o seceta urata la Bumbesti Jiu, poate chiar mai urata decat la Slatina, pentru mine atunci seceta nu conta, dar din 2013 de cand a inceput sa se prabuseasca vanzarea magazinului, ducand la inchiderea sa in 2020 (alt moment greu, rational era necesar dar sentimental, greu) vremurile au inceput sa se schimbe.
Tot ce putem face e ca sa ne ramana cat mai multe amintiri frumoase cu care incerci apoi sa depasesti momentele grele. Desigur ca si vremea poate ajuta la asta, daca vrea.
Mike a incercat sa ma discrediteze aici, cu poze si reply-uri de pe Softpedia, vreo 2 luni ma urmarea acolo non stop, il vedeam pe Profil. Astfel de oameni nu au ce cauta.
Facea un misto maxim de ceea ce este pentru mine un dar de la Dumnezeu menit sa mai astupe din golurile sufletesti, cel mai frumos de dupa 2014, Muzeul Lampilor, din 2018 ne-am unit si salvam ce ne place si ce ne-a lasat multe amintiri, ne-am bucurat ca mentorul nostru Vali a scapat, fie si cu dependenta sa de dializa (3 sedinte saptamanal), chiar era sa-l pierdem, se suprapusese in octombrie 2021 si Covidul peste problemele renale care cauzasera alte probleme in lant.
Eram cat pe aci sa am un 2014 reloaded, o noua gluma proasta a vietii. Dar intr-o noapte la 02 mare a fost bucuria ca Vali isi revenise si scria din nou pe Whatsapp. Isi luase adio de la noi, just in case.
Muzeul Lampilor m-a perfectionat si ca sofer, avand acest scop nobil pentru mine de a conduce pana la Pitesti-Mioveni sau Craiova. La Bucuresti nu ma bag, acolo avem pe altcineva care se ocupa.

Pot spune, in nota acestui forum, ca storm chase-ul nu m-a incantat, dar ceva lamp chase in zonele apropiate da. Se fac si tururi de lampi in orase, chiar de cate 14-30 km, eu am facut la Slatina cu cate unul dintre baieti de 2 ori tur de 14 km.
Din septembrie 2022 ne bucuram ca avem si un pusti de 12 ani alaturi de noi, inca exista speranta si in noile generatii, nu suntem complet pierduti in mizeria prezentului si a viitorului.