Neaceasca85 s-a intalnit cu supercell intre orele 18 si 20 in ziua de ieri, 19 septembrie 2023. Cam pe nepusa masa, fratele avand nevoie pentru serviciu sa ia o masina de la Targu Jiu (nu pentru el) si astfel sa mergem amandoi cu masina mea si apoi sa se intoarca fiecare cu cate o masina, am zis hei, Bumbesti Jiu e la o aruncatura de piatra de Tg Jiu, deci why not?
Parcat la spitalul Bumbesti, locul de munca al tatalui lui supercell, acolo a aparut si el, si am mers la un restaurant de TIR-isti de la iesirea din Bumbesti inspre Petrosani.
Eu sunt invatat cu transporturile de lampi intre Mioveni, Pitesti, Slatina si Craiova, cu tururi de lampi facute la Slatina cu 3 baieti din grup, ei au facut si 2 tururi de Bucuresti, dar acolo nu-mi place sa merg, as fi vrut la Craiova in februarie dar a nins in dimineata aia.
Asa ca acelasi rationament l-am aplicat si aici, la Bumbesti Jiu, si astfel, Ovidiu cu Claudiu se intalnira, cum ii place foarte tare perfectul simplu.
Daca nu se ivea aceasta ocazie, cine stie cand ne puteam vedea, daca, vreodata. Si Mihnea din Pitesti ar vrea sa-l vada pe supercell, dar greu sa se realizeze.
Claudiu locuieste departe inspre VNV si de aia are si furtunile cele mai mult dintre extracarpatici.