Hai cu autonomia Tinutului Secuiesc, frate. Si, daca tot ne-am apucat, eu cer si autonomia Tarii Bârsei. E adevarat, nu suna foarte bine, dar daca asa se cheama tinutul istoric, asta e. Sa aiba Brasovul capitala la Alba-Iulia, cum vor astia, wtf ?! vorba francezului...
Altfel, ai dracu' unguri, cum ne-au spurcat ei natia... de daci, nu, parca asa eram ? Si cum au venit ei peste noi... cat tupeu... Sa se duca, frate, de unde au venit !!! Din Mongolia, din Muntii Urali sau de unde p... mea... Ma gandesc, totusi, ca daca tot ne intoarcem cu totii la origini, ar fi fain sa se intoarca si romanii in cizma (nu-i vorba, ca multi au facut-o deja) sau in Turcia, sau in Bulgaria, sau in Macedonia... sau macar la Sarmisegetuza.
PS: Cred ca am mai zis, dar nu strica sa ma repet: sunt jumatate ungur (maghiar, secui, ma rog), jumatate roman. Si mentionez ca nu m-as inrola de buna-voie in armata indiferent de dusman, de principiu, de nimic. Poate cu o singura exceptie, impotriva armatei prostilor, dar nici atunci, pentru ca as fi constient de superioritatea numerica a adversarului. Si, poate, cine stie, m-as lupta cu mine insumi.
Si da, Ungaria e o gluma de tara, Sorine... dar chiar si asa sunt inaintea noastra, nu cu mult, dar sunt. Sigur ai trecut granita macar o data si ti-ai dat seama si singur de asta. Stiu, e bine sa fii patriot, si eu sunt(chiar daca poate nu ma credeti), dar e bine sa te mai uiti si-n ograda proprie.
Si nu, nu sunt de acord cu declaratiile liderilor din tara vecina, daca va intrebati. Niste nesimtiti care incearca sa mai stranga niste voturi, ca peste tot.
|