steaua scrie:
La Tg. Mureș s-a mai raportat și ninsoare în ora precedentă pentru raportul de la 13, iar la 12 s-a raportat lapoviță la momentul observației. Viteza medie a vântului a atins 7 m/s la 15. Nu știu rafala, dar aproape sigur s-a depășit acea valoare de 10 m/s, când media a fost de 3 m/s. Poate ne ajută Sorin. La aeroport s-a raportat chiar 15 m/s.
Targu Muresul e o exceptie pentru concursul nostru deoarece nu transmite date orar in fluxul international.
Am introdus aceasta statie pe vremea cand participa frecvent si Sorin la ProMeteo si tinea legatura mai des cu cei de la statie.
In calculele pe care le-am facut aseara am luat informatiile de pe rp5 (rapoarte din 3 in 3 ore) si acolo nu aparea lapovita, iar rafala maxima de 10 m/s figureaza in raportul de la 17:00.
Daca Sorin poate sa obtina datele oficiale si se dovedeste ca a fost si lapovita si/sau o rafala mai puternica de 10 m/s o sa recalculez punctajele.
Qqwll scrie:
La Tg. Mures, in caz ca nu s-a semnalat lapovita sau ninsoare, ar trebui sa fim depunctati toti, nu doar unii
Asa e. M-am incurcat putin acolo. Scuze!
Am recalculat acum prunctajele si am refacut clasamentele cu datele corecte.