Incearca comunismul, da, am inteles, sunt mai buni decat rusii la treaba asta. Astept scindarea UE, de nervi ce am pe ea imi vine mie sa o scindez. Inainte de eco-cretinismul asta dus la extrem, nu prea credeam in teoriile conspiratiei, dar de la Covid incoace totul mi se pare cusut cu ata alba.
Scopul real al ecologiei CO2-distrugerea civilizatiei Europene.
Hidroelectrica a facut varza facturile, dar cand ANRE le-a dat amenda (bani ce pleaca de la stat tot la stat) s-au grabit sa le emita facandu-le si mai varza.
Vineri, la mine nu a venit factura, dar a venit la fratele o regularizare pe mai-august, dupa sumele derizorii venite de la inceputul contractului, la mine au fost mai realiste, adica 400-480 lei.
Hidroelectrica e doar pentru cei ce consuma peste plafonul de 255 kwh. Daca consumi mereu sub aceasta cantitate, gen pensionari si oameni de la tara, nu renteaza mutarea la Hidroelectrica. Numai ca atunci cand am trecut noi de disperare, nu se zarea nicio plafonare.
La curent 255 kwh plafon, la gaz pret plafonat indiferent de consum dar la o valoare mare, 3,3 lei metrul cub, sau 3,5-oricum urasc calculul la gaz in kwh, unde domne e 0,31 lei fata de 0,78 kwh Hidroelectrica, lasa, pretul real e 3,3 lei metrul cub, care ustura cand sunt 2 case pe acelasi gazometru si in lunile de iarna ai 800 metri cubi, gazul se consuma foarte usor, chiar daca nu vrei prea multa incalzire, gurile rele spun ca se baga aer in gaz ca sa iasa mai mult, nu dau verdict la chestia asta.