forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mar Oct 15, 2024 1:02 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 22 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Job pentru cel/cea caruia/careia ii place frigul si vantul.
MesajScris: Dum Sep 18, 2011 8:38 pm 
Neconectat
Ploaie
Ploaie

Oceans Ltd. is a 100 percent Atlantic Canadian Company, with its head office in St. John's, NL and an additional office in Halifax, NS. Oceans Limited is a multi-disciplinary environmental company specializing in weather forecasting, research and modeling, climatology, wind and wave extreme value analysis, physical oceanography, environmental effects bio-monitoring, marine search and rescue R&D, iceberg profiling, and scientific software development. The company maintains offices in St. John's, NL and Halifax, NS.

Oceans Ltd. operates a 24/7 weather forecasting office from its St. John's location with an additional weather office at its Halifax location. Currently, the company is the major provider of weather forecasting services to the oil and gas industry in Atlantic Canada.

METEOROLOGISTS

Oceans Ltd. is seeking applications for the St. John's Weather Office. Qualifications Minimum requirements are a bachelor's degree in meteorology, or a bachelor's degree in mathematics, physics or related science along with a diploma or certificate in meteorology from an approved university.

Additional assets include professional training through the Meteorological Service of Canada, or equivalent, and previous experience in an operational forecasting environment. Proficiency in highlevel computer programming languages (particularly C/C++) and research abilities are desirable.

Excellent verbal and written communication skills, attention to detail, and the ability to meet deadlines are essential.

For further information about the company visit: http://www.oceansltd.com

Forward a cover letter and resume to oceans@oceansltd.com, or to the address given below, or by faxing 709-753-5972.

OCEANS Ltd.
85 LeMarchant Road.
St. John's, Newfoundland, Canada
A1C 2H1

Salary is commensurate with qualifications and experience.

No telephone enquiries please.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Job pentru cel/cea caruia/careia ii place frigul si vant
MesajScris: Dum Sep 18, 2011 9:39 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Vazusem intr-un documentar ca St John primeste cea mai mare cantitate de zapada din lume, dintre orasele cu peste 100.000 loc. Unii zic ca ar fi Buffalo, SUA (datorita lake effect snow)

P.S. nu stiu de ce, dar mi s-a urat de cuvantul "deadline" :evil:

Sus

Subiectul mesajului: Re: Job pentru cel/cea caruia/careia ii place frigul si vant
MesajScris: Dum Sep 18, 2011 11:29 pm 
Neconectat
Ploaie
Ploaie

Cu zapada nu stiu cum sta, dar cu vantul garantez...este polul vanturilor in Canada, tot ciclonul din emisfera nordica parca trece pe-acolo, cu o mana tii copilul sa nu ti-l ia vantul si cu alta umbrela...este locul unde in decurs de cateva ore poti sa ai soare, ploaie, freezing rain, ice pellets si zapada, suuuuper .

Sus

MesajScris: Lun Sep 19, 2011 4:12 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Am auzit de ei inca din 1996, acum am senzatia ca si-au diversificat mult activitatea fata de atunci, cand erau mainly meteo...
oricum, din cate stiu plateau destul de slab pe atunci... oamenii le cam plecau cum aveau ocazia la Environment Canada sau prin alte locuri...dar e un bun punct pentru cladirea unei ”experiente canadiene” care da f.b la CV

Sus

MesajScris: Lun Sep 19, 2011 7:45 pm 
Neconectat
Ploaie
Ploaie

Nu s-a schimbat mult, cred ca plateste cel mai slab dintre companiile private, in jur de 50000, si e in cea mai mare parte marine forecasting, ei fac prognoza pentru Hibernia si alte cateva rigs. Asa-i , iti faci ceva vechime si apoi cum ai ocazia treci la EC, un coleg de-al meu ( din RO) a lucrat la ei cativa ani si aplecat ca din pusca, acum e la Trenton...

Sus

MesajScris: Mar Sep 20, 2011 3:51 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

nu inteleg regula asta americana cu spusul salariului ANUAL si nu LUNAR...nu are nici o logica !!!
(sa para ceva mai mult oare ? aia o fi ? sa ti se ia ochii ?)

Sus

MesajScris: Mar Sep 20, 2011 4:24 pm 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

impozitul se plateste anual, probabil

Sus

MesajScris: Mar Sep 20, 2011 4:30 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

ahaaa...le e mai usor sa calculeze asa...nu ma pricep, deci nu ma bag in economy :)

Sus

MesajScris: Mar Sep 20, 2011 4:55 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

la ei se obisnuieste sa se spuna si cu cat platesc pe ora

Sus

MesajScris: Mar Sep 20, 2011 5:03 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

si la noi, la zilieri...in rest apare pe fluturas in fiecare luna lei/ora :)

Sus

MesajScris: Mie Sep 21, 2011 6:38 pm 
Neconectat
Ploaie
Ploaie

Si in Au, si in UK, si in Emirate, si in Asia, tot anual apare si impozitul se calculeaza pe venitul anual....dar se plateste lunar. Cand se face tax return-ul se vede balanta la cat ai platit impozit in raport cu cat ar fi trebuit si daca iesi pe plus, poti primi ceva bani inpoi, dar merge si invers...

Sus

MesajScris: Mie Sep 21, 2011 6:41 pm 
Neconectat
Ploaie
Ploaie

Caz in care iesi pe minus....ai lucrat mult, nu ti-ai luat vancanta si compania iti da o " lumpsum" de vreo 15000 dolari, iaca pe langa faptul ca poti sari la un alt plafon, ai platit 0 impozit pe cei 15000 si la sfarsitul anului fiscal, vezi ca trebuie sa dai inapoi cca 6000.

Sus

MesajScris: Mie Sep 21, 2011 9:06 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

brani scrie:
Caz in care iesi pe minus....ai lucrat mult, nu ti-ai luat vancanta si compania iti da o " lumpsum" de vreo 15000 dolari, iaca pe langa faptul ca poti sari la un alt plafon, ai platit 0 impozit pe cei 15000 si la sfarsitul anului fiscal, vezi ca trebuie sa dai inapoi cca 6000.

e naspa sistemul asta, uite ca la noi e mai bine...macar iti ia impozitul lunar pe banii pe care i-ai luat, nu ca la final de an sa te trezesti cu surprize...go go romania :mrgreen:

Sus

MesajScris: Dum Sep 25, 2011 3:07 am 
Neconectat
Ploaie
Ploaie

OK guys, stay where you are.....

http://www.cbc.ca/news/canada/story/201 ... -cuts.html

Sus

MesajScris: Dum Sep 25, 2011 11:22 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

oh my god !!! bad news !!!
brrrrrrrrrrr

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 22 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]