singuratic83 scrie:
supercell scrie:
Iarna a devenit cel mai urat anotimp in ultimii ani, nu vara

Eu cred ca vara asta 2024 le-a intrecut pe toate, de la distanta, cu atatea zile caniculare consecutive. Sa nu mai vorbim de seceta si parjolul care a pus stapanire pe sudul si vestul tarii, de sate intregi unde oamenii isi iau apa cu ratia, culturi distruse complet etc.
Iarna, vrem nu vrem, mai punem o haina pe noi sau ne miram cand trec temperaturile de 20 grade, dar atunci macar nu mor oamenii pe capete, asa cum se intampla pe timpul nenorocitelor astea de veri.
Primavara si toamna ne mai putem rasfata in frumusetile naturii, dar atunci nu prea sunt concedii.
Toate ca toate, dar vara mi se pare si mie ca e cel mai oribil anotimp. Cel putin in sudul tarii!
Exact! Iarna n-are cum sa fie cel mai urat anotimp. Imposibil, oricat de cald ar fi in ianuarie si februarie . Nu ai cum sa suferi de caldura atunci, sau sa nu poti sa respiri, insolatie minima, noapte lunga, totul este perfect. Iarna oricat de frig ar fi , ai cum sa te incalzesti.
Pe cand vara... vara este o mizerie de praf si de toropeala; ca de plouat si asa nu ploua in 90-95 % din zilele de vara, n-ai ce sa vezi in afara de soare tot timpul, nu este niciun fenomen.
Nici n-as vrea sa mai exista anotimpul asta: vara....