forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Feb 12, 2025 3:33 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 14195 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 943, 944, 945, 946, 947
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Starea vremii in Oradea
MesajScris: Sâm Noi 18, 2023 12:11 pm 
Prin părțile astea se pare că a venit musonul de toamnă, încă 30 de mm de la miezul nopții până acum.

Sus

MesajScris: Joi Noi 30, 2023 11:06 am 
Deși mâine se face propriu zis bilanțul pot spune de pe acum că luna noiembrie a fost aproape normală, termic vorbind, cu o abatere pozitivă de maxim 1 grad sau chiar mai puțin dar cea mai ploioasă a anului, peste 120 de mm. Ne apropiem serios de borna de 600 de mm, cam 625 de mm fiind reperul climatic. O primă decadă de octombrie, apoi ceva între octombrie și noiembrie și ultima decadă la început normală apoi de decembrie. Cele mai mari cantități zilnice de precipitații au fost în 17 noiembrie aproape 40 de mm, apoi 11 sub 18 mm, 14 cu 13 mm și 28 cu 11 mm. Radiația solară a fost în medie puțin peste 100 de wați zilnic, cu diferențe apreciabile în zilele cu soare și cu zile ploioase de sub 30 de wați.

Sus

MesajScris: Joi Noi 30, 2023 11:31 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Maine la 06z se face totalul pe noiembrie. Si in noaptea asta va ploua destul la Oradea.

Sus

MesajScris: Dum Dec 24, 2023 12:11 pm 
O noapte cu zăpadă apoasă, la un moment dat am măsurat vreo 7 cm, azi e zloată și cel mai probabil se va duce de tot, adică va fi apăraie. Plouă la ora asta. Ciclonul lui pește prăjit e de vină.

Sus

MesajScris: Joi Dec 28, 2023 2:22 pm 
Vreme frumoasă la Oradea, senin și cald, cam 15 grade la soare, într-o verandă am 22 de grade fără nicio încălzire.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 14195 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 943, 944, 945, 946, 947

Ora este UTC + 2 [ DST ]