Neaceasca85 scrie:
Oh da, la avion deschizi geamul ca acasa unde nu ai de-a face cu depresurizarea.

Tocmai ca hublourile alea par destul de usor de spart, dat 3 pumni si ai aterizare de urgenta.

Cred ca-s geamuri duble, dar cel interior parca-i din plastic. Ma asteptam la hublouri mai mari totusi, asa cum stateam pe scaun trebuia sa adopt o pozitie mega-retardata ca sa vad bine pe geam.
Inainte de aterizare a inceput pilotul sa turuie ca sa ne punem centurile etc, a vrut sa zica si "don't forget to open the window blinds" dar a iesit don't forget to open the windows
A fost un zbor...ioi doamne

. {rima parte a fost genul de zbor in care devii spiritual

De doua ori au zis ca e inchis aeroportul din cauza zapezii, wizz-ul care trebuia sa ne ia pe noi fost deviat la Lille.
Fix inainte de ora inchiderii (astia inchideau la 00 aeroportul desi era inca full de la zboruri intarziate

) au zis ca doua zboruri Ryanair au incercat sa aterizeze dar nu au reusit, deci sunt anulate, si mai vine incearca si wizz-ul nostru dar nu e garantat nimic.
Ne-a manat reprezentanta wizz afara, era ninsoare cu vant, strat pe jos etc, abia se vedea avionul aterizand, vreme "adevarata". Ne-au imbarcat urgent sa nu prindem inchiderea. Era ditamai stratul pe pista, si in aer am prins ceva turbulente, nu stiu exact cat de intense erau dar mie mi s-au parut hardcore

. Ne-a zguduit asa incat prima oara cand a trecut tipa cu caruciorul cu beuturi, jumate de avion a luat alcoolice

Normal ca s-au gasit carcotasi care sa le comenteze ca de ce au intarziat, desi era cat pe ce sa nu mai prindem deloc zbor.