Cu o medie de 19.8 luna august a fost cea mai rece dupa 2006. Decada a 3-a, cu 17.1 grade a avut o abatere negativa de -2.2 grade, iar luna per total -0.6 grade. Asta fata de 1991-2020. Fata de 1961-1990 suntem tot pe plus, cu 0.9 grade

. Daca aceasta decada a 3-a ni s-a parut rece, chiar foarte rece spre final, dupa ce ne-am obisnuit in ultimii 10 ani cu vara pana in octombrie, cum ni s-ar parea o decada a 3-a cum a fost in august 1981. Media de 13.7 grade, maximele de 19.8 si minimele de 9.3. Pare ireal asa ceva. Sau media de la Ciuc, de 10.9 grade. Final de octombrie pt Craiova
Sa revenim, vara a iesit pe locul 8 all time, asta cu cel mai rece inceput si sfarsit de vara din ultimii 15 ani. Dar luna iulie a iesit pe locul 2, dupa 2012 si a fost suficient. Totusi, a parut extrem de ciudat sa avem vara doar 2 luni. Sa dorm cu geamul deschis din 15 iunie si pana in 20 august, cand doar sa iau ultimii 4 ani de cand suntem mutati aici, dormeam cu geamul deschis din mai pana la final de septembrie. La precipitatii nu am stat rau. O abatere usor negativa de -12% fata de medie. Adica 204mm fata de 231mm. Maxima verii, 35.6 grade din 30 iunie. Un record pt iunie pe ultima suta de ani si singura zi caniculara din acest an. Din pacate, au lipsit furtunile puternice. Anul acesta orasul a scapat neinundat. Nu am avut nici macar o furtuna care sa adune 20mm.