steaua scrie:
@Catalyn, care este timpul de raspuns al dwyerului. Spre exemplu daca il scoti de la caldura, dureaza pana afiseaza valoarea corecta? Ma intereseaza sensibilitatea. Oscileaza valorile? Multifunctionalul meu e mai mult pt drumetii. Desi e precis, are senzor intern si dureaza pana iti indica valoarea corecta, mai ales daca il scoti de la caldura la frig si invers.
De asta cred ca un dwyer e cel mai bun.
Scuze de offtopic...
iti raspund eu, pana o face Catalyn, eu am un termometru digital Control Company, cu sonda incorporata, (
http://www.echipot.ro/instrumente-meteo ... 1_313.html), modelul 4350, ala cu 60 USD, similar cu al lui Catalyn si asemanator cu al lui Andrei, doar ca e varianta cea mai scumpa la categoria lui
afiseaza valorile minime si maxime inregistrate, plus functia de hold, grade C si grade F, nu are auto shut down
ca sa se stabilizeze la o valoare are nevoie de cel putin 2 minute jumate, 3, chiar daca masori un lichid fierbinte, ii stergi sonda si il duci afara la -10,-15 grade
am nenumarati senzori wireless si cu fir si culmea cel care raspunde cel mai bine la valori scazute este o copie wireless din Germania dupa un La Crosse, model mai vechi, bineinteles, nu ca timp de reactie