Andrei87 scrie:
Fain pentru ai tai. Putini se mai duc la lucru in strainatate dupa o anumita varsta. Planuiesti sa mergi si tu dupa ce termini cu facultatea?
Ai mei s-au tot scremut cu strainatatea, tata a mai avut o perioada cand a lucrat in Italia. Pana la urma s-au hotarat sa plece definitiv, oricum era "ultimul tren", ca taica-meu are 49 de ani si maica-mea 48. Nu prea as vrea sa raman aici. Posturi de meteo am auzit ca sunt garla aici, e un fel de desert dpdv al fortei de munca, dar chiar nu mi-ar placea ideea sa stau cu ai mei. Mi-ar placea sa ma duc in tarile nordice, dar asta-i momentan doar cai verzi pe pereti, ramane sa vad ce si cum. Momentan ma bucur ca am o "baza" din care e mai usor de mers la fenomenele meteo din europa vestica.
O poza cu stratul de zapada din Austria. A iesit ultra-tremurata ca a bagat camera expunere mai lunga din cauza intunericului. Cu vreo 10 minute inainte de asta, pe cand nici stratul nu prea exista, am depasit un plug (care mergea cu 80-90). Puteam sa raman linistit in spatele lui si ieseam mai castigat dar deh...a trebuit sa ma simt si eu erou cand in sfarsit depasesc ceva

Citat:
Pe cati bani s-au dus ai tai acolo? Perioada determinata?
Maica-mea e medic aici, o sa castige variabil. Nu prea m-am prins exact ce si cum, e in functie de cati oameni iti vin pe zi. Dar cum sunt vreo 10 medici la 130.000 de locuitori, sper sa iasa ok. Oricum preia un cabinet deja existent ca s-a pensionat medicul de acolo. Taica-meu e in tratative cu ceva firma de aparatura electronica din apropiere, nici nu prea a vrut sa vina pana nu era sigur ca are job, dar maica-mea s-a crizat ca trebuie sa fim toti aici si ca altfel ea se intoarce in Ro, deci am zis sa venim