forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Joi Apr 30, 2026 12:28 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: De pe youtube...
MesajScris: Lun Feb 07, 2011 9:57 pm 
Never say no to Panda http://www.youtube.com/watch?v=7JXKgsPIzpE&feature=fvw

Sus

MesajScris: Lun Feb 07, 2011 10:09 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

ce reclama slaba...si mesajul transmis este total contraproductiv si agresiv, baietii de la agentia de publicitate care a facut clipurile se vede ca duc lipsa de imaginatie...dar la ce sa te astepti de la o tara de mana a treia.. :)

mi-am adus aminte de unul tot de prin zona aia, sa vad daca rezistati sa va uitati la tot :)

http://www.youtube.com/watch?v=44IFYB1icx0

Sus

MesajScris: Lun Feb 07, 2011 10:13 pm 
Asta e mai rau decat aia cu panda........ :lol: :lol: Stiu eu filme si mai nasoale de pe youtube.......astia de pe youtube ar trebui sa stearga si ei din filme...chiar lasa toate porcariile :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 08, 2011 12:50 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Si lasa si toate dublurile/triplurile/cvaduplurile aceluiasi material, chiar daca doar unul este la calitate buna si clonele la calitate proasta sau mult mai proasta, unii cand vad ca un anumit filmulet e foarte vizualizat vor sa fure si ei niste vizualizari. :twisted:

Eu pe astea le-as sterge, dublurile mai proaste ale unui filmulet, fiecare material sa existe numai cate 1 singura data.

Da, pastreaza orice, poti sa ai 0 views, 0 ratinguri sau commenturi, 0 subscribers si nimeni nu iti va sterge filmuletele atata vreme cat ele nu incalca copyright-uri, asta eu apreciez la You Tube, ei spun uploadeaza cate filme vrei, e bine ca e mai mult content pentru comunitatea You Tube. Insa cine are foarte multe vizualizari si foarte multi abonati devine Partner Account, i se baga reclame la clipuri si primeste si el o cota parte din banii de pe reclame, deci daca faci clipuri extraordinare You Tube te plateste. :lol: De asta sunt unii disperati dupa vizualizari si abonari, "please sub me back, thanks for the sub, please rate, comment and subscribe etc.".

Sus

MesajScris: Mar Feb 08, 2011 8:18 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

eu dau ignore la toate mesajele astea ce le primesc; in prealabil intru pe profilul celui care ma agaseaza, poate are ceva pasiuni comune, s-a uitat la filmuletele mele si de-aia imi da subscribe sau ce naiba... Dar marea majoritate nu trec de filtrul mouse-ului meu. :lol:
Multi ca sa faca vizualizari isi pun titluri false atragatoare, si o bucata socanta din filmulet de 1-2 secunde fix de la mijoc are treaba cu titlul, dar restul nu (youtube selecteaza automat ca thumbnail frame-ul de la fix mijloc)... si dupa ce dai clic pe filmulet iti scrie mare "haha jackass, you got rick rolled" :lol: si de regula o melodie tampita de prin anii '80 :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 08, 2011 9:29 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Bine zis tampita, nu sufar muzica anilor '80, foarte putine piese imi plac, la fel si '70. DIn '90 imi plac mai multe si din 2000 cele mai multe. :mrgreen:

La mine s-a subscribat unu' MrSuicider91 inca de pe vremea cand n-aveam nici un clip, apoi inca unul dupa postarea primului clip, poopoosmashers, o copie nereusita dupa poopooGarret. Am primit si vreo 5-6 Friend Invites pe care le-am ignorat si apoi Deleted cand mi-am golit folderele. :lol: Subscriberii ii las in pace. Am primit si spamuri, pe care le-am sters de asemenea.

Si eu verific contul si filmuletele celor ce imi dau reply-uri sau commenturi, mai ales din ce tara sunt, daca au specificat.

Sus

MesajScris: Mar Feb 08, 2011 9:34 pm 
Niciodata...eu urasc muzica anilor 80 :mrgreen: ...ascult totul recent...fara rock ... ascult clubbing...ceva rap si cam atat :roll: ....Cat despre youtube ....am un cont da nu am bagat nimic pe el ...il tin pentru abonari si pentru like si comentarii...

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Mar Feb 08, 2011 9:39 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Neaceasca85 scrie:
Bine zis tampita, nu sufar muzica anilor '80, foarte putine piese imi plac, la fel si '70. DIn '90 imi plac mai multe si din 2000 cele mai multe. :mrgreen:

eu nu suport muzica anilor '90...cea mai gretoasa perioda muzicala...cocojambo, macarena si alte gretzosenii de genImagine
au fost si niste formatii frumoase, gen backstreet boys, dar erau exceptii...
mie cel mai mult mi-a placut muzica anilor 2000-2005, o perioda de glorie atat in comercial cat si in underground...ce nu dau pentru intoarecea sound-ului progressive house de atunci.. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 08, 2011 9:43 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Daca atunci era sound progressive house acuma cu ce sound avem de-a face? :D

Sus

MesajScris: Mar Feb 08, 2011 9:48 pm 
La familia a rupt in ani 2000-2007....Acum nu mai e asa....mai sunt unele melodi ale lui puya mai frumoasa ,au mai incercat ei sa scoata ceva cu "pesti mici" "consecinte" dar nu se ridica la "viata buna" sau favorita mea "zi de zi"....aia american dream e destul de marfa ce a scos puya mai nou :wink:

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Mar Feb 08, 2011 10:13 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Neaceasca85 scrie:
Daca atunci era sound progressive house acuma cu ce sound avem de-a face? :D

pai aici vorbim strict de sectorul underground (mai putin "underground" in zilele noastre...din pacate)...ramura muzica electronica...gen house...subgen progressive...exista si acum, normal :) , dar prin "sound" ma refer la sentimentele si emotiile pe care ti le transmit melodiile. Nu mai e acelasi acum. Daca esti curios, uite vreo 2 din piesele mele preferate din acea perioada...pe vremea aia in club ascultai numai asa ceva, discotecile erau rezervate pentru manele, r&b si alte chestii...acum e o mizerie...nici n-am mai fost in club demult...doar vara la Constanta mai regasesc cate ceva din spiritul de atunci...

170 likes, 0 dislikes...cred ca asta spune multe

si preferata mea romaneasca, chiar daca era rulata in heavy rotation atunci pe la radiouri...

Ultima oară modificat de Andrei87 pe Mie Feb 09, 2011 1:59 am, modificat de 2 ori în total.

Sus

MesajScris: Mar Feb 08, 2011 10:19 pm 
Sa dai melodia asta pana arzi boxele :mrgreen: ....

Sus

MesajScris: Mar Feb 08, 2011 10:25 pm 
Si acum cateva melodii preferate :

Cam asta ascult eu ...daca imi mai amintesc ceva ...va mai zic :P

Sus

MesajScris: Mar Feb 08, 2011 10:38 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

OMFG 8O mai bine nu le puneai...pare o blasfemie sa le postezi pe astea dupa ce am postat eu

Sus

MesajScris: Mar Feb 08, 2011 10:41 pm 
:lol: Noa asta imi place mie...si ce ai pus tu e foarte ok.....nu am ce sa zic....fiecare cu gusturile lui...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]