Citat:
Spera si el si asteapta, dar spera degeaba. A prins si el un ciclu de ani foarte caldurosi si ceva perioade de seceta prelungita si acum este fixat in ideea asta bolnavicioasa si toxica ca asa o sa fie mereu de acum incolo pentru nu stiu cate zeci si sute de ani.... Eu in locul tau nu mi-as pierde vremea sa incerc sa-l conving pe omul asta de altceva.
Continentul nostru european a cam fost in ultimele ierni pe cele mai dezavantajoase circulatii posibile si configuratii barice la nivel continental care nu au permis ierni normale sau severe pe suprafete mari din Europa, in timp ce multe alte regiuni de pe glob s-au lafait aproape in fiecare sezon in mase de aer foarte rece si perioade cu ger si furtuni de zapada deosebite.
Nimeni nu poate sa prevada capriciile vremii din urmatorii multi ani de acum incolo, nicio fiinta umana si niciun model bazat pe AI/deep learning. Doar ne dam si noi cu presupusul: uneori se nimereste, de multe ori nu.
Subscriu lui Dan din Zimnicea. Asta este Vincentiu.
Problema mea nu e Vincentiu, ci cei din fruntea UE, care chiar s-au speriat si de aceste ierni si inaspresc deciziile lor absolut cretine.
Sa interzicem centralele? Sa interzicem aerele conditionate? De masini am zis ca din 2035 numai jucarii teleghidate incarcate cu panouri, dar zicem si de astea acum? Asta gandesc acum dobitocii UE.
Imi place de Germania ca a bagat carbune la curentul electric. Schizofrenica Greta sa se tavaleasca cat o vrea ea. Si parca declarasera gazul drept energie verde.