forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Mai 27, 2026 6:37 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 28, 2012 7:28 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

S-a cam manelizat si Discovery din pacate. TLC era The Learning Channel, praf l-au facut Descoperi Networks cand l-au cumparat, l-au transformat in post cretin de femei.

Normal ca RDS-ist, alta varianta pe TV aici chiar nu exista iar pe net exista unele proaste, la Dolce ai Kiss TV in Extra, Doamne Fereste ce dobitoci, si ala dai antena un pic mai la est si il prinzi la liber de unde emite la 45 est, Reziliecom Dulce si Amar este la 39 est pe Hellas, satelitul grecesc.

Adrian Sarbu este tzigan, el e vinovat de manelizarea Romaniei. Emisiunea TEO a fost decisiva, continuata de tiganul Marutza insurat cu piranda Andra. :evil:

Sus

Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Vin Dec 28, 2012 7:32 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Posturile mari au inceput sa inghita posturile mici. Cum trustul Pro au inghitit si MTV sau VH1. In curand fiecare trust va avea propria retea de transmisii. Pentru fiecare in parte alt abonament. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 28, 2012 7:35 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Noroc ca tata este fan Digi Sport :twisted: , oricum nu si-ar pune el farfurie de satelit pentru Dulce Sport care e mai mult teleshopping. Lasa RTC sa-l talhareasca la birou din inertie si ignoranta, nu le are cu tehnologia sa realizeze cat de in urma sunt cu internetul la Slatina, este Manditza Nestiutorul.

Sus

MesajScris: Sâm Dec 29, 2012 5:08 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Am vazut la un amic bootare de windows 8 pe ssd si am ramas 8O 8O Bootare in sub 10 secunde.
Mi-a aratat si windows-ul in sine si chiar mi-am schimbat parerea.E superb, totul merge mai bine, totul se aude mai bine, e alta lume. Are o baza de date imensa in ceea ce priveste driverele, iti instaleaza tot :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 29, 2012 5:48 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ca si cum ai trece de la personal la TGV SSD-urile astea, oricum inca scumpe. Bootarea de 1 minut la mine e multumitoare fata de cele 5 minute cum era la Windows '98. :lol:

Cea mai lunga bootare o am la DVR-ul de supraveghere video (o data pe luna sau chiar de 2 ori se restarteaza singur), 3 minute, sunt 2 minute in care nu face nimic doar scrie LOADING si isi citeste OS-ul de pe memoria ROM sau ce-o fi, apoi in ultimul minut citeste fisierele de sistem de pe HDD cu STARTING FILE SYSTEM si se reia inregistrarea in functie de detectia miscarii si poti relua streamul de pe net cu refresh la Explorer.

Calculatoarele de la contabila si laptopul fratelui de la birou (un ASUS, eu folosesc Lenovo din 2008) au probleme cu Windows-ul si booteaza in 3 minute, acasa fratele are un IBM Thinkpad din 2003 care cred ca ajunge Windows '98 la bootare. :lol:

Sus

MesajScris: Sâm Dec 29, 2012 9:22 pm 
La problemele astea nu ma pricep.
Le las pentru altii.

Sus

MesajScris: Sâm Dec 29, 2012 9:48 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

supercell scrie:
Am vazut la un amic bootare de windows 8 pe ssd si am ramas 8O 8O Bootare in sub 10 secunde.
Mi-a aratat si windows-ul in sine si chiar mi-am schimbat parerea.E superb, totul merge mai bine, totul se aude mai bine, e alta lume. Are o baza de date imensa in ceea ce priveste driverele, iti instaleaza tot :)

Deci sa zicem pe o configuratie cu 4 GB de RAM, procesor quad core, placa video 1 GB, HDD de 1 TB (nu am bani de SSD) si o sursa decenta, Windows 8 s-ar misca mai bine decat Windows 7?

Eu sunt surprins cat de rapid e HDD-ul extern Seagate de 1 TB pe care mi l-am cumparat, conectare directa la comp prin USB 3.0 (nu e d-ala pe care il bagi in priza).
Cu spatiul pe calculator e ca si cu banii, cand ai putin te restrangi cat poti si mai tai din date, cand ai mult consumi spatiul imediat. :lol:

Sus

MesajScris: Sâm Dec 29, 2012 10:00 pm 
Nu ma pricep dar salvez cand se umple.

Sus

MesajScris: Sâm Dec 29, 2012 10:18 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Eu nu l-am instalat deocamdata la mine, din comoditate bineinteles.Asta mi-a fost impresia care mi-a lasat-o la primul contact cu el si exista totusi posibilitatea sa ma fi lasat dus de val :mrgreen: Zic asta pentru ca nu stiu cum se comporta in randare, editare foto/video.

Pe un site care au facut review baietii zic asa:

-On the right hardware, it's sleek, fast and fun
-Huge security improvements
-Better battery life, faster boot
-Great for touch

Dispare insa start menu, dar nu mai e nevoie de el, poti accesa programele si din interfata aia Modern UI.Interfata nu e asa de annoying precum pare la prima vedere, poti sa o customizezi cum vrei.Poti alege insa fara regret windows 7, un "windows cu experienta " deja, diferenta in toate punctele de vedere fata de windows Xp e uriasa, .Il folosesc de 1 an jumate si nu am nici un argument contra in ceea ce il priveste.Eu zic sa treci intai pe windows 7, sa il tii o perioada pentru a-l testa temeinic, apoi poti incerca windows 8 sa vezi eventuale imporements si daca ti s-ar potrivi mai bine :)

Foarte bun Seagate, am unul in pc de 500GB din mai 2007 si a mers pana acum foarte bine.Daca poti sa iti iei macar un SSD de 60 GB(faci un efort de undeva, eu stiu, amani achizitia pentru a mai strange bani) pentru windows si aplicatii, conteaza enorm, mai ales pentru tine care esti cu editarile.Efectiv sistemul nu mai asteapta dupa HDD, care la ora actuala este cea mai lenta componenta.HDD e foarte bun pentru stocare masiva de date datorita raportului pret/byte si automat e indispensabil . SSD-urile de capacitate mare dupa cum se stie inca sunt prohibitive datorita pretului :) Un OCZ Vertex 3 Series 240GB SATA-III 2.5 inch spre exemplu e 1.096,96 RON :twisted: Un Corsair Force GT SSD 60GB SATA-III 2.5 inch e 354,47 RON, dar merita fiecare rubla.E ca un ecou radar peste 70 dBZ :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 30, 2012 4:41 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Eu am 160 GB si tot e way too much ca nu sunt inmagazinator. Pentru mine PC-ul e un fel de televizor ca vad si fac totul on-line. Un Smart TV mai evoluat. :lol:

Ma gandesc ca SSD e mai bun si pentru ca nu mai are mecanisme care se pot defecta, HDD-ul e ca inima unui cardiac, odata face infarct si pierzi tot ce ai. :lol:

Roberta, this is only men's stuff. :twisted: Foarte rare femeile care se pricep la IT & C, cumnata-mea cam este una dintre ele. :lol:

Sus

MesajScris: Dum Dec 30, 2012 10:27 am 
Nu ma pricep, dar am relatii.
Am pe cineva care imi aduce ce vreau in domeniu.
Prostia e ca nu stiu ce sa cer...
"sa-mi spui ce ai nevoie!"
Daca merge calculatorul... acum pun o camera video cu un mic server si cam atat.
Ce programe sunt acolo...dumnezeu cu mila.
Azi poate iau un laptop.Am facut o comanda dar...dupa Anul Nou si aum spun ca ma costa mai mult.
Am vorbit de un pret si acum l-au schimbat.
Nu mi se pare corect.
Si asa cutreier azi Bucurestiul...
Apoi il duc la nenea ala sa-mi puna programe in el.
Nu le putem sti pe toate.
Poate la medicina m-am mai lovit de nevoie, dar la informatica...lasa-ma ca sa te las!

Sus

MesajScris: Dum Dec 30, 2012 10:33 am 
Sa stii ca am ajuns candva la o firma...sa nu dau numele totusi, unde erau muulte femei si lucrau ca si programatoare...firma mare.
Nu le iau apararea femeilor, insa mai sunt si printre ele.
Am inteles ca erau mai bune in sensul ca au rabdare mai mare.
Era o sala numai cu femei.
Si in trading, se spune ca femeile au mai mult succes, ar fi mai disciplinate.
Eu nu sunt disciplinata.
Daca imi pui o regula, in secunda doi o incalc...
Imi place sa experimentez.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 30, 2012 11:21 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Mai disciplinate da, insa la rabdare multe dintre ele stau prost, de exemplu maica-mea (mai ales) si cumnata-mea.

Sus

MesajScris: Dum Dec 30, 2012 11:22 am 
Nu, au rabdare, daca ai sti cate caractere introduceau in servere...zi de zi...
Si eu am rabdare, cand ma apuc de ceva migalos, nu las pana nu termin.
De fapt asa inteleg ca suntm noi fecioarele (zodia)

Ultima oară modificat de Roberta pe Dum Dec 30, 2012 11:24 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 30, 2012 11:24 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Verisoara mea de la Dragasani care a facut Politehnica este programator. Semanand cu mine la temperament da, are rabdare.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]