forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Mai 27, 2026 7:37 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 01, 2013 6:30 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ohh, eine poponichke, Justin Beaver este gay. :D :lol: :D Baiii asta, tu degeaba faci body rock cu Nicki Minaj (care oricum e negresa si el alb) in Beauty and a Beat ca you don't give a shit being so gay, all i need, is a male beauty and a dick. :lol: :twisted:

http://ro.omg.yahoo.com/veste-%C5%9Foca ... 00537.html

PS: poate totusi este 1 April trick, dar e tare. :lol:

Sus

Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Vin Apr 05, 2013 10:00 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Imi place ce scoate omul asta, la nebunie. La fel imi place si cedry2k :

http://wrf.rometex.org, e-mail : liviu.oana88@gmail.com

Sus

MesajScris: Vin Apr 05, 2013 11:35 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

hip-hop-ul nu e pentru oricine, tipul asta nu are fler pentru asa ceva, chit ca are de transmis un mesaj.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Apr 06, 2013 3:09 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Doar Egali din Nastere cu Ombladon imi place, dar nu-l prinde deloc rolul, insa i-a dat Ombladon versuri faine "banul sapa o groapa in care viermii s-adapa din sangele fratelui fratelui, prefacut in apa". Si sunt 1-2 ani de cand am revazut-o pe You Tube, in mai-iunie 2004 imi placea ca eram stresat de BAC, se rapaia cu ea pe Atomic/MTV si cu Jos Cenzura.

Sus

MesajScris: Sâm Apr 06, 2013 10:00 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Da, stiu ca mel. asta suna cam fortat, dar tot imik place. Raku are si melodii in care are un flow fantastic :

http://www.hotfiles.ro/download/raku_rasuna_sala_www.muzicaveche.net_.mp3/174080

http://wrf.rometex.org, e-mail : liviu.oana88@gmail.com

Sus

MesajScris: Sâm Apr 06, 2013 10:44 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Asa mai merge. Totusi in featuring-urile cu Parazitii suna mult mai bine. Vocea lui are ceva...ce nu-mi place.

Sus

MesajScris: Sâm Apr 06, 2013 11:11 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

oh snap :P
ce tare a fost reactia colegilor de pe banca, s-au speriat ca de dracu :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=Fg_X4s5gMuI
close-up
http://www.youtube.com/watch?v=3gXbswT9egU
si mai close-up
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... n.jpg?dl=1

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Sâm Apr 06, 2013 9:59 pm 
Neconectat
Ploaie
Ploaie

Neaceasca85 scrie:
Doar Egali din Nastere cu Ombladon imi place, dar nu-l prinde deloc rolul, insa i-a dat Ombladon versuri faine "banul sapa o groapa in care viermii s-adapa din sangele fratelui fratelui, prefacut in apa". Si sunt 1-2 ani de cand am revazut-o pe You Tube, in mai-iunie 2004 imi placea ca eram stresat de BAC, se rapaia cu ea pe Atomic/MTV si cu Jos Cenzura.

Cum sa-i dea, ma, Ombladon versurile ? :lol:

Sus

MesajScris: Sâm Apr 06, 2013 11:38 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

50 mb download si 20 mb upload, cam asta e viteza reala la net la mine cu cablul bagat direct in unitate, fara router.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 07, 2013 3:17 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Viteze de Fiberlink 1, e de rau daca ai Fiberlink 2. La mine desktopul merge brici in speed test cu 95 mbps, clar ar duce si peste 100, dar laptopul se cam ineaca la peste 90, am vazut ca si HD-ul merge prost pe el desi are aceeasi configuratie.

Desktopul sacadeaza putin pe 1080p cat timp downloadeaza, apoi merge fluent, dar za prablam iz ca daca vreau sa repet o faza din melodie/clip redownloadeaza de acolo asa ca sacadeaza din nou. :evil:

Sa fiu pe Digi Rama la cum face You Tube acum ar fi horror, plus ca mi-ar consuma mai repede traficul alocat lunar. Sau poate stiu si ei ca am GPON acum, dar a little bit shitty PC. :D

Upgrade de RAM stiu ca se face foarte usor, 1 GB pare-se ca nu ajunge pentru You Tube HD simultan cu streamul meu de 3 mbps. Dar daca problema ar persista de la procesorul de 1 Ghz ar fi bani aruncati RAM-ii in plus. :|

Sus

MesajScris: Dum Apr 07, 2013 8:39 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Ia-ti alt desktop daca asta care il ai nu poate sa faca un multitasking elementar :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 08, 2013 2:58 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Iau peste 5 ani poate. Merge prea bine, numai ca eu vreau 100% perfectiune. E foarte putin ce mi-ar mai trebui in plus, upgrade-ul de RAM poate rezolva mica sacadare pe HD, OLT TV e numai 720p si nu prea sacadeaza, dar muzica e 1080p acum, oricum dau 1080p fara sa fie nici o diferenta fata de 720p din moftul de a stresa cat mai mult mega conexiunea la net. :twisted:

Am scris DVD-uri saptamana trecuta, pe forumuri si pe streaming nu aveam probleme cata vreme facea el Converting; Creating Image Files; apoi Writing to the disk. Dar nu am incercat You Tube, poate ca sacada si 480p atunci. :lol: Se adunasera filmari inca din primavara 2011 de lene ce mi-a fost sa pun pe DVD-uri. :lol: Adica Antalya 2011 am cuplat-o cu 2012. :lol:

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Lun Apr 08, 2013 8:39 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Neaceasca85 scrie:
Viteze de Fiberlink 1, e de rau daca ai Fiberlink 2. La mine desktopul merge brici in speed test cu 95 mbps, clar ar duce si peste 100, dar laptopul se cam ineaca la peste 90, am vazut ca si HD-ul merge prost pe el desi are aceeasi configuratie.

Desktopul sacadeaza putin pe 1080p cat timp downloadeaza, apoi merge fluent, dar za prablam iz ca daca vreau sa repet o faza din melodie/clip redownloadeaza de acolo asa ca sacadeaza din nou. :evil:

Sa fiu pe Digi Rama la cum face You Tube acum ar fi horror, plus ca mi-ar consuma mai repede traficul alocat lunar. Sau poate stiu si ei ca am GPON acum, dar a little bit shitty PC. :D

Upgrade de RAM stiu ca se face foarte usor, 1 GB pare-se ca nu ajunge pentru You Tube HD simultan cu streamul meu de 3 mbps. Dar daca problema ar persista de la procesorul de 1 Ghz ar fi bani aruncati RAM-ii in plus. :|

contractul e pe 100 mb, nu stiu de care fiberlink este

Sus

MesajScris: Lun Apr 08, 2013 9:51 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Nu inteleg nimic din ce scrieti aici. Daca nu merge il arunc si gata. E vechi dar nu imi face necazuri.
Daca se strica acum nici nu ma mai obosesc. Dar cred ca ma mai tine 100 de ani rabla asta de calculator.

Sus

MesajScris: Lun Apr 08, 2013 10:04 pm 
Daca il cureti de praf, cu atentie, te mai tine, mai ales ventilatoarele si radiatoarele, plus ce e in sursa de alimentare.
Eu am schimbat niste condensatori, pe placa de baza, langa procesor, si chiar m-am uitat sa vad cum arata dupa 2 ani si jumatate de functionare nonstop, mirare, arata bine.
Depinde cat mai tine vraja cu windows xp, la mine cel putin.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]