forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mar Mai 26, 2026 9:01 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Aug 17, 2013 3:46 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Tiganii, acest oribil accident genetic, fac orice ca sa aibe un rang anume, sa fie mare scula nu stiu care smecher din randul lor, au si rege, au si imparat, au bulibase. :lol:

Cica era ultima zi de sejur in Antalya, pai da, se leaga, a bagat in el ca in combina agricola si inima cu antecedente de familie a cedat. :lol: L-au operat turcii la spitalul de acolo, i-au pus un stent, cred ca au avut ceva de forat in grasimea aia, toti barbatii din clanul Cioaba au musai gusha mare. 8O

Sus

Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Lun Aug 19, 2013 3:05 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Wow, ce-i cu tine la ora asta? O matinala si o culcatoare cu gainile de obicei.

Numai azi si gata. Mi s-a busit monitorul si apoi am fost superstitioasa in urma succesului de vineri (vezi semnatura mea)
In seara asta am gasit ceea ce am postat la prognoze, iarasi ceva deosebit. Pot colabora in ambele directii. Sigur, Africa e...Africa, dar si cu moldovenii at fi frumos, au facut ceva extraordinar!
Pai...am ramas singura, sunt plecati cu totii in excursii, eu mai am analize de facut.
Dar nu mai pierd nopti, nu e bine.
Poate ca a fost mana destinului sa aflu ceea ce am la semnatura...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Aug 19, 2013 3:10 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

A murit Cioaba, prima data am aflat de el in august 2000 si mi s-au parut funny atat numele cat si infatisarea sa cu o gusa mare, tot neamul lui e asa din cate se pare, dar si toti cu inima.

Sus

MesajScris: Lun Aug 19, 2013 12:30 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Se poate muri si de bucurie. Am citit (cum altfel) ca femeile, datorita estrogenilor, sunt mai ferite de boli de inima fata de barbati.

Sus

MesajScris: Lun Aug 19, 2013 1:48 pm 
Ferite e mult spus, au un risc mai redus daca au grija de echilibrul hormonal, alimentatie sanatoasa, miscare, evitarea stresului, odihna, etc. :)

Sus

MesajScris: Lun Aug 19, 2013 5:10 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Aici e marea problema, echilibrul hormonal.
Miscare...sportivele au riscul cel mai mare sa devina lesbiene, daca nu stiai....Atat de bine regleaza miscarea hormonii...Tocmai a fost campionatul de fotbal feminin. Din intamplare am prins un comentariu si tocmai jucau nordicele. Pe acolo e oficial, nu mai stiu cat la suta din sportive erau in aceasta categorie oficial. Barbatii inca se feresc sa declare, femeile mai putin.
Sunt si nume celebre de barbati, nu le mai spun aici. Totusi, din punct de vedere hormonal riscul e la femei, nu stiu ce poate declansa asta la barbati, imi e peste putere sa inteleg.
Cat de barbatoase arata sportivele...Nici nu e de mirare.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Aug 19, 2013 5:17 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Da, sunt barbate, nu sunt sexy deloc, nu le sta bine cu muschi, nu mai incape vorba ca sanii mari numai non-sportivele ii pot avea. :)

Sunt mai protejate pana la 50 de ani, dupa menopauza treaba se complica si se cam egaleaza cu cea a barbatilor, insa de obicei acestia au obiceiuri mai proaste de a fuma mai mult si a bea mai mult decat femeile.

Sus

MesajScris: Lun Aug 19, 2013 5:21 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Totusi nu inteleg cum sunt seduse celelalte, ca frumoase nu-s.
Sau poate ca sunt la fel si nu se mai uita nimeni la ele, si se aplica principiul cine se aseamana se aduna. :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Lun Aug 19, 2013 5:25 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Neaceasca85 scrie:
Da, sunt barbate, nu sunt sexy deloc, nu le sta bine cu muschi, nu mai incape vorba ca sanii mari numai non-sportivele ii pot avea. :)

Sunt mai protejate pana la 50 de ani, dupa menopauza treaba se complica si se cam egaleaza cu cea a barbatilor, insa de obicei acestia au obiceiuri mai proaste de a fuma mai mult si a bea mai mult decat femeile.

Da, e complicat, perfect nu e nimeni. Pana la urma si o femeie isi indeplineste rolul si gata.
Cu o exceptie, avem pe una zisa de trei ori femeie. Mai bine spunea la cub, adica la puterea a treia.

Sus

MesajScris: Mar Aug 20, 2013 10:49 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Cum am acum discutiile astea contradictorii cu Ovidiu pe partea de schimbari climatice, asa aveam cu un fost coleg de faculate pe partea de It hardware la placile video, el fiind fan Nvidia adica Nvidist convins, eu fan Ati/AMD Radeon, dar recunoastem cand in benchmarkuri Nvidia era mai buna, in schimb cand era invers el tot gasea nod in papura, ba la consum, ba la optimizarea driverelor :lol:

Sus

MesajScris: Mie Aug 21, 2013 12:57 am 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

La partea de hardware, indiferent ca e vorba de procesoare sau placi grafice, eu sunt fan AMD. Nu ca ar fi mai bun, am avut ambele tipuri de sisteme, dar mie mi-a dat satisfactii mai mari AMD-ul la partea de investitie si fiabilitate, dat fiind faptul ca nu ma joc, iar la partea de software/video/grafica se comporta foarte bine.

Sus

MesajScris: Mie Aug 21, 2013 9:22 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

da ce mah supercell, tu mai esti cu jocurile la varsta ta ? stai jos... ;)

Sus

MesajScris: Mie Aug 21, 2013 9:44 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

E bine daca mai are cineva timp de joc pe calculator. Nici nu stiu ce joc mi-ar placea.
De-ar fi sa ma joc, m-as juca sah. Am un program instalat si pot alege jucatori virtuali in functie de forta mea de joc. Cu unul mai slab joci degeaba, cu unul mai puternic te concentrezi zadarnic.
Insa prefer sa caut informatii pe net. Am o placere deosebita sa citesc, as citi de dimineata pana seara.

Sus

MesajScris: Mie Aug 21, 2013 9:44 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Sincer ma jucam pe vremea aia, acum nema ca oricum am ramas in urma cu placa video si nu imi mai merg.Una peste alta nu e vorba de varsta man, mai ales ca sunt multi oameni in toata firea gameri inraiti si aia peste tot in lume.Eu nu am fost gamer inrait, ci jucator ocazional :)

@ Ovidiu Eu am pc in combinatia AMD/ATI la video si Intel la procesoare si prefer intel pentru ca ei sunt cei mai buni, dar partea negativa e ca au si cele mai scumpe procesoare, iar la partea de grafica am preferinta care o am pentru ca niciodata nu am fost dezamagit nici de cum se comporta, nici de fiabilitate si m-am obisnuit si cu driverele de-alungul timpului; mi se pare foarte bun Catalyst, flexibil.AMD vine cu combinatia procesoare bune/pret competitiv si de asta ii apreciez si astfel atrag foarte multi oameni, in schimb intel vine cu forta bruta dar si preturile sunt de te ustura buzunarul si asta cel putin pentru romani, nu stiu daca si pentru cei din tarile mai dezvoltate.E un razboi intre fabricanti in care userul are de castigat :)

Sus

MesajScris: Mie Aug 21, 2013 9:52 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Poate isi schimba iar nicul katalinux cu...Catalyst din moment ce spui ca e foarte bun.
In ce ma priveste, atat timp cat merge nu ma intereseaza ce contine computerul.
Partea proasta e ca a cedat un cip in monitor. Tot inutil e, noroc cu un laptop.
Si, fiindca veni vorba de admini si calculatoare, e bine sa aveti salvate datele importante ca nu se stie.
Vimp nu prea se mai arata interesat. katalinux traieste intens pe forex si daca va da faliment...(bat in lemn)...Asa ca...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]