forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Apr 29, 2026 2:31 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 08, 2010 2:32 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Cu eticheta de ciudat sunt obisnuit inca din clasa I. :lol: Faza a fost ca nu am mai cunoscut pe altii macar la fel de ciudati pana in facultate, cand am dat de un duium. :lol: Acolo am cunoscut pe altul si mai ciudat decat mine (nepasionat de vreme)+inca alti 3 insi care faceau nota discordanta fata de turma. Am zis ca nu se poate asa ceva, ce se intampla, toti "nebunii" dau la drept? Raspunsul a fost ca pe cei mai multi "nebuni" ii gasesti la filosofie, locul II la psihologie si dreptul este pe locul III. :lol: Dar cunoasterea acestor colegi de facultate+ vederea altor ciudati pe forumuri m-au dezinhibat total. :)

E bine ca sunt destui care filmeaza prin tara, dar nu sunt neaparat iubitori de acele fenomene, in afara forumului de aici mai sunt Podocea si cu inca cineva din Mures ca admiratori declarati. E bine ca pot vedea furtuni din alte orase din tara. Ironia sortii face ca primul video romanesc cu o furtuna de vara pe YouTube sa fie cel de pe 5 august 2006, Cartierul Tei- de la Ingydust.

@eugenraduoradea, corect, faci ceva ce nu-ti place doar daca esti remunerat, daca nu, ramai doar cu ceea ce iti place, e si tendinta naturala a oricarui om.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Joi Sep 09, 2010 2:09 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Eu nu am mai citit tot ce s-a scris cat timp am fost plecat...am dat "marcheaza toate mesajele ca fiind citite" si gata.. :)

Neaceasca85 scrie:
Neahhh, never, ever, are vremea in sange

asa e :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 09, 2010 4:58 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Pai oricum un topic se demarcheaza daca ii citesti ultima pagina. Asta daca intri direct pe ultima pagina, de intri mai inapoi iti apar marcate. Oricum, nasol ca lipsa de net la CT iti cauzeaza pierderi.

Eu nu pot deloc sa las ceva necitit, cand am revenit de la mare dupa doar 4 zile m-am chinuit mult sa termin in 2 zile toata tevatura cu ANM-ul. Cum am mai zis, din 2006 am citit integral forumul CNA si anumite sectiuni din Softpedia, chiar a meritat, multe chestii interesante petrecute in trecut. Nu se scria asa de mult pe forumuri pana atunci, era mai putin si mai consistent, acum s-au diluat toate. Si Meterologie.ro la fel, in afara de Concursuri, am parcurs tot intre august si octombrie 2008 cand am decis sa-mi fac conturi atat aici cat si pe celelalte 2.

Un moderator de pe Softpedia, de pe aria de calculatoare, a zis ca "este nebun si citeste integral topicurile", referindu-se la cele din afara ariei lui. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Sep 11, 2010 1:54 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Citat:
Dar una-alta ai votat cu Basescu si stii foarte bine ce inseamna sfidarea...

Asta este, sunt influientabil in domeniile unde nu prea ma pricep, m-am lasat influentat si de parinti si de cumnata, daca as fi stiut ce urma sa faca cred ca nu-l mai votam. Dar am mers pe principiul "amandoi sunt o apa si un pamant" in cazul turului II si eram sigur ca Base iese fiindca nu avea cum sa nu fraudeze in favoarea lui. Si PSD-ul a facut la fel de mult rau acestei tari, PDL-ul nu prea a mai avut ce sa fure dupa PSD-isti. Tatal meu e ferm convins ca PSD+Tariceanu sunt de vina pentru catastrofa bugetara de acum, oricat i-as zice ca Base are vina lui mi-o intoarce ca ascult la latraul lui Voiculescu, si anume Badea. :lol:

Multi zic ca o solutie ar fi sa nu ma mai duc la vot, dar nu ma lasa inima, din respect pentru Revolutia din 1989 voi vota mereu, dar cred ca va trebui sa votez pe nimeni pe lume ca sa nu-i mai stampilez pe comunistii astia, adica PSD+PD-L+PNL, asa ma gandesc. :roll: Vadim in nici un caz, si ala era tot comunist cantator de ode.

Un politician, nu mai stiu care, dar parca de la alt partid decat PD-L, a zis ca "nici un partid nu era sinucigas ca sa spuna in campania electorala situatia dezastruoasa a tarii"- eu zic ca asta spune tot, chiar si cu Geoana taierile astea imbecile de pensii si salarii tot ar fi avut loc, dand vina desigur pe greaua mostenire a PD-L. :mrgreen:

Dar Geoana a pierdut mult la faza cu SPA-ul si Vantu, mult de tot a pierdut din cauza asta. Si agresivitatea prea mare cu care latraii PSD-isti, Realitatea si Antena 3 au tot dat in Base cred ca a convins o parte din populatia sa faca exact invers numai de ai dracu, ca sa le dea peste nas.

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Sâm Sep 11, 2010 2:17 am 
Citat:
Multi zic ca o solutie ar fi sa nu ma mai duc la vot, dar nu ma lasa inima, din respect pentru Revolutia din 1989 voi vota mereu, dar cred ca va trebui sa votez pe nimeni pe lume ca sa nu-i mai stampilez pe comunistii astia, adica PSD+PD-L+PNL, asa ma gandesc. Vadim in nici un caz, si ala era tot comunist cantator de ode.

îţi mai rămân în panoplie jiji beheee şi diaconescu-zero tv sau ungurii
din păcate în ro nu ai cu cine să votezi
toţi sunt la fel de neisprăviţi
la viitoarele alegeri chiar vom avea probleme serioase, toţi, nu numai tu

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Sep 11, 2010 1:16 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Poate Ponta. Sau Antonescu, daca mai candideaza. Ponta ne-a spus inca din 2005 ca in 2014 va candida la presedintie, l-am avut profesor de drept penal in anul II. :lol: Cred ca de la PD-L va candida Udrea, si de va iesi (Doamne Fereste) Baselu va fi prim-ministru.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Dum Sep 12, 2010 5:04 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Josh Wurman la Sibiu .
Este un om de stiinta de prima clasa , dar totusi in viata reala este ceva mai retras si mai putin comunicativ . In schimb , la prezentari are un debit verbal ce il depaseste chiar si pe al lui Bondoc ( Boc ) :mrgreen: .

Imagine

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 12, 2010 10:25 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Bondoc vorbeste mitraliat, atrr trrr trrrrrrrtttrr.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 15, 2010 2:31 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Steaua, pe invizibil pe Softpedia. :D

Sus

MesajScris: Mie Sep 15, 2010 2:49 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Neaceasca85 scrie:
Steaua, pe invizibil pe Softpedia. :D

Nu-ti dadeai seama daca nu as fi postat. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 15, 2010 2:56 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Pai trebuia sa intru pe profil. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 17, 2010 5:22 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Steaua, din ce in ce mai des pe Softpedia. Acum e pe vizibil.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 20, 2010 1:56 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Hai ca am bagat motto-ul pe care Badea nu-l mai spune la semnatura aici si la Motto-ul din profil pe Softpedia. :lol:

Ultima oară modificat de Neaceasca85 pe Lun Sep 20, 2010 2:03 pm, modificat de 2 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 20, 2010 1:58 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Naspa ca semnatura trebuie bifata la fiecare postare.

Sus

MesajScris: Lun Sep 20, 2010 2:15 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Neaceasca85 scrie:
Naspa ca semnatura trebuie bifata la fiecare postare.

Nu trebuie. Intra la "Preferintele forumului" > "Modificarea setărilor predefinite la trimitere mesaje" > "Ataşează semnătura din oficiu: DA" > Trimite

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]