Citat:
Dar una-alta ai votat cu Basescu si stii foarte bine ce inseamna sfidarea...
Asta este, sunt influientabil in domeniile unde nu prea ma pricep, m-am lasat influentat si de parinti si de cumnata, daca as fi stiut ce urma sa faca cred ca nu-l mai votam. Dar am mers pe principiul "amandoi sunt o apa si un pamant" in cazul turului II si eram sigur ca Base iese fiindca nu avea cum sa nu fraudeze in favoarea lui. Si PSD-ul a facut la fel de mult rau acestei tari, PDL-ul nu prea a mai avut ce sa fure dupa PSD-isti. Tatal meu e ferm convins ca PSD+Tariceanu sunt de vina pentru catastrofa bugetara de acum, oricat i-as zice ca Base are vina lui mi-o intoarce ca ascult la latraul lui Voiculescu, si anume Badea.
Multi zic ca o solutie ar fi sa nu ma mai duc la vot, dar nu ma lasa inima, din respect pentru Revolutia din 1989 voi vota mereu, dar cred ca va trebui sa votez pe nimeni pe lume ca sa nu-i mai stampilez pe comunistii astia, adica PSD+PD-L+PNL, asa ma gandesc.

Vadim in nici un caz, si ala era tot comunist cantator de ode.
Un politician, nu mai stiu care, dar parca de la alt partid decat PD-L, a zis ca "nici un partid nu era sinucigas ca sa spuna in campania electorala situatia dezastruoasa a tarii"- eu zic ca asta spune tot, chiar si cu Geoana taierile astea imbecile de pensii si salarii tot ar fi avut loc, dand vina desigur pe greaua mostenire a PD-L.

Dar Geoana a pierdut mult la faza cu SPA-ul si Vantu, mult de tot a pierdut din cauza asta. Si agresivitatea prea mare cu care latraii PSD-isti, Realitatea si Antena 3 au tot dat in Base cred ca a convins o parte din populatia sa faca exact invers numai de ai dracu, ca sa le dea peste nas.