@ Steaua Am citit si eu despre chestia asta and sounds great,frecventa lor depinde depinde si cat de bun e anul pentru asa ceva,ca sa zic asa
@ Neaceasca -Front rece de ordinul II navala peste o canicula de 40 de grade sau de 35,36,cat o fi,nu ca suna bine,ci nemaipomenit,e "fetisul" meu.Cand vad norii aia cu varful de nicovala,ca de aia se mai numesc cumulonimbus incus,si cu baza aia neagra asa,densa,la altitudine joasa front pe arii extinse,cu tot alaiul de tunete cu bass cum zici tu,bass de ala de terrawati sunt al naiba de happy

Am trecut intr-adevar prin experiente extreme cu fulgerele,dar pasiunea e in sange,ce sa ii faci

Tot climatologic,se zice ca mai si iunie sunt cele mai oportune acestor fenomene,da am observat in ultimii ani ca nici iulie nu se lasa mai prejos,ba din contra,in unii ani il face pe iunie invidios.Sa nu mai zic de faptul ca in unii ani se "razbuna" si august,cu toata reputatia lui de luna mai calma(vezi august 2007 sau 2005,2006 si altele).
Ps:Cred ca pasiunea pentru asa ceva se datoreaza si faptului ca sunt nascut in iunie,mai aexact pe 4 iunie,tocmai in luna cu pricina

Anul trecut exact pe 4 iunie la 00:05 a inceput o furtuna dementiala,sosita undeva dinspre Parang care a fost cam undercover pana in ultimul moment,neasteptata si neanuntata,demult imi doream asa ceva.Anul 2012 ce o rezerva oare?Un sezon nemaipomenit de furtuni,sau din contra,unul cu furtuni rare si dezamagitor... Voi ce credeti?