Roberta scrie:
Acum, nu mi-o luati in nume de rau, dar aici nu sunt poze facute de useri...De ce oare eu am fost atacata ?
Stiu ca o sa iau suturi cat cuprinde pentru replica asta.
Deja m-am ghemuit la sol sa pot incasa lovituri.
Nu te ghemui la sol cand meriti loviturile.
Hai sa va trezesc un pic, nedreptatitilor.
E simplu (credeam ca e la mintea cocosului): aici -
foto-atmosferica/ - se posteaza poze facute de useri - "curs fotografie atmosferica", la ce te duce cu gandul cuvantul "curs"? Lucrari facute de noi, evident. Ce faci la un curs? Copiezi?
Pentru plagiate exista topicul asta:
cafeneaua/poza-zilei-t1116.html - adica "poza zilei", adica o poza faina de pe net, adica cea care ne-a impresionat intr-o anumita zi, adica (adica) e logic ca la "poza zilei" sa nu ne laudam cu creatiile noastre, desi mai sunt laudarosi, de exemplu eu si vimp (dar eu cred ca am pus maxim o poza de-a mea in topicul asta).
Exista SECTIUNI si SECTIUNI. Chiar trebuie sa scrie la fiecare in descriere ce si cum, sunteti asa grei de cap si nu va puteti da seama si singuri? Roberta si Eugen, voi chiar credeti ce spuneti? Pe bune?? Personal, sunt din ce in ce mai socat. Nici macar nu stiu despre ce e vorba, cautatori de atentie, boala de a face din tantar armasar, ignoranta, mintea necoapta? Sau poate toate la un loc?
Asadar, dupa ce am scris toate astea, cine dracu e nedreptatit aici? WTF, treziti-va la realitate fratilor. Paradoxal, eu nu m-am numarat printre cei care au criticat-o pe Roberta pentru topicul ei cu apusurile de soare, dar dupa ultimele mesaje in care s-a intrecut masura cu victimizarea, am considerat oportun sa intervin.
De regula evit sa dau explicatii ca unui copil de 7 ani la lucruri evidente (mai ales ca nu sunt admin sau moderator), dar vad ca a avut nevoie mai mult de un user de ele si am zis sa fac o fapta buna, ca tot e Craciunul. In special am scris pentru Eugen, ca Roberta o sa-si dea seama singura de unele chestii (sper) pe masura ce creste, acum degeaba ii zici, orgoliul tineresc ii impiedica ratiunea.
In mod normal mesajul meu ar fi din categoria "captain obvious", dar se pare ca pentru cativa unele chestiuni nu sunt atat de evidente. Sper ca acum sunt. Cu placere.