|
Mai baieti, traversez o perioada cumplit de grea. Ciudat la mine este ca sunt ca o masina impotmolita. Dar oricand se poate smulge din noroi. Daca reusesc sa ies, apoi ... Cu toata imaginatia mea, imi e greu sa gasesc un alt nume aici! De fapt ar fi idei...doar sa ma hotarasc. Imi pare rau Neaceasca de afirmtia mea. Dar mi s-a parut ciudat sa nu iti doresti o fata. Una care sa tina la tine, sa te iubeasca, sa o iubesti. Stiu ca parintii isi doresc baieti dar eu daca as avea copiii mei as dori doar sa fie sanatosi. Chiar si adoptatii...e totuna... Dar deja m-ai luat de baiat cand ai zis ca "am fost rau". Sa fii totusi fata si in subconstient m-ai vazut deja baiat cu alt nick?
Eu am platit pretul deschderii mele aici.
Ma simt foarte rau. Am o stare de agitatie. Doar incerc sa ma desprind de aici, am fost foarte atasata de voi. Cel mai mult regret ca nu am mai putut posta apusuri de soare. Saptamana viitoare va fi foarte importanta pentru mine, imi poate schimba total viata. As putea primi un mic sprijin si de la voi, o vorba buna conteaza enorm. Dar, in final, totul va depinde de mine. Rau e la mine in asocierea ce am facut-o cu masina impotmolita ca nu am intelepciunea sa decuplez din remorci, vreau sa ies cu totul, deodata... In continuare nu am suficienta rabdare cu mine insami.
Aseara, am fost la bazin. Cand am intrat la baie, am alunecat pe gresie si am venit pe spate, am cazut lata.Daca ma loveam la cap... Nu am patit nimic, m-am panicat scurt, aproape mi-am pierdut cunostinta o fractiune de secunda. De frica...Doar un deget usor luxat la mana dreapta. Coloana e bine. Deci apta de cazaturi pe zapada! Dar, in acelasi timp...mi-am dat seama ce tagedie s-ar putea intampla. In starea in care sunt, sa ajung iarasi imobilizata...probabil ca mi-ar fi greu si sa ma sinucid apoi...imobilizta...doar sa inghit toate pastilele disponibile...dar ale naibii le vomit imediat, stiu asta! Cred ca de frica se intampla... Am mai incercat odata. De--ar fi ceva, mai bine as crapa si gata, dar nu noi hotaram asta... Cea mai clara dovada e accidentul...nu a fost dat sa pier atunci... Sau cazul copilului salvat de perna...cazut de la etajul 6...
Apoi ma gandesc deja, fiind oarecm in situatia asta, sa nu imi agravez starea jucand rol de baiat pe aici...Sa traiesc apoi in propria minciuna...oribil! Cred ca mi-as face si mai mult rau, decat bine. As face-o doar pentru a nu mai primi atacuri. Oricum, nu mi-ar iesi, ar fi o porcarie! Probabil sunt mult prea sensibila pentru asa ceva.
In ce priveste gatitul su spalatul, eu am fost de mica nevoita sa fac asa ceva. Si mi-a prins bine. Mai imi ocupam timpul, vedeam pe bunica bucuroasa, si ma inveselea si pe mine.
Ei, acum stau la barfe pe aici... Poate va veni si vremea faptelor, sa ma desprind de tastatura asta! Luni si marti...doua zile cat o viata! Doua zile ce imi pot schimba viata, si nu numai viata mea. Depinde doar de mine si de cat de pregatita voi fi. Apoi totul va fi mai usor. De cand astept momentul asta! Toata vara m-am pregatit, toata toamna am zacut din cauza asta. Nu sunt in cea mai buna forma, dar o fac acum, si ma voi elibera de o povara. Nu trebuia sa tin totul pentru mine. Nici nu as fi tinut, insa acum e momentul favorabil. Gata campania, gata sarbatorile. Hai sa zic ca mai e sf. Ion.
Apoi voi schia degajata, macar pe partie sa ma simt libera!
Totusi as vrea sa va las...dar nu prea pot. Aici ar fi altfel un atac, in balamuc. Acolo am fost atacata in topicul meu. Pana la urma voi fi nevoita sa va las. Nu voi putea continua asa. Trebuie cumva sa ma desprind de tastatura asta! Fapte, Anduta! Vremea vorbelor a trecut, fetito! Arata-ti tie insati ce poti. Fa, si te vei minuna!
|