forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Iun 10, 2026 5:36 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Reguli forum

Vă rugăm, ca în ciuda destinaţiei acestei secţiuni, să aveţi o atitudine civilizată şi de bun simţ, să folosiţi un limbaj "cizelat" :D

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 66  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Balamuc offtopic
MesajScris: Lun Ian 07, 2013 7:16 pm 
Mesajele trebuie sa fie interesante ca sa fie citite, mai ales cand sunt lungi iar daca depasesc cadrul forumului, cele care nu au treaba cu meteorologia, poate nu intereseaza pe toata lumea atat de mult.

Sus

MesajScris: Lun Ian 07, 2013 7:18 pm 
Viata este o minune, un adevarat dar, depinde de fiecare daca traieste in propriul sau paradis sau in propriul sau iad, cum te duce calculatorul personal.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 07, 2013 7:19 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Pe ale tale robotizate le citesc cel mai putin sau cel mai fugitiv, si unele din ale lui Sorin le fugaresc, cand detaliaza muuult chestii legate de strat si temperaturi desi nu avem de-a face cu evenimente deosebite. :mrgreen:

Poate si din cauza ca le scrie neaerisit, gramada, eu cand scriu ceva lung separ in paragrafe. Fac multe corecturi dupa ce postez, am eu rabdare de ardelean. :lol:

Sus

MesajScris: Lun Ian 07, 2013 7:21 pm 
sorifin scrie:
Roberta, o sa te rog sa nu mai pomenesti de mine pe forum atata timp cat eu nu spun nimic de tine si usor cu jignirile atata timp cat eu nu m-am luat de tine ca persoana.Am spus ca nu citesc mesajele lungi, nu ca ar fi o problema cu ele, iar la apusuri de soare ti-am luat apararea, nu te-am atacat.Aici ai facut niste comparatii total aiurea si fara fond, mai lipsea sa-mi zici ca-s betiv... :lol: Despre coloana vertebrala, nu stiu daca stii ce inseamna asta in afara de definitiile anatomice.In rest, urmeaza sfatul lui Eugen din alt topic.

Pai de ce nu ai intervenit daca ai numele scris cu alta culoare?
Pot interpreta parntezele ca si aplauze...
Esti moderator, joaca-ti rolul!
Daca tot intervii!
Ia atitudine!
Pro sau contra, sa stie omul ce si cum!
Nu te supara, ai numele scris cu alta culoare si asta inseamna un rang.
Insemna responsabilitate, inseamna ca acel om are probitate morala, poatefi luat de model, intr-un cuvant...are coloana vertebrala.(buna definitia?)
Deci eu eram aia buna de dat la gunoi.
OK, trebuia, prin rangul tau, direct sau in PM. sa imi spui...nu doar paranteze.
Nu te supara, stiu ca imi sunteti dusmani.
Daca tineati la mine cat-de-cat, nu se intampla asa.
Nu mai cer nimic de la nimeni, nici macar o vorba buna.
Din nou, mii de scuze, SUPERCELL!
La manie, te-am uitat...Scuza-ma, te rog!

Ultima oară modificat de Roberta pe Lun Ian 07, 2013 7:25 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 07, 2013 7:23 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Cei cu culoarea flacarii violet sunt moderatori doar pe 1-2 sectiuni, verdele lui steaua e moderator pe tot forumul si rosul sunt cei 2 admini.

Sus

MesajScris: Lun Ian 07, 2013 7:25 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Sunt abonat dolce si eram fericit ca am scapat de postul acasa....acum vad ca s-a mutat pe aici. Daca nu apare aici in poveste vreun hijo sau hermano..degeaba. Vorbiti la Mediapro poate faceti o telenovela: Ne mintim ca la meteo

Ultima oară modificat de mircead pe Lun Ian 07, 2013 7:27 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Lun Ian 07, 2013 7:26 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Nu e problema, stai linistita :)

Sus

MesajScris: Lun Ian 07, 2013 7:29 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

O ultima explicatie pt tine si apoi sper sa respecti ce te-am rugat in mesaj.Numele meu e scris cu alta culoare pt ca am fost moderator in sectiunea Prometeo.Atat.Eu n-am alta treaba cu buna functionare a forumului.

Neaceasca :D, eu am rabdare sa citesc mesaje lungi, chiar si foarte lungi, numai sa fie de meteo sau sa spuna ceva.Nu pot sa citesc aceleasi chestii scrise de "n"-ori ca pe niste romane.Dar n-am nicio problema cu asta.Fiecare scrie ce vrea, cat vrea si cum vrea, numai sa nu jigneasca.Si unele mesaje de-ale mele mai lungi legate in principal de climatologie sau statistica stiu ca nu sunt citite de toti, ar fi si culmea, dar si unu daca citeste si asta inseamna ca tot nu am scris degeaba.Si stiu ca exista persoane care le citesc.

Sus

MesajScris: Lun Ian 07, 2013 7:31 pm 
A inceput cautarea de rai si buni.
Roberta, imi pare rau, nici eu nu am absolut nimic cu tine, steaua si mai putin iar sorifin isi vede doar de ale lui.
Tu ai tendinta sa imparti forumul in doua, buni si rai dar daca nu ai fi orbita de anumite aspecte ai putea sa vezi limpede ca nimeni nu are nimic cu tine, absolut nimeni, nici macar amaratul ala de zvartosh, care s-a ghemuit in carapacea lui.

Sus

MesajScris: Lun Ian 07, 2013 7:50 pm 
OK, am incheiat.
Ramaneti cu el.
M-ati pierdut, ca si pe celelalte.
Acum o inteleg pe Ema...nici nu a vrut sa auda...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 07, 2013 7:54 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ema a fugit de Andrei, lui Zvartoshu i-a rezistat pentru ca plecase el de pe forum.

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Lun Ian 07, 2013 7:58 pm 
Neaceasca85 scrie:
Ema a fugit de Andrei, lui Zvartoshu i-a rezistat pentru ca plecase el de pe forum.

Fals!
M-am documentat.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 07, 2013 8:04 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Oricum tu nu trebuie sa faci ca ea. Iei o pauza dar sa revii. Dar iti spun ca Zvartoshu a plecat si ema a continuat. Dupa 4 ani a revenit Zvartoshu, sporadic prin iarna si constant acum.

Sus

MesajScris: Lun Ian 07, 2013 8:14 pm 
Nu mai revin.

Sus

MesajScris: Lun Ian 07, 2013 8:32 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Roberta scrie:
Acum...sunt destui care din lipsa de femei ataca femeile.

Asta mi-a placut cel mai mult. E epica. :P

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 66  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]