Andrei87 scrie:
Pofte? Normalitate, mai degraba. Pofte ar fi o vacanta in Caraibe sau ultimul model de aifon.
Pe asta se bazeaza si cei ce ne conduc, ca pana si noi insine nu consideram ca meritam mai mult, si e pacat ca si foarte multi din tineri gandesc asa. Meritam sa traim la limita, sa muncim ca sclavii pentru nimic? Eu zic ca nu. Ma refer la cei pe care ii duce capul si sunt capabili. Uite in Grecia ce s-a intamplat. Acolo ei au stiut ca merita mai mult si au iesit in strada cu milioanele. Noi p***...
Perfect de acord.Si eu ma mir de multe ori cand aud: a, castig 1000-1100, e binisor, merge.Cum naiba sa mearga frate? Ce sa faci cu 1000 de lei? Sa nu cauti prin gunoaie? Da, nu cauti la suma asta, dar bine sau normal, decent, nici intr-un caz nu o duci.Pt decent asa cum spune Andrei ar fi necesar cel putin 2000-2500 de lei si asta fara sa-ti faci nu stiu ce pofte, decat sa te mai relaxezi la un sfarsit de saptamana.
Un simplu calcul: cuplu 26 de ani + 1 copil 4 luni.Apartameni luat cu credit ca nu exista 1.5 miliarde din cer.Ambii 1100 lei pe luna.Avem 2200 lei.Rata 600 lei, gaz+consum+curent+telefon+cablu tv-internet= 700 lei asa luate ca minim fiecare.Pt copil se cheltuie mult sa zici cam 300-400 lei pe luna pe tot felul, lapte praf, pampers, mers la medic, ceauri etc.Deja avem 1700 lei si inca n-am ajuns la mancare, haine, iesit la un suc sa nu innebunesti in casa, motorina, benzina sau transport public pana la munca, de concediu sau alte chestii nu are rost sa vorbesc.E bine? Si sa tinem cont ca sunt destui, chiar multi zic eu, care nu castiga 1100-1200 lei pe luna, ci vreo 7-900.Daca mai esti si fumator.....