Dupa cum ziceam, ma aflu la Olanesti, pensiunea aflata langa postul de Politie (tata a parcat intre sticleti pentru ca vila nu are parcare

) pe un versant, imi place sa ma aflu in panta, imi si imaginez suvoaiele de apa si grindina luand-o la vale.

Politia are niste antene ciudate si in spate e centrala termica cu cos foarte inalt, both suitable pentru damn close strikes ca la supercell.
Plus ce panta dementa poate avea canalizarea, your shit just goes de-a berbeleacul style.
AC-ul nu mai este demult o fitza, avem camera dubla, si fiecare din cele 2 incaperi are AC-ul ei, pensiunea e noua dar vad pe aparate ca sunt fabricate in 2006, cu toate astea sunt curate lacrima, se vede ca nu au fost folosite.
Deci 3 stele dar cu TV si AC in fiecare din cele 2 camere ale unui apartament? Plus net cu cate 1 AP la fiecare etaj, aproape de cel al turcilor dpdpv al vitezei, numai ca acolo era cu fir nu coaierless. Astea sunt conditii de 4 stele nicidecum 3.
Am 2 calorifere in camera, vila este si polistirenizata, le-am gasit pe ambele deschise la maxim pe 5 si eu pe ambele le-am inchis, mereu la munte la centralele astea pe lemne trebuie sa inchid caloriferul ca e cald ca naiba, frig, nu poti pune mana pe ele, acasa niciodata centrala nu e data atat de tare, poti tine mana pe calorifere.