forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Mai 27, 2026 12:02 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Mie Mar 13, 2013 7:28 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

eugenraduoradea scrie:
Ce parere aveti de toata isteria asta cretinoida de la televiziuni, calul e vaca, laptele e toxic, curcanii sunt drogati, suntem numai buni de pus in rama, avem toate belele de pe lume, plus ca ne dam cu firma in cap la greu.
Eu cred ca popor mai cretin si mai imbecil ca asta nu exista in tot universul. :mrgreen:

Nu neaparat poporul e de vina pt ce se intampla.Adica e de vina in masura in care poporul a votat(sau nu) conducerea tarii din '90 si pana azi.Insa si aici, a votat din ce-a fost pt ca toti sunt o apa si-un pamant, n-ai ce alege.Vinovatul real e statul roman, care nu face nimic, nimic de 25 de ani.Doar aduna taxe, multe si imbecile.In rest nimic.Absolut tot omul e liber sa faca ce vrea.Poti creste curcani cu marijuana ca nu-ti are nimeni baiu, poti omori familii intregi ca la puscarie nu intri, poti face absolut tot ce-ti trece prin cap daca esti baiat destept pt ca nimeni nu va veni sa te intrebe nimic si daca vine cineva cu-n pahar de jinars si-un cozonac ia-i rezolvat.

Sus

MesajScris: Mie Mar 13, 2013 7:55 pm 
E clar ca forumul asta e supravegheat de ANM, o sa va dati seama in curand, unii, iar altii cred ca ati si aflat.
In fine, asta e, informatiile sunt putere iar puterea e pe bani. :lol:

Sus

MesajScris: Mie Mar 13, 2013 8:56 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Eugene, de ce crezi ca am facut acea sectiune speciala?
Nu s-a respectat, asta e. Romanul, de obicei, isi taie singur craca de sub picioare, n-ai ce sa-i faci. :lol:

Sus

MesajScris: Mie Mar 13, 2013 8:59 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Dar s-a intamplat ceva de spuneti amandoi aceste lucruri? Sau urmeaza sa se intample?

Sus

MesajScris: Mie Mar 13, 2013 9:12 pm 
steaua scrie:
Eugene, de ce crezi ca am facut acea sectiune speciala?
Nu s-a respectat, asta e. Romanul, de obicei, isi taie singur craca de sub picioare, n-ai ce sa-i faci. :lol:

Asa e, si eu sunt roman si inca sadea, la fel ca gloata, in afara de precipitatii nu era nimic interesant, poate radarul.
Am mai scapat de-o grija.
Prognozele ANM-ului nu ma intereseaza, am renuntat la ele de saptamani bune.
Mai urmeaza sa sunteze si meteoromania si la revedere si cu meteoromania, da nu zic ce ca astia sunt in stare de orice, comunisti pana-n maduva oaselor..
Cat traiesc rusii nu-mi bat capul, sa traiasca rusii !

Sus

MesajScris: Mie Mar 13, 2013 9:19 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Sa nu li se puna pata pe "mama Rusia", ca ne putem lua adio de la statistici. Ramanem cu prognozele.

Sus

MesajScris: Mie Mar 13, 2013 9:22 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

sorifin scrie:
Dar s-a intamplat ceva de spuneti amandoi aceste lucruri? Sau urmeaza sa se intample?

Da, s-a stricat jucaria lui Eugen.

Sus

MesajScris: Mie Mar 13, 2013 9:22 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Gata.Am inteles care-i problema.Mda...steaua are dreptate din pacate.Acum putem fi convinsi 100% ca saitul e citit.Deci, putem sa-i injuram si mai bine.Cu siguranta vor vedea....

Sus

MesajScris: Mie Mar 13, 2013 9:24 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

steaua scrie:
Sa nu li se puna pata pe "mama Rusia", ca ne putem lua adio de la statistici. Ramanem cu prognozele.

Am face bine sa nu mai pomenim de rusi nimic.Eu i-am mai spus asta lui Eugen.Si tot ce e statistica sa se posteze unde trebuie.Si harti la fel.Nu e prima data cand din cauza ca sunt postate harti aiurea cineva se sesizeaza si o patim.Asa s-a intamplat si cu anm.meteoromania.Si daca nu ne invatam minte la fel o s-o patim si cu rusii.Dupa aia chiar putem vorbi de povesti cu scufita rosie....

Ultima oară modificat de sorifin pe Mie Mar 13, 2013 9:30 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Mie Mar 13, 2013 9:26 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

sorifin scrie:
Deci, putem sa-i injuram si mai bine

Deschidem sectiune speciala: " de dulce pentru ANM" :))

Sus

MesajScris: Mie Mar 13, 2013 9:52 pm 
Sunt atat de deceptionat ca parca mi-a murit o ruda apropiata, da asta este, ce e, e, adio.
Sincer imi pare rau.
Nu am de ce sa-i injur, sa-si secretizeze toate datele pana la Dumnezeu in cer, sa nu mai dea nimic, sa-si puna parola si la budele personale, cu cartela si identificare ochiometrica, mai ceva ca la FBI sau KGB !
Si oricum nu murim in drum, cat timp avem aeroporturile ANM-ul poate sa dispara de tot, din partea mea.
Si daca se duc dracului si alea avem statii personale, asa ca pot sa dispara toate Vaisalele ANM-ului, si toate statiile, sa-si faca gradina de zarzavaturi din tarcuri. :mrgreen:

Sus

MesajScris: Mie Mar 13, 2013 10:30 pm 
Habemus papa argentinianus.
Cam batranel si domnu Francisc, 76 de ani.

Sus

MesajScris: Mie Mar 13, 2013 10:39 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

eugenraduoradea scrie:
E clar ca forumul asta e supravegheat de ANM, o sa va dati seama in curand, unii, iar altii cred ca ati si aflat.
In fine, asta e, informatiile sunt putere iar puterea e pe bani. :lol:

Asta era cam clar demult, numai ca acum au belit ochii mai bine :lol: Oare cine il supravegheaza ? Sa fie chiar antagonistul ? :lol:

Sus

MesajScris: Mie Mar 13, 2013 11:00 pm 
Antagonistul ?!
Cine-i "Felix" pe aici, ca sa-i uram de bine !?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 14, 2013 12:54 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ion Sandu, antagonistul principal. :lol: La fel cum colegul meu de faculta zicea doamna Luminita Tuleasca, antagonista principala, becul de culoare neagra (ca numai luminita nu era) si sora Satanitza. :lol:

Hmm, un papa de telenovela, latino americano, muy bien. Cred ca pentru a fi papa (lapte) trebuie sa ai minim 80 de ani. :lol: Anyway, la varsta aia nu mai poti pacatui. :twisted:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]