forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Mai 27, 2026 12:08 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Joi Mar 14, 2013 1:33 am 
La varsta aia nu mai poti nimic decat sa astepti sa vina doamna cu coasa, dupa 75 de ani ar trebui sa stea baietii pe plaja, cu lapticu si sa-si vada de treaba.
Aleg numai mosalai care sunt atat de uzati incat mai putin si dau in primire de cum ii vezi.
Nici asta de acum nu pare prea departe de Benedict Ratzinger.
Ion Sandu se uita pe forumul nostru, eu nu cred asta, n-are ala timp de asa ceva.
In fine, acum e tot un drac si inca din ala colorat.
Oricum mi se pare aiurea sa nu dai diagnoza zilei precedente si nici recordurile zilnice de temperatura sau harta cu precipitatii zilnice.
E o problema cu vai si of pentru pasionati ca noi, pe altii cred ca ii doare fix in pix de povestile astea.

Sus

MesajScris: Joi Mar 14, 2013 2:24 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

eugenraduoradea scrie:
E clar ca forumul asta e supravegheat de ANM, o sa va dati seama in curand, unii, iar altii cred ca ati si aflat.
In fine, asta e, informatiile sunt putere iar puterea e pe bani. :lol:

Da, am observat. Nu cred ca ce am scris eu ieri a fost o coincidenta. Profit de aceasta ocazie pentru a le oferi o m*ie fina dragilor de anemisti. Nu m-am ofticat, stati linistiti, de-aia nu o sa-mi mai tihneasca mie berea in oras... doar va demonstrati pe zi ce trece ce fel de gunoaie umane sunteti.

Sus

MesajScris: Joi Mar 14, 2013 2:29 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

steaua scrie:
Eugene, de ce crezi ca am facut acea sectiune speciala?
Nu s-a respectat, asta e. Romanul, de obicei, isi taie singur craca de sub picioare, n-ai ce sa-i faci. :lol:

Problema nu e asta, problema e ca avem turnatori in forum. Da, dintre cei cu peste 200 de mesaje.

Sus

MesajScris: Joi Mar 14, 2013 2:33 am 
Si care ar putea fi aia, nu s-ar putea afla, sa le uram ceva de bine ?! :mrgreen:
Cine ar putea fi chiar atat de marsav ?!
Voi incerca sa contactez cativa meteorologi de pe la ANM sa vad daca sunt de acord sa ne ajute macar cu precipitatiile zilnice, sa le bage pe meteoromania.
Radar am si la unguri, si pe sat24 si pe eurometeo, si la sarbi, slovaci, etc.
Diagnoza e, cu generalitati, ce sa le mai zici la asta ?!
De restul nu ma intereseaza, mai ales ca eu nu sunt fan ECMWF, ala de la Reading, care-i mama meteorologiei europene.

Sus

MesajScris: Joi Mar 14, 2013 2:38 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

eugenraduoradea scrie:
Si care ar putea fi aia, nu s-ar putea afla, sa le uram ceva de bine ?! :mrgreen:
Cine ar putea fi chiar atat de marsav ?!

Eu am 2-3 suspiciuni, membri care au turnat din razbunare, nu ca ar face parte din ANM sau ceva. Dar e doar o ipoteza.

Sus

MesajScris: Joi Mar 14, 2013 2:46 am 
Pai eu cred ca exista o solutie sa se afle cei cativa, ca doar nu sunt invizibili.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 14, 2013 3:50 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Care ar fi securistii? Si ce anume s-a scos in urma turnarilor in zona? Nu mai avem deloc radar pe Romania? Eu pe ce urmaresc furtunile din aprilie incolo?

Sus

MesajScris: Joi Mar 14, 2013 10:37 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Urmaresti pe radarul politiei din Slut Tina :lol: Radarul este, stai linistit.

Sus

MesajScris: Joi Mar 14, 2013 10:40 am 
Ala de pe meteoromania se numeste radar, bataia aia de joc ?!

Sus

MesajScris: Joi Mar 14, 2013 10:45 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

De multe ori reflectivitatile sunt eronate dar ce sa facem, e bun si ala decat deloc.Lasa nemultumirea la o parte ca poate ramanem fara :lol:

Sus

MesajScris: Joi Mar 14, 2013 10:56 am 
Pai sa-si inchida sandramaua de tot decat s-o dea in bataie de joc, ne uitam la vecini si nu numai, sat24, etc, alternative exista.

Sus

MesajScris: Joi Mar 14, 2013 11:05 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Nu stiu daca mai e vreo tara din Europa cu o administratie de meteorologie atat de aiurea ca cea din Romania, probabil ca la si albanezii sunt mai tari ca noi sau alte tari ex comuniste :lol:

Sus

MesajScris: Joi Mar 14, 2013 4:19 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

eugenraduoradea scrie:
Ce parere aveti de toata isteria asta cretinoida de la televiziuni, calul e vaca, laptele e toxic, curcanii sunt drogati, suntem numai buni de pus in rama, avem toate belele de pe lume, plus ca ne dam cu firma in cap la greu.
Eu cred ca popor mai cretin si mai imbecil ca asta nu exista in tot universul. :mrgreen:

Un scenariu (pus la cale din exterior) menit sa discrediteze Romania si in domeniul alimentar, avand ca scop descurajarea consumului de produse alimentare romanesti in dauna celor din UE, atat in tara cat si in afara.
Cat despre Schengen, pe mine nu ma ajuta cu nimic, imi este tot una, ca intram sau nu, la fel si cu UE.Cu ce ne-au ajutat (pe romanul de rand) cei din UE, ca mai mult am contribuit?

Sus

MesajScris: Joi Mar 14, 2013 4:49 pm 
Nimic, pe omul de rand care traieste de la leafa la salar sau de la salar la salar, nu-l influeteaza cu absolut nimic. De abia te gandesti ca ai putea iesi candva la tine in judet sau in jur undeva aproape, darmite prin strainataturi pe sute sau mii de euro, deci exclus.
E doar o tema care daca va continua la nesfarsit poate se desteapta romanul si arunca televizorul pe geam si scapa de toate canalele isterice care inunda lumea cu prostii si tembelisme.
Peste tot numai stiri alarmiste, numai de senzatie, breaking news, baliverne si prostii la greu.
Daca am fi oameni cu cap cele 4 canale de stiri si inca vreo 4-5 cu teme asemanatoare ar putea inregistra o audienta 0, ar trebui sa militam pt boicotul tuturor televiziunilor care prezinta stiri, de orice fel, ca in general 90% sunt stiri junk.

Sus

MesajScris: Joi Mar 14, 2013 5:58 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Total de acord cu Ovidiu, cam asa este situatia.Chiar m-as bucura sa ne scoata din UE ca ne-ar fi mai bine :)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]